Şimdi Ara

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
8
Favori
21.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani gaz bitince uyarı sesi falan vermiyor mu ?

Ben yeni yağ değişimi yaptım. Yakıtta etkisi ne olacak bakalım göreceğiz. Bu arada 5w40 kullanıyordum yaklaşık 5 bakımdır. Şimdilik deneme amaçlı 10w40 koydum ama bir daha 5w40tan vazgeçmem. Motor bile daha sessizmiş 5w yağ ile onu anladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim altını bozdurduğum fiyatlar. Gram altın değil çeyrek ve bilezik vardı işçilik falan da düştüler. Sonra fırladı ama dediğim altın sürekli yükselişte onu bekleyemeyiz. Bayram arefesi olmasa belki bir kaç gün beklerdim ama bayram tatili giriyor ve arabanın satılma ihtimali de var. elimden kaçabilirdi ben de beklemedim aldım.

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Maşallah pırıl pırıl yavru :)

• Sağ olasın hocam teşekkür ederim. Eee civata mı sandınız.Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

Beyaz renk alınca tüm hatalar 2-3 metre uzaklaşınca yok oluyor. Eski arabada alsan sıfır araba da alsan beyaz renk alıp geçmek lazım. Eğer maddi imkanları el verirse şu Egeanın en dolu paketini beyaz renk olarak almayı düşünüyorum Limited paketini. Lada yı da satmayacağım o da duracak ama şu an değil.

Arabayı aldığımda şu etek altındaki siyah boya olan yerler sıkıntılıydı biraz bunların hepsini yapmak için trendyol'dan Goldfix sprey boya ile bir tane deri boyası aldım işte Kargo bedavaya gelsin diye de Kunduracı cilası falan aldım Hocam. Kapı bantlarını biri boyası ile boyadım Onların da rengi solmuştu etek altına da sprey boya çektim gazete ile maskeleyip, güzel oldu. Ufak ufak yapınca çok da yormuyor.

Hem arabayla gezmemiş oldum hem de her şeyi kapının önüne kadar getirdiler en son iki tane rütuş çeliğiyle iki oje şişesinde boya aldım bir iki yere çelik rötuş yaptım.

Boyanın fazla kalanını alamadığım için tam hayal ettiğim gibi olmadı ama yine de çizgilerin içini güzel dolduruyor.

Kaportada sıkıntılı yerlerin fotoğrafını atarsan ne yapabileceğimize bakabiliriz hocam. Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CF4F8FFA -- 13 Nisan 2024; 17:56:12 >

• Fikretsulu F kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam teşekkür ederim.

Sizin arabayı da parlatalım bir gün Lada Fun Club buluşması yapalım.Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

Gerçi senin araba metalik olduğu için seramik yapmak lazım.

• Hocam geçen sene nisan ayı Polo fiyatları bunlar bir de bu sene Nisan ayının Polo fiyatları bu orta paket genel olarak manuel şanzımanlıbPolo'nun fiyatı 2023 nisan ayında bu poloyu gram altın 1200 lirayken 1 milyon 40 bin liraya 1 milyon 100 bin liraya satıyorlarmış.

Ortalama 800-850 gram altına Polo almışlar.

İlan tarihlerine dikkat-

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

Şimdi korkunç olan fotoğrafı atayım. Bugün itibariyle de bu arabaları gördüğün gibi aynı parayı ediyor.

Gram altın yani altın %100 koymuş ama Polo olduğu yerde kalmış.

Millete 850 grama 900 grama Polo satmışlar altın bazında şimdi ise yine aynı arabayı 400 gram altına alabiliyorsun hocam.

Yani bizim Lada'lardaki birkaç bin TL kâr-zararın çok da bir önemi yok.Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

Kısaca geçen sene araba alanlar hocam araçların altın bazında %50 zarar etmiş.

Edit: Yani 2023 yılında 1 milyon liraya altın alsaydın şu an 2 milyon 70 bin liram varmış ama Polo alanların parası yine 1 milyon. Kısaca araba bir yatırım aracı değil görüldüğü üzere.

Ekonomi düzelene kadar Lada dan yukarı çıkmamak lazım.Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CF4F8FFA -- 13 Nisan 2024; 18:23:50 >

• motograter M kullanıcısına yanıt

Yok hiç uyarı sesi vermesini beklemiyorum tek Yıkanmaya başlayınca tekrar gidip depoyu dolduruyorum. Yağ için Trendyol dan 600 liraya Castrol aldım yetkili satıcıymış.

