Şimdi Ara

200 Bin'lik Audi A4'te Yarı Otomatik Klima Olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    A4 eleştirmek için sahip olunması gereken araç listesini bekliyorum ben de ezilmeyelim sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

A4 eleştirmek için sahip olunması gereken araç listesini bekliyorum ben de ezilmeyelim sonra

Biz bilemedik dandik bi arabaya binerken a4 gibi bi arabayı eleştirdik,inşallah başımıza bişey gelmez

• Haftasonu Ankara Doğuş Oto'daydım. Audi galerisinin hemen girişinde Quattro A4 vardı. Araç için pazarlık yapan bir değil biçok kişi vardı. En son 220 bin gibi bir rakama bırakıyolardı aracı. Yani diyeceğim Türk halkı olduğu sürece ne Vw'nin ne de Audi'nin sırtı yere gelmez arkadaşlar.
  • Şanzıman mı bu yarı otomatik olsun. O yön tuşları tüm otomatik klimalarda var. Mercedes E Class'da da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

Şanzıman mı bu yarı otomatik olsun. O yön tuşları tüm otomatik klimalarda var. Mercedes E Class'da da var.

hocam bu araçta 5 kombinasyon arasından o tuşu çevirerek seçim yapıyorsunuz. normal dijital klimalarda kombini kendiniz belirlersiniz hangi yöne isterseniz onlara basarsınız. atıyorum aynı anda hem yüz bölgesi hem cam bölgesi seçemiyorsunuz bu araçta ama standart bir dijital klimada bunları yapabilirsiniz
  • Tamam dizel otomatik ve 2 litre olduğu için ötv'si fazla ama bu aracı görünce 40. yıl Bmw bana daha cazip geliyor. En azından araçta donanım var
  • Oda birşey mi 100bin tl lik a3 sedan da cruise control yok

• yav neymiş a4'e 200 veren kafayı üşütmüşmüş, öyle bir söylüyorsunuz ki sanki passat 70, superb 60, 3 serisi 100 bin lira bi tek a4 200 bin.
  • Arkadaş burada yine bilmeden atıp tutan sürü toplanmış, birde vermişler artıları...Daha eleştirdiğiniz arabanın mantığı bilmiyorsunuz burada bırbır yazıyorsunuz.

Araçta otomatik klima var zaten, o tuşların olma sebebi istersen manuelde kontrol et diye var.

Klima şu şekil çalışıyor, ister tek tek bölge bölge dereceyi ayarlayabilirsin. İstersen auto tuşuna basarsın araç istediğin derece tutar içerisini...

Bu kadar boş yorum yapan ve eleştirdiğini bilmeyen bir topluluk görmedim ya...

Fiyat konusunda eleştiri getiren süper zeka arkadaşlar piyasada bu seviye araçlar 50 60 binden mi satılıyor ? :) Hangi dünyadasınız siz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ulan gorende herkes a8 full artı full a biniyor.a4 e mok atiyorlar.arabasına baksan vıttırı zırt araba cıkar.

Mantığı kes

Herhangi bir modeli eleştirmek için ondan daha iyi bi araca sahip olmak lazım öylemi yani.Gözüne hoş gelmeyen yerleri eleştirecek tabiki insanlar ne var bunda.A4 ü eleştirmek için illa a6,e veya 5 serisi falan mı kullanmak lazım

Arkadaş en azından audiye binmiş biri eleştirsin ki doğru bir şeyi eleştirin, iftira atar gibi konu açılıyor ardından herkes hurraaa dalıyor. Adam en azından bi audi ye binse, bu insanlar ne saçmalıyor der...

Konuyu açan adam aha orada tuşlar var bu manuel klima diye konu açmış, bu mevzu vites kolu görüp aha bu manuel demek gibi cahilce bir durum...

Daha doğrusu bilgi yok fakat her konu hakkında fikir var.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

quote:

ulan gorende herkes a8 full artı full a biniyor.a4 e mok atiyorlar.arabasına baksan vıttırı zırt araba cıkar.

Mantığı kes

Herhangi bir modeli eleştirmek için ondan daha iyi bi araca sahip olmak lazım öylemi yani.Gözüne hoş gelmeyen yerleri eleştirecek tabiki insanlar ne var bunda.A4 ü eleştirmek için illa a6,e veya 5 serisi falan mı kullanmak lazım

Arkadaş en azından audiye binmiş biri eleştirsin ki doğru bir şeyi eleştirin, iftira atar gibi konu açılıyor ardından herkes hurraaa dalıyor. Adam en azından bi audi ye binse, bu insanlar ne saçmalıyor der...

Konuyu açan adam aha orada tuşlar var bu manuel klima diye konu açmış, bu mevzu vites kolu görüp aha bu manuel demek gibi cahilce bir durum...

Fonksiyonu bilmez onada cevabı verirsiniz öğrenir..Sanki a8e biniyolar arabasına baksan vıttırı zıttırı diyip insanları ve arabalarını hor gören zihniyete mesajımız.Yoksa audi nin vites koluymuş klima çalışma prensibiymiş zerre umrumda değil çünkü bu araca sahip değilken banane özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 13 Haziran 2016; 12:40:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

Oda birşey mi 100bin tl lik a3 sedan da cruise control yok

o da bişey mi bazı f30larda yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mantığı kes

Fonksiyonu bilmez onada cevabı verirsiniz öğrenir..Sanki a8e biniyolar arabasına baksan vıttırı zıttırı diyip insanları ve arabalarını hor gören zihniyete mesajımız.Yoksa audi nin vites koluymuş klima çalışma prensibiymiş zerre umrumda değil çünkü bu araca sahip değilken banane özellikleri

Eleştirenlerin hangi araca bindiğinin önemi yok, benim eleştirdiğim nokta insanların deneyiminin tecrübesinin olmadığı konularda ahkam kesmesi...

