Şimdi Ara

200.000 bin TL Suv tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 200.000 bin liralık butçem var. 3 asagi 5 yukari esneyebilirim. Benzinli veya dizel farketmez, yıllık 10 bin km yol yapan biriyim. çoğunuda uzun yolda kullanıyorum. 8 yaşındaki kızıma kardeş gelecek olması, yaşımızında 40'a yaklaşması nedeniyle 7 yıllık i30 aracımı, 65 bin km de sattım. Performansdan ziyade konfor ve guvenlik arıyorum araçta. Skoda kodiag 1.5 tsi motor, giriş paket için 204 bin liralık fiyat aldım bayiden. aracı begendim, fakat kullanan arkadaşlar varsa, onların yorumlarını duymak isterim. nissan qq tavsiye etmeyin lutfen çünkü kendisini sevmiyorum.

• Şu an 200.000 TL bütçe için en alınası SUV bence Citroen C5 Aircross... Lansman fiyatlarının yerinde duracağını sanmıyorum. Yeni süspansiyon sisteminden ötürü konfor ve fiyat konusunda rakipleri eline su dökemez. EAT8 tam otomatik tork konvertörlü yeni şanzımanı ve çoğu standart olan yüksek donanım seviyesi ile tercih sebebidir.
    Bütçe ve vergisi sorun olmazsa Yeni RAV4 2.5 Hybrid 4x4 e-CVT de düşünülebilir. Dört tekerlekten çekiş, hibrit sistem de dikkat çekici seçenekler arasında.
    2016'da satışa çıkıp 2017'de haklı olarak yılın otomobili (COTY) seçilen 3008'in yüzü eskidi, rüzgarı da azaldı bence...
    Burada gelecek yorumlardan pek bir fayda göremezsiniz. Herkes ya altındaki ya sevdiği arabayı önerir, mantıklı yaklaşan pek olmaz. Piyasa allak bullak olmuş. Liste fiyatları havada uçuşuyor, bayii fiyatları farklı.

Bu sınıfta bence kötü araba yok. Hepsi özellik olarak benziyor. Genel olarak birbirine yakın araçlar. Kimisinin motr şanzıman iyi, kimisinin iç hacmi iyi, kimisinin malzeme iyi, kimisi arazide.

Makyajlı kadjar, tucson, eclipse cross, c5 aircross, 3008, kodiaq, karoq, ateca, tiguan, sportage, tucson, xv, crv vs vs.

Ssangyong korando yeni kasa çıkmış mesela, ben çok beğendim. Eğer ülkemize gelirse güzel bir alternatif olabilir. İngiltere fiyatları uygundu.

Bayiilerde fırsat araçları olabiliyor. Test edin(özellikle bozuk yol testi yapın, suv'ler görüntüsünün aksine çok konforsuz olabiliyor), son fiyatları alın, donanım kıyaslaması yapın. Çarpışma önleme, kör nokta vs güzel donanımlar. Ondan sonra bence daha kolay karar verebilirsiniz.
  • Hocam bence 3008 veya tucson düşünebilirsiniz.
  • 3008 yada c5 aircroos en iyi tercih olur bence..
  • Subaru Forester veya Rav4
  • 3008 al kaliteli sorunsuz içi bagajı çook geniş 200 bine illaki vardır
  • 3008 1.6 THP 180 hp.
  • Ikinci el x5 veya land rover sport veya mercedes ml nie dusunmuosunuz?
  • sahibinden.com
    2010 BMW X6 35d xDrive 229.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 738988843
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-bmw-2010-bmw-3.5-xdrive%2Cborusan-cikisli-tertemiz%2Corjinal-km-738988843/detay

• subaru forester 2017-2018 model.
  • İkinci el premium bisi al hocam gerekirse suvdan vazgecip a200 al
  • Subaru ya da rav4 almayın.

Vergiye para ödüyorsunuz araca değil. Ötv yüzünden pahalı kaliteden değil.

Şehir içi kullanıcı iseniz aileniz içim kodiaq, kuga, tucson, 3008 hepsi uygundur.

Kodiaq'ı tavsiye ederim konforlu büyük. . 4*4 isterseniz tucson ya da kuga.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Ekim 2019; 9:48:54 >
  • 2018 2017 ikinci el almanızı öneririm sıfırlar 250 den başlıyor kaliteliler resmen hiç paranızı gömmeyin bence

Peugeout 3008 GT paket çok ideal olur size diye düşünüyorum.
  • Subaru, Rav4, vs. önerenlerin 2.0 motorun MTV'sinden haberleri yok sanırım.

Bu fiyata manuel vites SUV alınmaz.

Benzinli/dizel farketmez demişsiniz ama SUV dediğin aracın benzinlisi en az 10lt yakar. Benzin 7TL ve daha da artma ihtimali var. Benzinli SUV fikrini tekrar düşünün derim.

Yerinizde olsam dizel otomatik bakardım.

Dizel otomatik Kuga, Tucson, 3008, Opel GrandlandX arasından yapardım tercihimi.
  • Subaru XV 1.6 Alınabilir belki ama 114 Bg'lik atmosferik benzinli motoru sizi ne kadar memnun eder orası tartışılır.3008 bence de mantıklı bir araç olacaktır.Ancak ben de 0 almanızı tavsiye etmem
  • cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz için. subaru ve 3008 gt için butcem el vermiyor. birazdab pegout bayiye gidecegim. bakalım 3008 orta paket icin ne teklif alacağız.
  • beyabi B kullanıcısına yanıt
    Sıfır mı alacaksınız?
  • Burada gelecek yorumlardan pek bir fayda göremezsiniz. Herkes ya altındaki ya sevdiği arabayı önerir, mantıklı yaklaşan pek olmaz. Piyasa allak bullak olmuş. Liste fiyatları havada uçuşuyor, bayii fiyatları farklı.

Bu sınıfta bence kötü araba yok. Hepsi özellik olarak benziyor. Genel olarak birbirine yakın araçlar. Kimisinin motr şanzıman iyi, kimisinin iç hacmi iyi, kimisinin malzeme iyi, kimisi arazide.

Makyajlı kadjar, tucson, eclipse cross, c5 aircross, 3008, kodiaq, karoq, ateca, tiguan, sportage, tucson, xv, crv vs vs.

Ssangyong korando yeni kasa çıkmış mesela, ben çok beğendim. Eğer ülkemize gelirse güzel bir alternatif olabilir. İngiltere fiyatları uygundu.

Bayiilerde fırsat araçları olabiliyor. Test edin(özellikle bozuk yol testi yapın, suv'ler görüntüsünün aksine çok konforsuz olabiliyor), son fiyatları alın, donanım kıyaslaması yapın. Çarpışma önleme, kör nokta vs güzel donanımlar. Ondan sonra bence daha kolay karar verebilirsiniz.

• Hocam 6 yıllık hyundai kullanıcısıymışsın, i30da güzel performanslı konforlu arabadır. Bence hyundaiden vazgeçmeyin direk tucson alın. Aradığınız herşey var. Güvenlik olarakta kendini ksnıtlamış. Bende i30 var ilerde direk tucsona geçeceğim inşallah.
  • Pardon, Dacia Duster benzinli de (OTOMATİK VİTES SEÇENEĞİ) İle ülkemize gelecek mi?

Böyle bir üretim Avrupa'da mevcut mu yoksa sadece TR de değil, Avrupa'da da Dacia Duster benzinli otomatik vites diye bir seçenek yok mu?

Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim....
  • 200.000 bin = 200.000.000 Bugattiye suv yaptırın 1 tane.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.