Şimdi Ara

200 GB SATA HDD Seagate Freeze sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay kadar önce aldığım seagate 200 gb sata hdd yi 3 e böldüm daha düne kadar kullanıyordum bazı crack dosyalarını indirmek için torrent kurdum malum torrent pc yi mahvettiği için ben de deep freeze kurayım dosyaları indireyim sonra virüsler silinsin ben de işimi göreyim dedim.200 gb lık hdd ye deep freeze koydum 32 maxtor (eski) ye de dosyaları attım sonra herşey gayet iyiydi restart atınca bütün virüsler silindi aradan bi kaç gün geçti ve oyun kurmam gerekti deep frezze 1 defa başlatmalığına kapattım ve bir zip arşivini açrken pc dondu reset attığımda xp açılmadı sinirlendim xp yi tkrr kurmaya çalıştım ama olmadı biçimlendirilmemiş ya da hasarlı bölüm diyor kurulamıyor deep freeze varmış gibi görüyor hdd hiç bir fiziksel darbe almadı (benim bi tane 40 gb yanmiştı öyle :(( nedir benim bu hdd lerden çektiğim...) easy recovery yi kullandım sonuş vermedi bildiğiniz bi prog. varsa yardımnıznı bekliyorum.diğer harddiske kurdum 98 i sora hdd yi tıladığımda G/Ç kaynağı erişim sorunu diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdussamedk -- 27 Mayıs 2006; 15:06:42 >

• bi yardım ltfnnnn...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.