Şimdi Ara

[+200 KİŞİ] Dövüş sporlarıyla ilgilenenler buraya!...DH Fight Club (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.474
Cevap
35
Favori
327.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HighVoltage bir araştırayım o dediğin tekniği ben de.

Bu arada PM attım...
  • Geldi pm kutun dolu. Teşekkürler.
  • forumunuzda yazan yazıları okuduktan sonra iyice içimde dövüş sporlarına karşı bir heves oldu ve bende yapmak istiyorum,acaba bana yardımcı olabilirmisiniz ??? hangi dövüş sporu bana uygun olur fikirlerinizi sölermisiniz??
    İstanbul anadolu yakasında oturuyorum,bana yakın bir yer olması gerekiyor
    yaşım 22 boyum 1.80 ve 79 kiloyum,biraz yapılı biriyim

yardımlarınızı bekliyorum bende artık bir dövüş sporuna başlamak istiyorum
  • Bizim salonda senin gibi bir sürü ortasiklet var, gayet de başarılılar.

Önce şunu sorayım, uzun yıllarını verecek misin, iyi hafızam vardır, teknikleri ezberlerim diyor musun? Öyle ise Kung Fu tarzı sporlar iyidir.

Yok ben kısa sürede sonuç almak isterim, doğal ve kolay hareketleri severim, bunun yanında fiziken de gelişmek isterim dersen Muay Thai, boks, Kickbox gibi sporlar gayet güzeldir.
  • Up.
  • Up.
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

Bizim salonda senin gibi bir sürü ortasiklet var, gayet de başarılılar.

Önce şunu sorayım, uzun yıllarını verecek misin, iyi hafızam vardır, teknikleri ezberlerim diyor musun? Öyle ise Kung Fu tarzı sporlar iyidir.

Yok ben kısa sürede sonuç almak isterim, doğal ve kolay hareketleri severim, bunun yanında fiziken de gelişmek isterim dersen Muay Thai, boks, Kickbox gibi sporlar gayet güzeldir.

salonunuz tam olarak nerde acaba? ben istanbul-maltepe sahilyolunda oturuyorum..hafızam oldukça iyidir onda sorun yaşamam ama kısa sürede bana fayda sağlayacak ve hoşuma gidecek bir spor daha iyi olur
  • istanbulda sağlam jeet kune do hocası varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: glazer

quote:

Bizim salonda senin gibi bir sürü ortasiklet var, gayet de başarılılar.

salonunuz tam olarak nerde acaba? ben istanbul-maltepe sahilyolunda oturuyorum..hafızam oldukça iyidir onda sorun yaşamam ama kısa sürede bana fayda sağlayacak ve hoşuma gidecek bir spor daha iyi olur

O halde Muay Thai.

Salon Burhan Felek Spor Kompleksi.

Bu arada Kocaelide'de Yüksel Yılmaz diye çok iyi bir Jeet Kune Do hocası var, ben kendisiyle MSN'de konuşuyorum, çok iyi adamdır.

Ama Jeet Kune Do çok detaylı spor, 4-5 yıldan önce adam gibi bir sonuç beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 19 Ağustos 2008; 0:00:46 >

• el diablo pm attım bilgileri bekliyorum senden başlamak istiyorum artık
  • PM kutun dolu sanırım.

Buradan yazayım, ayrıca eski sayfaları okuyun milyon kere yazdım bunları.

Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri, 21.00'da başlıyor, 1.5-2 saat sürüyor.

Tayland'ın dövüş sanatı, diz, dirsek, tekme, yumruk, kafa, kaval kemiği, kol kemiği (blok almada) kullanılır.

Sokak için idealdir, kısa sürede çok iyi sonuç alırsınız. Fiziken de geliştirir. Bence fizik-teknik açısından bakarsak en etkili spordur.

Diz ve dirsekleri öldürücüdür, bilinçli kişilerin yapması daha iyi olur. Antremanlar oldukça yorucudur, adeta canınız çıkar, fakat çok fena ter atarsınız, hiçbir sporda atamayacağınız kadar.
  • şu kfm hakikaten çok değişik bi sanat vidyoları izledim de çok entresan ya
  • blade imzan gene yanlış olmuş.

Hani DH Fight Club yazısı?
  • quote:

PM kutun dolu sanırım.

Tayland'ın dövüş sanatı, diz, dirsek, tekme, yumruk, kafa, kaval kemiği, kol kemiği (blok almada) kullanılır.

Sokak için idealdir, kısa sürede çok iyi sonuç alırsınız. Fiziken de geliştirir. Bence fizik-teknik açısından bakarsak en etkili spordur.

Diz ve dirsekleri öldürücüdür, bilinçli kişilerin yapması daha iyi olur. Antremanlar oldukça yorucudur, adeta canınız çıkar, fakat çok fena ter atarsınız, hiçbir sporda atamayacağınız kadar.

yardımın için teşekkürler

• Keysi Fighting Method dediğiniz şey bana fos göründü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: glazer

quote:

PM kutun dolu sanırım.

yardımın için teşekkürler ama kadıköy'e o saatlerde gitmem yalan olur,daha erken olsa okuldan çıkıp gidebilirdim acaba maltepe,kartal,küçükyalı,bostancı civarlarında hiç bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ?

• buarada acaba ninjutsuyla karşılaştırabilirmisin? çünkü burası bana yakındawww.bujinkanturkey.com
  • Çok farklı şeyler Ninjutsu'yla Muay Thai. Ninjutsu ölümcül bir savaş sanatı (spor değil dikkat), bence yurdumuzdaki insanlar henüz yapacak düzeyde değil, teknikler öldürme/felç bırakma üstüne kurulu. Adam dövmek için giden birisi rahatlıkla birisini öldürebilir.

Fakat çok etkilidir, bununla beraber savunmasının biraz zayıf olduğunu düşünmekteyim.

Bir dezavantajı da fiziğe etkisi olmuyor pek.
  • Bir de Kung Fu gibi çok tekniğe sahip, bir arkadaş yazmıştı hatırlarsan havada takla atmak falan gerekiyor diye, yani kısa sürede sonuç almayı unut, uzun vadede yarar sağlar Ninjutsu.

Benim tercihim doğal, gerçekçi, basit ve etkili hareketler olurdu, yani boks, Muay Thai falan.
  • quote:

Bir de Kung Fu gibi çok tekniğe sahip, bir arkadaş yazmıştı hatırlarsan havada takla atmak falan gerekiyor diye, yani kısa sürede sonuç almayı unut, uzun vadede yarar sağlar Ninjutsu.

Benim tercihim doğal, gerçekçi, basit ve etkili hareketler olurdu, yani boks, Muay Thai falan.

havada taklamı yok o zaman yalan olur o bana ama burhan feleke gidip gelmem zor olur haftaiçi akşam fln acaba bildiğin başka yer varmı bana yakın,ben araştırdım nette ama bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.