Şimdi Ara

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
8
Favori
21.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yine tinerle çıkacak (selülozik tiner gerekiyor sanırım) boya çıkarmanın başka yolunu bilmiyorum. Belki kolonya bezle falan çıkarsa biraz dene uğraştırır ama işe yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 16 Nisan 2024; 21:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt

Tinerle boya gitti hocam plastik mundar olduLada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

Soldu gitti.

Far partlatma seti var Trendyolda 350 TL bir şey

Söküp eve getirip yapmaya çalışacağım

Durduk yere üzüldüm gecen sene almistim ortadaki reflektöre zarar verdim

• Geçmiş olsun hocam. Emin değilim ama 800 den 2000 zımparaya kadar çıkın pasta cila atın düzelir belki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu da 6 aydır bende
    Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

• Fikretsulu F kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam 350 lik seti alacağım.

Arta kalan solüsyonla da artık sizin arabaları yaparız.Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

• Güzelmiş MaşAllah.

Bu rengi ilk defa gördüm Ford lardaki Racing Green e benziyor.

Vega yazisi da orjinal galiba.

• Kn06 K kullanıcısına yanıt

Kaça aldın hocam ayıptır sorması Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

• Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

• 140 a aldım kardeşim teşekkür ederim

• Kn06 K kullanıcısına yanıt

Maşallah Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

• Hocam sizin aracın panjuru duruyor mu yoksa söktünüz mü
    Bir fotoğrafını alabilir miyiz ? Sökükse nasıl durduğunu görmek için. Birde acaba diyorum panjur sökülmesi şehir içinde ne kadar işe yarabilir ki ? Şehir dışı sürüşte bir şey fark etmeyecek çünkü radyatör tampondan şiddetle rüzgar yiyecek olup soğuyaca. Ama panjur boşluğuyla neyi soğutacaz ya da işe yarayacak mı ? işte orası da muamma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 18 Nisan 2024; 2:5:15 >
  • Bir sorum daha olacak. Karter havalandırma hortumu ezilip büzülmeden çalışanı var mı ? Yani vakumdan yassılaşıp ezilip kalıyor. Yağ çubuğunu çekince tısslama ile anlık olarak normal haline dönüyor. Kaç kere değiştirdiysem de hep aynısı oldu. Hiç dikkat ettiniz mi ?

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

Yeni kasa (MK7) Jetta yanında (Cuma Namaz Date için geldik) böyle görünüyor hocam.

O da dehşet-ül vahşet bir makina olmuş.

Panjur açıkken 40-45 derece sıcaklıklarda otoyol süratlerinde su 20 derece fark ediyor. Dur kalk trafiğe girmeyene kadar hiç fan açmıyor.

En önemlisi radyatörün üstündeki boşluktan külbütörün oraya serin hava geliyor, motor genel olarak havalanıyor yani.

Bu şekil 90 dereceden sonra zor ısınıyor. Panjur varken direkt 110'a geliyordu.

Ek olarak kalorifer klapesi sıcağa ayarlı, bir de ön camın önündeki panelin altında hava sirkülasyon klapesi var, motorla kabin arasında kalan izolasyon halısının arkasında bir yerde.

Ben yazın söküp temizlediğimde bulmuştum, onu da sürekli dışarıdan hava alacak şekilde bıraktım.

Görünüm olarak bence daha hırçın oluyor daha mekanik bir hava geliyor ön tarafa.

Edit: hocam otoyol süratlerinde de çok faydası olur Bir de şunu söyleyeyim radyatörün en üst kısmı zaten tamamen kapanıyor panjurla tampon çok büyük olduğu için radyatörü yine kapatıyor. Tamponun Orada iki tane avuç içi kadar yer var orayla soğumuyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CF4F8FFA -- 19 Nisan 2024; 11:54:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu en aşağıdan başlayıp motorun en üstüne subapların oraya giden hortumu mu diyorsun hocam?

Bende olmuyo mesela hep bol kalıyor.

• Aynen hocam o hortum. Araç sıcakken ve çalışıyorken baktınız değil mi ? Bende vakumdan yapışıp kalıyor.

• Allah kabul etsin. O panjuru daha sekilli falcata ile kesip büyütmek lazım. Bir tane alayim de deneyeyim bakalım nasıl bir şekil çıkacak. Bu arada hırçın makina fena duruyor. Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

• Hocam benim araçtakine baktım da Bendeki hortum seninkinden çap olarak daha büyük ucuna kelepçeyle kıstırmışlar. Senin hortum dar kalıyor galiba.

Eyvallah hocam cok teşekkür ederim.

Panjuru hiç elleme bence. Oraya sineklik türevi bir şey yapabilirsin. Ben sineklik aldım şimdilik müsait vakit farların iç köşelerinden geçireceğim. Uzun yola çıkmadığım için çok sorun olmuyor zaten arabayla da Taş çatlasın 60-70 belki 80 km/h hıza çıkıyorum.

Birkaç günlüğüne sökebilirsin araba epey rahatlayacak.

Üstten 2 vidası var başka tutan bir şey yok.

• Biliyorum hocam daha önce far değistirirken sökmüştüm.10 anahtar ile açılıyordu. Ben bir panjur alayim diyorum. Zaten 300 tl anca ediyor. Onu önden keserek genişletip arkadan hızlı yapıştırıcı ile sineklik yapıştıracağım.

Ben uzun yol yapıyorum. En az 80-90 ile gidiyorum. Hatta bayramda 130 ile gittim uzunca bir yol. Hatta bir çok araç kullanıcısının dikkatini çekiyordu. Uzunca bir süre eşlik etmek isteyipte bir yerden sonra vaz geçenleri bile olmuştu. Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl Maşallah diyelim araba iyi bakınca gidiyor. Kaportam kötü ama ona da sonra gelecez.

Panjuru al hocam beğenirsen bizde bi bakalım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.