[DHVIDEO=79404] şu kendi kendine gaz vermesine de videosunu çektim Mesela bu sefer araba durduktan sonra 1.500 devrin biraz üzerinde takılı kaldı araba durduktan sonra takılı kalınca gaz pedalını bir tane dokunup Hani boğaz kelebeğini biraz açıp kapatınca tekrar hemen düştü. 2 gün önce devirli kullandım mesela o zaman gaz vermeyi tamamen bırakmıştı direkt 800 devire düşüyordu.

• Piyasa kalmadı hocam ama 2. El çok şişmişti şimdi sönüyor altın ise her zaman olduğu gibi yükselen trendinde. Dediğim gibi benimki yatırımlık değil ihtiyaç

• Benzin kapağını açamıyordum bugün açabildin ve böyle bir görüntüyle karşılaştım. Pas elime geliyor. Şuan benzin alsam bir sorun olur mu sizce

• Fikretsulu F kullanıcısına yanıt

Hocam arkada davlumbaz olmadığı için teker döndükçe ta oralara kadar çamur atıyor araba.

Benim depoda kapağı da öyleydi, bezle silip temizledim. Evde varsa pas sökücü sıkıp veya tiner sürüp mekanizmanın olduğu yere bastırmadan silebilirsin. Benzin alman bir sorun oluşturmaz.

Siyah, lastik parçada yeni değişmiş bu arada, normalde o da çürüyor.Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

• Ben de öyle yapacam pas sökücü veya wd 40 falan bir beze nemlendirip yavaşça silecem. İnşaalah depoya bir şey kaçmaz. Ama şuan benzşn almam lazım bitti bitecek

• Al hocam alabiliyorsanız alın valla çok iyi edersiniz. Kaportada yüzeyde noktasal taze çürümeler mevcut. Birde arka çamurlukta hafif park darbesinden dalgalanma var. Yani gündüz gözüme takıldığı oluyor. Boyası da çok eskidi ama boyatsam tabi kaporta düzeltmeleri de yapılır.

Ama bilmiyorum masraf etmekde istemiyorum. Bir yandan da araca biniyoruz diyorum bu şekilde de nereye kadar. İşte ikilemde kalıyorum.

• Aracınız kaç lt. Yakiyor konusuna yazmıştım aynısını buraya da ekleyeyim.

290 km yolu 24 lt. Lpg ile gittim 150 km'si ş.dışı 4 kişi ve bagaj ile hızım çoğunlukla 85 km.
    8.27 lt./100 km

• Aracım lpg de çok fazla tekliyor öksürüyor. Dün benzin aldıktan sonra bir kaç km benzinde kullandımda kendime geldim. Lpg de öksürme tekleme sorunu neden olur çünkü aracı ilk aldığımda yoktu böyle bir şey

• @motograter@Fikretsulu@Fikretsulu@LADA NİVA 4X4@Lada can

Ramazan bayramınız mübarek olsun.

Çeşitli dizi ve filmlerde Lada 110

• Gaz ayarı yapılsın tekrar benzinli gibi olur hocam.

Geç çalışma ile de alakalı olabilir.

Ben de 2005 sonrası Golf vardı hocam arabanın regülatörü bozukmuş kaç salıyormuş arabanın içinde antifiriz de yoktu antifiriz koyduğumuz zaman regülatörden su damlatmaya başladı öyle bozuk olduğunu anladık.

Belki seninde regülatörün içi dağılmış olabilir, diyafram diye ince bir lastik parça var.

• motograter M kullanıcısına yanıt

Fırın boya isteyecek kadar kötü durumda mı hocam?

Küçük çürükler bende de var, taş izi gibi ama içi pas yapmış. Hepsini tek tek ojeyle rütuş yapıyorum. Kapı içlerinde de çok var.

Müsait bir gün uğraşmak lazım.

• 10 binlik tek çekim sigorta yordu beni tek kuruş masraf yapamıyorum bu ay :)

• Yeni modeller çıkıyor diye görmüştüm sanki bir sitede yanlış hatırlamıyorsam

• Evet biraz kötü astar falan tamamen gitmiş halde tavanda bile.

Ön panjuru telli olanı ile değiştireyim diyorum ama nereden bulacağız acaba ? Fan bu aralar bir kaç dakika fazladan çalışıyor. Hemde tam park ederkene devreye giriyor. El frenini çekip bekliyoruz bir kaç dk. Kışın yine en çok 1 dk. Kadar çalışırdı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.