Şimdi Ara

[+200 KİŞİ] Dövüş sporlarıyla ilgilenenler buraya!...DH Fight Club (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.474
Cevap
35
Favori
327.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Up.
  • Up...
  • beni de ekleyin kickboks a 3,5 senemi verdim 1,5 senedir de muay thai hem muay thaş hem kickboks
  • quote:

Orjinalden alıntı: RandoLF

beni de ekleyin kickboks a 3,5 senemi verdim 1,5 senedir de muay thai hem muay thaş hem kickboks

Hocam ekledim. Aramızdaki Muay Thaiciler artıyor, ne güzel.

Yeni ekleyenler imzaları eklesin, sizin için hazırladım ben o imzaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 17 Ağustos 2008; 4:00:56 >
  • O kadar dövüşçü videosu verdik, Muhammed Ali'yi de vermezsek olmaz.

http://www.youtube.com/watch?v=e-PqasYEswc

Bu da şu ünlü fotorafın olduğu video, hani adam yere yatmış, kuşbakışı görüntüsünü çekmişlerdi.

http://www.youtube.com/watch?v=oD99VbFzqAg

• Hocam Bende 15 Yaşındayım Spora Yazılmayı Düşünüyorum Ama Hangisi sine Gitmeliyim Kıck Boks u sevmiyorum Daha Cok artislik Hareket istiyorum Sizce HanGisi ne Gitmeliyim
    (Semi,Savate,Wus-hu,Tekwondo,muay-thai,Kıck Boks) ama dediğim gibi
  • Up.
  • merabalar bende 7 ay kadar kickboksla uğraştım şimdi salon el değiştirdi yeni salon arıyorum benide eklersen sevinirim bu formu açman süper olmuş hakikaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade__tr

merabalar bende 7 ay kadar kickboksla uğraştım şimdi salon el değiştirdi yeni salon arıyorum benide eklersen sevinirim bu formu açman süper olmuş hakikaten

Teşekkürler. Ekledim.

İmzayı yanlış eklemişin onu düzelt ama.
  • Up.
  • hangi imzayı eklyicem kickboks zannettim bu resmi ama bi altındakimiydi EL DİABLO
  • bu arada bi alışkanlık ismini büyük harfleyazdım bağırdığımı sanma el diablo:):)
  • Abi gri çerçeve içerisindekini kopyala profilinden imzana yapıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 17 Ağustos 2008; 23:15:50 >
  • Ekleyin beni de. Küçükken Karate ve Tae Kwon Do ya gitmiştim ama bıraktım. Şimdi Wu-Shu ile uğraşıyorum. Galiba bu türde tekim topicte.
  • Hocam ekledim.

Wushu'ya uygun imza koyacağım birazdan, onları ekle lütfen.
  • Türkiye`de Keysi tekniğini öğreten birileri ya da bir yerler var mı bilginiz dahilinde.? Google a baktım da Türkiye ile alakalı yok bir şeyler. (Sanırım henüz buralara uğramadı :) )
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighVoltage

Türkiye`de Keysi tekniğini öğreten birileri ya da bir yerler var mı bilginiz dahilinde.? Google a baktım da Türkiye ile alakalı yok bir şeyler. (Sanırım henüz buralara uğramadı :) )

O ne yav?
  • Bir süredir araştırıyordum umudu kesmişken Batman The Dark Knight`da kullanıldığını gördüm tekrar araştırmalara dalayım dedim.
    http://www.keysikfm.com/
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.