Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

200 K Sp li char ARaniyor Düşük LVL ..:!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herhangı bır serverda 200+ K sp lı char aranıyor Fıyat konusulur anlasılcagını sanıyorum ISteyen olursa eklesın KEsınlıklee Aa kesınlıkle Euro istemiyorum ve chara öyle ucuk kacık Fıyatlar istemiyorum bu şartlarıma uygunsa Bir char Varsa Msn yazsın konusalım ve lınk versın LTF.!

• 85k spli 25 lvl euro var çok ucuzdan bırakırım istediin fiat
    ne verirsen diyim
  • arakadasım KEsınlıkle AMa kesınlıkle Eu Istemıyorum Lutfen..!! Eu var dıe Gelmeyın Yınede SAol ınsallah ıstedıgın fıyata satarsın by
  • elimizde satıılk yok ama istersen kasarız fiyatta anlaşa biliriz ekle beni bi konuşalım jestoka_@hotmail.com
  • arkadasim elimde 130k sp li Bowcu ve 120K sp li Glavier Var İstersen raper088@hotmail.com burdan ulasamaya bılırsın ısler yuzunden pek fazla gırmıyorum 0538 490 19 19 ararsan direk pazarliksiz senin istedigin fiyata veririm normal olursa bos bos duruyolar :D 25 Lv felan 2 side bayadir girmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nispet -- 19 Eylül 2008; 14:45:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.