Şimdi Ara

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
8
Favori
21.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bence 2 bar çok zorlar motoru ya. Krank fln kırılmasın sonra.Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

Akaryakıt ucuz olsaydı 1.3-1.4 bar basan bir turbo uydururdum. Güzel olurdu. Arabayla geçenlerde 150 km kadar otoyolda gittim uzun yolu acayip keyifli. Uzun yol arabası yapmışlar aslında.

Alternatör de Rus malı 90 amper hocam 460-468 Rus malları oluyor.

Türkiye olsaydı 868-869 vs oluyordu galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir hocam 2 bar fazla dediğin gibi 1.2 falan

0.5 bar 120 hp

1.2 bar 200+ hp

Stok 8v motorlu Ladaya uygulanan turbolardan böyle güç alınıyor. Hazır Turbo kit takıyorlar manifold değişiyor ayrıca kartere de işlem yapılıyor.

Kaynak isterseniz drive2

• Elm327 ve pin dönüştürücü kablo almıştım. bir kaç programla denedim cihaza Bluetooth bağlanıyor ama ecuya bağlanamıyor. Çözümü bilen var mı

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Fikretsulu F kullanıcısına yanıt

Hocam sizin aracta 16 pin bosch ecu var sanıyordum meğer 12 pinmiş enteresan.

12 pinse eğer sadece ona özel beyin okuyucu cihazlarla okunabiliyor. o da Ladacı ustalarda bulunuyor. Şöyle bir cihaz

• motograter M kullanıcısına yanıt
    12 pinmiş hocam onun için fotoğraftaki pin çevirici kablo aldım obd’ye öyle bağlıyorum ama ecu ya bağlanmıyor.

Görür ama okumaz okuyabilen bir obd cihazı var mıdır onu da bilmiyorum.

Nasıl yani okumaz. Videolarda bağlanıyorlar hep

• Hocam farklı versiyon obd cihazı bağlamaya çalışıyor olmayasınız ? Veya kullanılan programdan da fark edebilir.
    Aslında obd ile bağlanan Lada kullanıcıları vardı sanki.

Bu obdyi internetten birileri söylemişti öyle almıştım. Değişik programlar denedim hepsinde aynı. Muhtemelen sorun benim arabada olabilir. Ecuya giden soket falan var mıdır çıkmış olabilir mi?

Yok hocam sanmıyorum ecu bağlantıların sağlamdır.

Obd 1 okuyacak cihaz ve program lazım olabilir. Benim de tam bilgim yok ama 12 pin soket obd 1 olması lazım.

• Steyşin Vega var. Arka sileceğim iptal. Söktüm, dağıttım. Elektrik verdim, yarım tur gibi dönüyor duruyor. Çarkı çıkarıp farklı yöne takıyorum. Yine dönüp aynı yerde duruyor.

Tesisatta sorun yok.

• Bunların hepsi sıkıntılı herhalde. Ya da kronik bilmiyorum.

Benim araçta da direkt soketi sökmüşler motoru da plastik kelepçeyle tutturmuşlar kırılmış sanırım tam göremedim. Öyle süs diye duruyor.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.