Bu forum bunu çok çok fazla yapıyor, şimdi atıyorum adam şahin'e biniyordur fakat bilgi birikimi bmw m5 kullanan adamdan fazladır. Bu zaten binilen araçla ölçülemez...

Fakat bilgi birikim yok ve birde üstüne deneyim tecrübede olmayınca insanlar sallamaya bayılıyor. Burada sonra millet bilmediği araç hakkında bilmediği kanılara varıyor, insanları yanlış yönlendiriyor.

Burada eleştirilen nokta bu, insanlar fonksiyonu bilmez, cevap verirsin öğrenir diyorsun dimi ? Şimdi bilmeyen arkadaş, yorum yazmayıp araştırsa yada bilenlerin yorumuna baksa bilecek ve ona göre konuşacak...Fakat bilmeyen adam bilmeyenlerin yorumuyla yola çıkınca böyle komik konular çıkıyor

• Bu araçta tam otomatik klima var orada kocaman auto tuşu var görmüyor musunuz? Benim aracımda da böyle autoya basınca fan hızı yönlendireceği yeri kendi seçiyo fan hızını istersen kısıyosun o zaman auto moddan çıkıyor. Ama yönlendirmeyi kendin seçince fan hızı yine autoda oluyo bu da öyle büyük ihtimal.

Ama çift bölgeli yok bence önemli bi eksiklik fiyatına göre.
  • normal ederi 50 bin olması gereken araca, kur farkıydı vergiydi diyerek 200 bin istendiği için bu karışıklıklar oluyor.

1 euro 1 tl olsun, araç üzerinde ötv olmayıp sadece %18 vergi olsun. aracın esas bedeli odur. geriye kalan her rakam için çok şey söylerim de burada olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

Mantığı kes

hocam konuyu açan olarak bana laf atmışsınız ama bırakın arabaları basit bir konu hakkında bile tam anlamadan okumadan yorum yazmışsınız.
    Şimdi müsadenizle cevap vereyim size..
    Birinci olarak ben iftira atar gibi mesaj atmadım. Defalarca yazdım üst mesajlarda evet bu arabada otomatik klima var arabadan hiç anlamayan bir insan olsa o auto tuşundan bunu anlayabiliyor. bende bunu üst mesajlarımda defalarca belirttim. bu arabadaki gariplik bir; çift yönlü klima yok iki; c sınıf normal araçlarda bile dijital olan yönlendirme tuşlarının manuel olması .
    ikinci olarak aha orada tuşlar var bu araba manuel klimalı diye bir ifadem olmadı. konuyu açtığımdan beri olan ifadem yarı otomatik tabiri yanlış olabilir ama bu arabanın yönlendirme tuşlarının manuel olmasıydı.
    Asıl siz aha bu adam otomatik klimalı arabaya manuel klimalı demiş. bilip bilmeden konu açmış diye. basit bir konuda bile benim neyi anlattığımı okumadan anlamadan yorum yaparak. kendi mesajınızda anlattığınızı kendiniz yapmışsınız.

• Bizim Megane da tam otamatik kim daha zengin oluyor o zmn

• quote:

Orijinalden alıntı: hsaid

quote:

quote:

quote:

Mantığı kes

hocam konuyu açan olarak bana laf atmışsınız ama bırakın arabaları basit bir konu hakkında bile tam anlamadan okumadan yorum yazmışsınız.
    Şimdi müsadenizle cevap vereyim size..
    Birinci olarak ben iftira atar gibi mesaj atmadım. Defalarca yazdım üst mesajlarda evet bu arabada otomatik klima var arabadan hiç anlamayan bir insan olsa o auto tuşundan bunu anlayabiliyor. bende bunu üst mesajlarımda defalarca belirttim. bu arabadaki gariplik bir; çift yönlü klima yok iki; c sınıf normal araçlarda bile dijital olan yönlendirme tuşlarının manuel olması .
    ikinci olarak aha orada tuşlar var bu araba manuel klimalı diye bir ifadem olmadı. konuyu açtığımdan beri olan ifadem yarı otomatik tabiri yanlış olabilir ama bu arabanın yönlendirme tuşlarının manuel olmasıydı.
    Asıl siz aha bu adam otomatik klimalı arabaya manuel klimalı demiş. bilip bilmeden konu açmış diye. basit bir konuda bile benim neyi anlattığımı okumadan anlamadan yorum yaparak. kendi mesajınızda anlattığınızı kendiniz yapmışsınız.

Kardeşim bastığın tuş dijital olmuş, normal basılan tuş olmuş fark eder mi ? Klimayı otomatik ve manuelden ayıran olay içerideki sıcaklığı senden bağımsız stabil tutmasıdır.

Farklı bölgelere ayırmak ve aynı bölgeye yönlendirmek için klima tuşları olması onu yarı otomatik yapmaz. Dijital kısmını ortadan kaldırır yani otomatikliği aynı...

Diğer yandan bu araca farklı bir klima koyulabiliyor, opsiyon olarak eklenme durumu var.

Şimdi mevzu 200 binlik araçta böyle böyle yok demekse, 200lük başka araçlarda daha komik eksiklerde ortaya koyabilirim. Fakat buradaki eksiklik tercihen yapılmış, 200 bin harcanmış ama klima böyle değil, sahibi öyle tercih etmiş ?

• Konu sahibini haksız bulmuştum ancak gerçekten de klima donanım olarak araca yakışmıyor. Bu aracın kliması standart şu olmalıydı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.