|
Bildirim
üretim maliyet hesabı bilmeyenlerin yorumlarını gördükten sonra
üretim tesisi ve yapılan işlem ne kadar büyük olursa kazançta o kadar büyük oluyor. böyle 1 tane için üretim yapmak çok maliyetli |
bunu cep telefonu değil bilgisayarlardaki anakartlardan yapmayı denemeliydi, ikinci olarak bilgisayarlardaki işlemciler ve ekran kartlarındaki işlemciler... cep telefonuna oranla daha fazla altın bulunabilir...
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çıkan altının saflığı çok şüpheli. bu işler için düşük ayar kullanılıyor diye biliyorum. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet DOĞAN -- 28 Eylül 2022; 17:7:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"300 dolar harcadı, 70 dolarlık altın çıktı" Yanlış olmuş bu tabir. Gramı 70 dolar olan altından adam sadece 0,41 gram altın çıkarabilmiş. Yani ortalama 30 dolar kazancı var. 270 dolar civarı zararda. |
bu matematik hesabını kim yaptı yahu? gramı 70$ olan altının 0.41gr'ı nasıl 70$ oluyor, bu nasıl bir zeka ürünü? |
kağıt ve plastiği yakıyorlar. duyduğuma göre çöp ayrıştırma işlemi pahallı olduğundan kağıtlar toplanıyor ama geri dönüşüme girmiyormuş. tabi benimki bir duyum. |
Yakmıyorlar hocam, geri dönüşümü yapılıyor, hemen yanımızda geri dönüşüm tesisi var. Ayrıca yakmak için niye toplasın adam onu? Özel sektör bu işletme. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |