Şimdi Ara

200 Bin'lik Audi A4'te Yarı Otomatik Klima Olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Direksiyon ne kadar kötü görünüyor

doblonun direksiyonu daha guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Direksiyon ne kadar kötü görünüyor

doblonun direksiyonu daha guzel

Alıntıları Göster
    lütfen derhal yakıt alın araçta kararsızlık var emir mi verecek rica mı edecek

• Aracın fiyatı %90 ötv'den dolayı bu fiyatta, klima olsa ne yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: hsaid

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet312

İlandaki araçta otomatik klima var bunu auto tuşundan anlayabilirsiniz.Sıcaklık dereceleri dijital değilde analog yapıldığı için size manuel gibi gelmiş.

Hocam otomatik değil demedim zaten. Yukarıdaki mesajımdada belirttiğim gibi araçta otomatik klima var ama yönlendirme tuşuna bakarsanız manuel. Bu yüzden yarı otomatik tabirini kullandım.

Yarı otomatik klimalarda istenilen sıcaklık girildikten sonra fan hızını manuel yaparsınız. Örneğin 21 derece ayarlanır klima 21 derece ufler ancak fan hızına siz mudahele edersiniz.

Bu araçtaki klima tam otomatik. Ancak dial tuşları retro tasarlanmis. O manuel Çevirmeli görünen tuşlarin üzeri led ekran. 21e getirdiğinizde ekranda 21 görünüyor. Fan hızı da ister manuel ister auto ayarlanabiliyor.

Klima derecesi soğukluk değil oda sıcaklığını gösterir. Yani 21 dereceye ayarladın diye 21 derece üflemez daha soğuk üfler araç içi sıcaklığı 21'e indirmeye çalışır, inince de soğutma ünitesini kapatır sadece fan üfler.

Biliyorum. Kendim yaz kış 21-22 de kullanırım tam otomatik klimayi. Daha önce yarı otomatik klimalı aracım da vardı. Manuel klimalı da. Ben yukarıda fan hızına müdahele olayını anlatmak için söyledim. Sadece fan hızı da değil yön mudahelesi de oluyor.

Klimalar genelde 4-8 derece arası bir hava çıkışı yapıyor izgaralardan diye biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet312

İlandaki araçta otomatik klima var bunu auto tuşundan anlayabilirsiniz.Sıcaklık dereceleri dijital değilde analog yapıldığı için size manuel gibi gelmiş.

Hocam otomatik değil demedim zaten. Yukarıdaki mesajımdada belirttiğim gibi araçta otomatik klima var ama yönlendirme tuşuna bakarsanız manuel. Bu yüzden yarı otomatik tabirini kullandım.

Yarı otomatik klimalarda istenilen sıcaklık girildikten sonra fan hızını manuel yaparsınız. Örneğin 21 derece ayarlanır klima 21 derece ufler ancak fan hızına siz mudahele edersiniz.

Bu araçtaki klima tam otomatik. Ancak dial tuşları retro tasarlanmis. O manuel Çevirmeli görünen tuşlarin üzeri led ekran. 21e getirdiğinizde ekranda 21 görünüyor. Fan hızı da ister manuel ister auto ayarlanabiliyor.

Klima derecesi soğukluk değil oda sıcaklığını gösterir. Yani 21 dereceye ayarladın diye 21 derece üflemez daha soğuk üfler araç içi sıcaklığı 21'e indirmeye çalışır, inince de soğutma ünitesini kapatır sadece fan üfler.

Biliyorum. Kendim yaz kış 21-22 de kullanırım tam otomatik klimayi. Daha önce yarı otomatik klimalı aracım da vardı. Manuel klimalı da. Ben yukarıda fan hızına müdahele olayını anlatmak için söyledim. Sadece fan hızı da değil yön mudahelesi de oluyor.

Klimalar genelde 4-8 derece arası bir hava çıkışı yapıyor izgaralardan diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    klima otomatik ama tek bölgeli. polonun otomatik kliması gibi diyim anlayın işte

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Hocam polonunki bundan iyi sorun orda:) havalandırma yönlendirmesi manuel :) poloda oda dijital

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam polonunki bundan iyi sorun orda:) havalandırma yönlendirmesi manuel :) poloda oda dijital

fan hızı mı yani manuel hocam biraz cahilim bu konuda
  • Geçen gün Mecidiyeköyde dur kalk trafikte sağımda Bir Audi A6 vardı, bir önceki kasa, muhtemelen 2008 model felandır içine bi baktım dikiz aynası normaldi, elle karartmalıydı, eskide olsa E Segmenti araba arkadaş, yuh artık yani onu da koymamak ayıptır...

