Şimdi Ara

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.013
Cevap
8
Favori
21.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marş basmıyor İlk arabaya binip marşa bastığımda döner gibi oldu tak edip durdu. Ondan sonra hiç tepki vermedi. aküden değil akü bağladık olmadı. Vurdurmaya çalıştık hiç olmuyor. Elektrikçi yaptı bunları marş motoru gitmiş diyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun marş motoru tamir edilebiliyor.

• motograter M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Vurdurmaya hiç tepki vermemesi biraz korkuttu beni. Ustayı aradım o da kömürlerden olabilir diyor. Bakalım görecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikretsulu -- 27 Mayıs 2024; 22:39:5 >
  • Fikretsulu F kullanıcısına yanıt

Marş kömürü yıllar evvel yanlışlıkla almıştım. 30 tl'ye öylece duruyor kutusunda.

Benim araçtada marş takılı kalmaya başladı. Bir ara ben de baktıracağım. Artık otomatiği mi neyse değişecek.

Bitmiyor derdi ya iyi mi yaptım diye sorgulamaya başladım artık

• Hocam 500bine de araç alsaydın masraf açacaktı hemde tamiratı çok daha tuzlu olacaktı. Bunu en azından çok makul paralara onarabiliyorsun. Bazı araçlar oluyor biraz fazla ihmal edilmiş oluyor, yeri geliyor parçalar ömrünü tamamlamış oluyor bunlar normal bence. Çevremde ne araç sahipleri var durduk yere kaç binlik oluyorlar bir görsen.

Hocam haklısınız tek tesellisi parçaların ucuz olması. daha ben uzun yola çıkmadım bu araçla yani cesaret edemedim doğrusu. İnşaallah sadece kömürlerdir sorun

• Herhangi bir elektrikçi yapar mı yoksa benim servise mi söyleyeyim sizce

• Problemi söyleyip ikisindende fiyat alın. Hangisi uyarsa artık

• conta yakmış motor kitlemiş yağa su karışmış. Yağ pekmez gibi olmuş motor kitleyince de marş motorunu yakmış ve de kırmış

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

Bunları yeni marş motorunu taktık ve yine çalışmayınca fark ettik tabii. Usta içini açmadan bilemeyiz ama marş 8-10 bin gider diyor. Nasıl fiyat

• Başka bir lada servisini aradım conta yakmış dedim o da en fazla 5600 dedi

Geçmiş olsun motor kitledi ise komple motor yapılır Allah yardımcın olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun üzüldüm.

Demek ki su eksilmesi bloğa gitmesiymiş. 8-10 bin iyi fiyat motor yapılacaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 29 Mayıs 2024; 16:41:39 >
    Teşekkür ederim. Ucuz fiyat veren ustaya çektim şimdi arabayı bakalım ne diyecek

Hocam hiç yağ çubuğunu çekip yağı kontrol etmemiş miydin son günlerde yani su eksiltmesi yaşadığın zamanlarda.

Kartel contası değiştiğinde de su eksiltiyordu söylemiştim ustaya yağ rengi aynıydı. Daha sonradan bir daha baktım yine değişiklik yoktu. Marş kömürü diye başladık olay nerelere geldi

• Servis nasıl anlayamadı acaba conta yanabileceğini orasıda ayrı bir mevzu.

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

Motor kitlememiş çok şükür. Su biriktiği için öyle olmuş. Kapakçıya gidecek işlem yapılacak. Yarın akşam alacam 6000 şimdilik ekstra bir şey çıkmazsa. Diğer her zamanki usta 8-10 diyordu

Iyi bari kötünün iyisi oldu buna da şükür demek lazım.

Marş tamiri de içinde mi bu 6000 tl'nin ?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.