Şimdi Ara

200.000 bin TL Suv tavsiyesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Liste fiyatı ile bayi fiyatlar çok farklı olabiliyor.
    www.minoto.com sitesinde bayilerin önerdiği fiyatların bir kısmını bulabilirsiniz.

Mesela 183'e GrandlandX teklif eden bayi var.

207'ye Tucson dizel otomatik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 1 Ekim 2019; 15:5:34 >

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Korando cidden güzel 1.6 benzinli 4*4 Avrupa 'ya geldi mi?

Musso grand diye bir tip sizlik abidesi getirmişler sadece.

Orijinal musso güzel oysa orantılı onu getirselerdi bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an 200.000 TL bütçe için en alınası SUV bence Citroen C5 Aircross... Lansman fiyatlarının yerinde duracağını sanmıyorum. Yeni süspansiyon sisteminden ötürü konfor ve fiyat konusunda rakipleri eline su dökemez. EAT8 tam otomatik tork konvertörlü yeni şanzımanı ve çoğu standart olan yüksek donanım seviyesi ile tercih sebebidir.
    Bütçe ve vergisi sorun olmazsa Yeni RAV4 2.5 Hybrid 4x4 e-CVT de düşünülebilir. Dört tekerlekten çekiş, hibrit sistem de dikkat çekici seçenekler arasında.
    2016'da satışa çıkıp 2017'de haklı olarak yılın otomobili (COTY) seçilen 3008'in yüzü eskidi, rüzgarı da azaldı bence...
  • 3008 ve Kodiag arasında kaldım. 3008 artık 8eat otomatikle değilde 6eat geliyormuş. Ekim sonu ancak teslim ediliyor. alt paketin bir üstü edition prime paketi için 206 bin fiyat verdi bayi. mevcut paket değişime uğruyor ve gelecek olan araçlarda artık grip controlde olmayacak. onun yerine ısıtmalı koltuk ve siyah tavan geliyor. Kodiag ise 1.5 tsi ve dsg ile ambition paket olarak 201 bin son fiyatıyla tercih edilebiliyor. geri gorüs kamerasıda hediye edilecekmiş. 3008'e daha yakınım ama, eat6 ile eat8 sekiz arasında nasıl bir fark oluşur bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyabi -- 1 Ekim 2019; 19:20:46 >
  • freshwind F kullanıcısına yanıt
    hocam hyundai cok guzelde artık biraz degisim istiyorum. 2008 den 2013'e kadar era, sonra 2013 den beri i30 kullandım. a

• quote:

Orijinalden alıntı: beyabi

3008 ve Kodiag arasında kaldım. 3008 artık 8eat otomatikle değilde 6eat geliyormuş. Ekim sonu ancak teslim ediliyor. alt paketin bir üstü edition prime paketi için 206 bin fiyat verdi bayi. mevcut paket değişime uğruyor ve gelecek olan araçlarda artık grip controlde olmayacak. onun yerine ısıtmalı koltuk ve siyah tavan geliyor. Kodiag ise 1.5 tsi ve dsg ile ambition paket olarak 201 bin son fiyatıyla tercih edilebiliyor. geri gorüs kamerasıda hediye edilecekmiş. 3008'e daha yakınım ama, eat6 ile eat8 sekiz arasında nasıl bir fark oluşur bilmiyorum.
    Kodiaq için kredi kampanyası var mıydı hocam

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    sanırım 70 bine kadar birseyler yapıyorlar. ama kaskosu sigortasını ordan yaptırmak şartıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyabi

sanırım 70 bine kadar birseyler yapıyorlar. ama kaskosu sigortasını ordan yaptırmak şartıyla.
    1.5 yeni motor ise iyi gibi.

• suv araç konusunda pek fazla seçenek yok maalesef . tavsiyem 3008 ve nissan QQ ppp. benzinli suvdan uzak durun.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Koranda enfes bir araç olmuş gerçekten tüm incelemelerini izledim, yılbaşına kadar gelir umarım. Kesin test sürüşü yapacağım 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyabi B kullanıcısına yanıt
    3008’de fiyatları arttırmamak için maliyet azaltıyorlar bence. Eat8 ve eat6 arasında çok fazla bir fark olacağını düşünmüyorum, belki çok az bir miktar yakıt tüketimi eat8 de düşük olabilir ama bu önemsenecek bir rakam değildir.

• Rangerover85 R kullanıcısına yanıt
    3008 240 bin lira

• Hiç forester binmemiş yada binemeyecek olanların forestera kalitesiz demesi ilginç. Foresterdan önce ford fusion focus mondeo vw caddy passat dizel manuel kullandım hepside aynı sürüş tarzında aynı yollarda foresterdan daha kötüydü. Yakıt olarakda fusion dışında hepsi diZel foresterdan fazla yakıyor. Benim ortalamam 36000 km 6.4 aynı km caddy ve passat 7.8 düşürmemiştim. Yol tutuşu konfor için düşündüğünüz araçlarla test sürüşü yapmadan karar vermeyin. Bu arada kadiaq 1.4 test sürüşü yakıt ortalamam 11lt şehir içiydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresGTi

Hiç forester binmemiş yada binemeyecek olanların forestera kalitesiz demesi ilginç. Foresterdan önce ford fusion focus mondeo vw caddy passat dizel manuel kullandım hepside aynı sürüş tarzında aynı yollarda foresterdan daha kötüydü. Yakıt olarakda fusion dışında hepsi diZel foresterdan fazla yakıyor. Benim ortalamam 36000 km 6.4 aynı km caddy ve passat 7.8 düşürmemiştim. Yol tutuşu konfor için düşündüğünüz araçlarla test sürüşü yapmadan karar vermeyin. Bu arada kadiaq 1.4 test sürüşü yakıt ortalamam 11lt şehir içiydi.
    forester cok sevdigim bir model. ama param almaya yetmiyor. açıkcası 4-5 yıllık aracada 200 veresim gelmiyor. Keyifle kullanın aracınızı.

• 2017 model 1.2 Benzinli otomatik vites 3008 lerle
    2019 model 1.2 Benzinli otomatik vites 3008 ler arasında
    Ne gibi değişiklikler yada farklılıklar vardır acaba yardımcı olabilecek kimse var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.