• Bana kalsa arabanin arka camlari manuel olsun eger guzel fiyat farki olacaksa. Nasilsa ben oturmayacagim arkaya oturan cevirsin bir zahmet. Yagmur far sensoru de olmasin ben acarim fari silecegi. Adaptif cc olsun bluetooth olsun. Olabildigi kadar hava yastigi olsun. 19 inc jant olmasin 16 yeter. Kapak jant olsa da olur. Aktif sehir ici guvenlik sistemi olsun oto fren yapsin. Tabela okusun uzun yolda hizi ona gore ayarlasin. Koltugu masaj yapsin hafizali olmasa da olur.

Yani keske araba 4 teker 1 direksiyon satilsa da ben alirken istedigim ozellikleri ekletsem istemedigimi ekletmesem. Bilmemne paketi diye paket satiyolar ihtiyacim olan 1 sey icin ihtiyacim olmayan 5 sey satin aliyorum. En ince ayrintisina kadar bir tablo olacak oradan tek tek isaretleyip siparis edip ona gore odeme yapacagim. Pazardan domates alir gibi. 1 kilo alirsan 2 lira 1.5 kilo 3 lira 10 kilo 20 lira. Paran ve ihtiyacin kadar donanim eklet, en mantiklisi.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Hocam resimlere bakarsanız havalandırmanın yönlendirmesi manuel. Cam bölgesi yüz ve ayak bölgesi ayarlamaları manuel yani :) 200 bin veriyorsun ama hem yüzüme hem cama hava gelsin diye ayarlayamıyorsun:)

• Quattro olması yeter 💪

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çamaşır makinesi gibi numaralar falan yazık günah, alan kitle farkına bile varmaz orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 12 Haziran 2016; 11:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golfçü_

çamaşır makinesi gibi numaralar falan yazık günah, alan kitle farkına bile varmaz orası ayrı.
    klima otomatik, tuş yerine cevirme olarak konmuş ne var bunda bir çok arabada bu şekilde olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golfçü_

çamaşır makinesi gibi numaralar falan yazık günah, alan kitle farkına bile varmaz orası ayrı.
    Herşeyi bir kenara bırakın A4 e 196 bin çok para
  • berkaydj kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kaç defa açıkladım sizede açıklayayım araç otomatik klimalıbu doğru ama hem tek taraflı hemde fan üflemesi yön ayarları manuel bu yüzden yarı otomatik tabirini kullandım

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ulan gorende herkes a8 full artı full a biniyor.a4 e mok atiyorlar.arabasına baksan vıttırı zırt araba cıkar.

Ben A4 ü bayide incelediğimde çok beğenmiştim, özellikle iç mekandaki montaj aralıkları vb aracın özenli bir üretim olduğunu kolayca hissettiriyordu ama fiyat/donanım dengesine birşey diyemem tabi.

Bu arada 2012 Dacia sı olan bir müşterim 2014 Insignia ma her görüşünde eksiksizce mok atar, iletinizi okuyunca aklıma geldi "Dazya varken buna kıçımı bile sürmem arabanın kralı Dazya dır"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 12 Haziran 2016; 12:05:46 >

• quote:

ulan gorende herkes a8 full artı full a biniyor.a4 e mok atiyorlar.arabasına baksan vıttırı zırt araba cıkar.

Siz milletin serviste cigeri sokulurken dsg arizasindan sizene diye ortalikta bagirip cagiran milleti uyarmamizi istemeyen uye degil misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

• quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Alıntıları Göster
    Yeni a4te benim dikkatimi çeken jantlarının ne kadar çirkin olduğuydu. ÖZellikle çirkin, tipsiz jantları standart koymuşlar ki millet ekstra para ödeyip düzgün tipli jant alsın. Bugün opel, honda bile çok daha şık ve sportif jantlar takıyor arabalarına.

• quote:

Mantığı kes

Herhangi bir modeli eleştirmek için ondan daha iyi bi araca sahip olmak lazım öylemi yani.Gözüne hoş gelmeyen yerleri eleştirecek tabiki insanlar ne var bunda.A4 ü eleştirmek için illa a6,e veya 5 serisi falan mı kullanmak lazım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.