Şimdi Ara

[+200 KİŞİ] Dövüş sporlarıyla ilgilenenler buraya!...DH Fight Club (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.474
Cevap
35
Favori
327.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=GuqV1RWDhXc

Ong Bak'dan güzel sahneler.
  • Up...
  • quote:

Orjinalden alıntı: amone

izmir de bildiğiniz taekwando ya da aikido kursu var mı ?

Merhabalar,

Cevap veremediğim için kusura bakma, modemimde sorun vardı ve anca yazılanları okumaya cepten girebiliyordum.

Soruna döner isek;

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=izmir+aikido&btnG=Google%27da+Ara&meta=

Seç, beğen, al.

• Thai Boks nasıl bilgin var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pik

Thai Boks nasıl bilgin var mı?

Thaibox hakkında daha önce yazmıştım.

Muay Thai'nin dirsek ve kafa vuruşları çıkarılmış, diz vuruşlarının da sayısının bire indirildiği spor. Fakat yurdumuzda Thaibox ile Muay Thai aynı şey sanılır. Eğer orada Thaibox bulduysan başla derim, büyük ihtimal Muay Thai'dir.
  • Up.
  • Up.
  • Ekleyin beni de aikido + judo
    Yakın bir zamanda wing tsun a başlayacağım
  • Ekledim.

Güzeldir Wing Tsun.

Hoşuna giden bir imzayı eklersen sevinirim.

Ne kadar süredir yapıyorsun bu sporları?
  • Up x 5
  • nefret ediyorum bu dövüş sporlarından da, yapanlardan da.. ne anlıyorsunuz. içgüdü tamamen. zeka yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

nefret ediyorum bu dövüş sporlarından da, yapanlardan da.. ne anlıyorsunuz. içgüdü tamamen. zeka yok!

Saçmalık. Bilip bilmeden konuşmak yerine, birisiyle eldiven giyip centilmence bir maç yapmanı, sonra adamın omuz kıpırtılarınından, ayaklarının yer değiştirmesine kadar her hareketini inceleyip dikkatini vermeni, gözlerininin nereye baktığını kestirip, bir sonraki hareketinin nereye olacağını tahmin etmeni, onun zayıf noktalarını gardını yönelttiği bölgelere bakarak anlamaya çalışmanı tavsiye ederim, ondan sonra zeka yok dersin.

Sanırım sen öğrendiği teknikleri can yakmak için kullanan bir adama denk geldin, o yüzden böyle hiddetlisin. O tür adamlara sporcu demiyoruz biz, onlar oldukları yerde sayarlar, zira sporcu bedenle olunmaz, bedene herkes sahip olabilir, önemli olan zekaya ve ahlaka sahip olmak.

Atatürk ne güzel demiş: "Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 15 Ağustos 2008; 0:49:24 >

• Up.
  • Up...
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

quote:

nefret ediyorum bu dövüş sporlarından da, yapanlardan da.. ne anlıyorsunuz. içgüdü tamamen. zeka yok!

Saçmalık. Bilip bilmeden konuşmak yerine, birisiyle eldiven giyip centilmence bir maç yapmanı, sonra adamın omuz kıpırtılarınından, ayaklarının yer değiştirmesine kadar her hareketini inceleyip dikkatini vermeni, gözlerininin nereye baktığını kestirip, bir sonraki hareketinin nereye olacağını tahmin etmeni, onun zayıf noktalarını gardını yönelttiği bölgelere bakarak anlamaya çalışmanı tavsiye ederim, ondan sonra zeka yok dersin.

Sanırım sen öğrendiği teknikleri can yakmak için kullanan bir adama denk geldin, o yüzden böyle hiddetlisin. O tür adamlara sporcu demiyoruz biz, onlar oldukları yerde sayarlar, zira sporcu bedenle olunmaz, bedene herkes sahip olabilir, önemli olan zekaya ve ahlaka sahip olmak.

Atatürk ne güzel demiş: "Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim."

ben oldum olası şiddete karşıyımdır. sporda da böyle. bende zaten dövüşecek yürekde yok. hissettiğim anda alttan alır lafı kaparım. ama insanların burnu kırılıyo kaşı açılıyo. bunun nesinden zevk alınıyo Allah aşkına.
    birde bana şunu söylermisin.. ben gitsem bu klüplere yazılsam sonradan sonraya cesaret gelirmei kavga etmek biraz daha yürekli olmak için?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

quote:

ben oldum olası şiddete karşıyımdır. sporda da böyle. bende zaten dövüşecek yürekde yok. hissettiğim anda alttan alır lafı kaparım. ama insanların burnu kırılıyo kaşı açılıyo. bunun nesinden zevk alınıyo Allah aşkına.
    birde bana şunu söylermisin.. ben gitsem bu klüplere yazılsam sonradan sonraya cesaret gelirmei kavga etmek biraz daha yürekli olmak için?

Abi senin bakış açın çok yanlış, yani tamam elbet kendini savunmak için de birşeyler öğrenebilirsin de, sanki birilerine kinin var gibi hissediyorum ben.

Elbetteki cesaretin yerine gelebilir, her insanda cesaret vardır, ayrıca kavgadan çekinmekle korkaklığı karıştırmayalım lütfen. Kavga atmosferi çok farklıdır, ayrıca cesaretle ahmaklık arasında ince bir çizgi vardır. Yani ben her kavgaya girerim deyip kavgaya girip bir yerlerini sakatlayanlara özenme. Kavga gerekli olmadığı sürece saçma sapan bir olay, ama baktınız ki bir tinerci, serseri vs sizi tehdit ediyor, hatta hayatınız söz konusu, bu durumlarda başka çareniz olmadığından girin. En azından benim felsefem bu.

Bir de adamın burnu kırılıyor, kaşı açılıyor, nesinden zevk alınıyor demişin, pekala futbolda da bir yerini sakatlayabilirsin, baskette smaç basarken bloklamaya çalışan bir adamın dirseğine çarpıp burnunu da kırabilirsin. Yani sakatlanma riski olmayan spor yok.

• Up.
  • Up.
  • ben o zaman şöyle söyliyim. kavgadan çekinmek yok bende. resmen korkaklık var. korkumda bir yerime bişey olacak gibisinden. yani resmen kız kılıklı bir yapım var. değiştirmek istiyorum ama bu yaştan sonra olurmu bilmiyorum.
  • E mantıklı olanı yapıyorsun zaten, ohh ben önüme geleni döverim deyip de kavgaya girmek doğru değil ki, hava atmak sadece.

Ha dediğim gibi başka çaren kalmamışsa artık gir, bunu da tabiki sporlar sağlayabilir, boks öneririm, en kısa zamanda sonuç alacağın spor o, biraz senin analizini yaptım, felsefeyle kasmak istemediğini düşünüyorum, ya da tekme de atarım dersen Kickbox, hatta diz de atarım dirsek de dersen Muay Thai öneriyorum.

Zonguldak'ta Kickbox ve boks varmış duyduğuma göre, bir araştır derim.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.