Şimdi Ara

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
8
Favori
21.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

Çamurluk:

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

Boya durumu böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikretsulu F kullanıcısına yanıt

Bizim vegalar en son 2012'de çıktı 2006'da da Priora adlı başka bir kasaya devretmişti.

2006'da tanıtılan Priora en son 2018'de üretilmiş bizim arabayla aynı şasiye sahip. Bu bir videodan aldığım fotoğraf bu araç 2018'de sıfır kilometre olarak Rusya da bayideymiş halen.

En son üretilen 2012 makyajlı kasa vega'lar içi de farklı.

Güncel C segment Renault Symbol şasisi kullanan Lada Vesta

Lada platformu kullanan Lada Granta ise B segment.

Granta nın sıfırı Türk parasıyla 300 bin liraya falan denk geliyor, Rusya savaşa rağmen araba, yakıt vs. halen çok ucuz.

• motograter M kullanıcısına yanıt

Çamurluğun olduğu kısma bagajdan halıyı kaldırıp ulaşabilirsin hocam olmazsa kaportacı yapar, elin yatkın ise sen de yapabilirsin. İçeriden vur düzelir.Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

Kabaran yere en dışına da rötuş yaparsan hiç belli olmaz.

Tavan daha önemli ama tam seçemedim fotoğraftan. Tamam komple böyle sanki boya kalkmış gibi mi duruyor hocam? Pasta sürünce geçecek gibi mi yoksa boya yıpranmış mı tamamen?

• Tavan daha kötü hocam bazı yerlerde neredeyse boya diye birşey bile kalmamış. Çamurluğa bu içerden vurularak düzeltilmiş hali. Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

Aslında komple boyaya vermek iyi olur. Komple zımpara temizleme astar boya en güzeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 14 Nisan 2024; 16:44:34 >

Evet hocam senin araçta boya bayağı eskimiş durumda.

Anladığım kadarıyla kaportaya da girecek.

Araba maskelenmişken Altına da bir pütür atılırsa sıfır kilometre gibi olur.

Ben Trendyoldan izolasyon malzemesi aldım stepneyi içeriden kaplamayı düşünüyorum 20 santime 15 metre bant gibi bir şey.

Panjuru Sökeli de bir ay falan oldu herhalde bende Sen de hemen panjuru sök hocam.

Yazık günah, panjuru sökünce araba çok rahatlayacak fark edeceksin. Eğer uzun yola gidiyorsan taş gelir diye Korkuyorsan da idareten bir sineklik falan yapıştırabilirsin.

• @motograter Funtomaları aldın mı hocam bu arada

• Yok hocam 4 mevsim düşüncelerine girdim petlasın 4 mevsimini araştırıyorum. Şu an araçtaki tüm lastikler 4 mevsim ama arkadaki lastikler 3.5 senelik eskidi biraz. Yazı çıkarır ama soğuklarda tehlikeli olabilir.

• Aynen boya gerekiyor.

Aeabanin altına bir kac sene evvel pütür attırmıştım. Yine de attırabilirim boyaya girecek olursam.

Panjuru sökeyim ama yerine böyle bir şey lazım. Yani diğer türlü panjursuz olacaksa görüntüsüne katlanamam

• Bu iki kablo bu şekilde buraya temas halinde tutturulmuştu arabayı aldığımdan beri öyle kullanıyorum. Ne işe yarıyor o şekilde bağlantısız açıkta temas halinde bırakmaları normal mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam köşeli vida şeklinde bir sensör var resimde görülüyor onun kabloları bu büyük ihtimal LPG sıcaklığı ile alakalı bir sey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Aracımda LPG de iken tekleme sorunu var. o kabloyu temas ettiği yerden çekip boşa düşürünce tekleme sorunu düzeliyor gibi geldi bana. Rölanti halinde denedim. Temas ettirince bariz bir dalgalanma ve tekleme oluyor
    Kablonun ucu buraya gidiyor

Hocam kablo kökünden kopmuş büyük ihtimal siz sensörun kopuk ucuna kabloları degdirince kısa devre oluyordur o yüzden sıkıntı yaratıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 16 Nisan 2024; 19:14:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Aldığım beri fotoğrafta göründüğü gibiydi kablolar. bugün rölantide çalışırken kabloyu çekip tekrar olduğu yere temas ettirince fark ettim durumu. Temas ettiği yer müşür sensör falan değil sanırım bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın

• Enjektörlere gidiyor, kesici gibi bir şey sanırım. Kabloyuda diğer ucunu şaselemişler. Ama ne gereği varmış acaba benim araçta yok mesela böyle bir şey. Benimkisi de Atiker sıralı sistem.

O kabloyu boşa temas ettiği yerden boşa düşürüp kullansam sorun olur mu acaba

Bana kalsa komple iptal edip yani söküp kullanmak lazım. Lpgcilere gösterin bence atsınlar neyin nesiyse. Fazlalık şeylere gerek yok.

Ayrıca sizin araca bakıyorum lpg regülatörünü de göremiyorum. Nasıl bir şey yapmışlar anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 16 Nisan 2024; 20:13:31 >

Hocam benim stop lambasina yanlislikla tiner sürdüm maaf oldu

Ne yapayim?

Topraklama gibi geldi bana hocam.

Araba calismadigi zaman onlari temas ettirip dene bakalim

• Nasıl durumu var mı fotoğraf ?

Hocam mat duruyor yapış yapış oldu içine ettim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.