Şimdi Ara

200 LİRALIK KİTAP LİSTESİ BİR ŞEY SÖYLEYİN DE PARA ÇÖPE GİTMESİN ( SS'Lİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölüm eşit ağırlık. yarın siparişi vereceğim size danışayım dedim karttan alacağım lütfen arkadaşlar ucuza satıyorum 2. el al demeyin.

Deneme ağırlıklı doldurdum kitap eksikliklerim bu kadar şimdilik sosyalden soru bankası almadım simetriler yeter tek başına diye düşünüyorum bir de 9 10 11 soru bankaları var.

Bir de geometri konu anlatım almıyorum gereksiz güven var :) video izleyeceğim ne diyorsunuz ? tercihlerden sonra da elime simetriler geçebilir zaten.

Kitap işleri kullanayım dedim fiyat pahalı geldi ama Allah tan hediye kitap veriyormuş 150 lira üstüne o yüzden biraz rahatladım yayın denizi edebiyat soru bankasını seçerim büyük ihtimal tavsiye ederseniz siteyi de değiştirebilirim.

200 LİRALIK KİTAP LİSTESİ BİR ŞEY SÖYLEYİN DE PARA ÇÖPE GİTMESİN (  SS'Lİ  ) 200 LİRALIK KİTAP LİSTESİ BİR ŞEY SÖYLEYİN DE PARA ÇÖPE GİTMESİN (  SS'Lİ  )

• Bu sene 12li deneme Karekök almıştım 1 deneme çözüp çöpe attım 35 lira vermiştim. Bu kadar dandik sorular olamazdı herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Bu sene 12li deneme Karekök almıştım 1 deneme çözüp çöpe attım 35 lira vermiştim. Bu kadar dandik sorular olamazdı herhalde.
    Konular ne durumda,biraz bilgi verirsen daha güzel tavsiyeler alabilirsin.
  • Geometride gereksiz güven var ne yapayım demişsin imkanin varsa bu senenin sorularini bul 25+ yapıyosan hala güvenin devam etsin yoksa demek ki sıkıntı olabiliyormuş dersin ama yine de çok yuklencegin bi ders olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi siteden alıyorsun

• 44fthhkn44 4 kullanıcısına yanıt
    temmuzda başladım işte hocam mat-1 birinci bölüm bitti konu özetli de. mat-1 problemler hariç genel olarak iyi. türkçe için bir çalışma yapmadım ama öyle konu eksiğim pek yok yani 1-2 gün tekrar etsem yeter. Sosyal de okulun ismi zaten :) onuda ufak tekrarla hallederim diye düşünüyorum denemelerdeki eksikliklerime göre giderim heralde.

yaz için planım ise konu özetliyi bitirip deneme çözmek. bir de yapabilirsem fem mat-2 ve geo sb gelebildiğim yere kadar gelmek.
  • kardeş çok takılma bu kitap işine kafayı yersin

al bilindik yayınları konu anlatim ve s.b.

denemeler zaten hepsini zamanla cozeceksin guvendigin yayınlarla basla

bir de ben sorayım sana,

matematik fem simetri cok sorular var, ustune gide genel tekrar testleri vs vs

bunlari eksiksiz cozen biri soru bankasindaki tum testleri cozmeli mi yine de? (8-9 testlik konular var, cok uzun suruyor bi konuyu bitirmek)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ardelis A kullanıcısına yanıt
    gereksiz güvenden kastım hiç çalışmıyorum ya hiçbir şey bilmeyince gereksiz güven oluyor babında söylemek istedim hocam :) yoksa tabi ki zorluğu tartışılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütevelliheyetibaşkanı

gereksiz güvenden kastım hiç çalışmıyorum ya hiçbir şey bilmeyince gereksiz güven oluyor babında söylemek istedim hocam :) yoksa tabi ki zorluğu tartışılmaz
    hocam fem lys mat-2 beyaz kitap orta zorluktadır.Konu öğrenmek için iyidir.
    Karekök mat s.b ise zordur parabol soruları için türev kullandığım bile oluyordu.

Bildiğim kitaplar bunlar.
  • osurgan kullanıcısına yanıt
    ben senin yerinde olsam simetrileri bitirirdim ilk başta sonra denemelere geçerdim baktım zorlanıyorum veya birkaç konuda eksik olduğumu hissediyorum o konunun testlerini çözerdim
  • Vena Portae kullanıcısına yanıt
    kitap işler
  • Mütevelliheyetibaşkanı M kullanıcısına yanıt
    Hocam bi anda o kadar mat denemesi seti alma derim. bence dengeyi kesin al yanına da onun ayarında bir şey bul veya daha kolay bir tane 5 li set o da alıştırma olsun diye.türkçe için sadece paragraf ve ardından deneme çöz. Zaten ygs deneme işi ama hiç bilmediğin konularda(matta) kitaptan çözmek lazım. Kasma karekök illa bitecek diye.eksikleri tamamla denemeye geç.fende konu şart.sb de çöz fen için.

• Artizt kullanıcısına yanıt
    Sorular guzeldi sallama kardeşim

• quote:

Hocam Malatya sosyal bilimlerde mi okuyon,benimde orda okuyan geometrisi iyi olan arkadaşlar vardıda.
    Neyse öncelikli tavsiyem kitapları birlikte alma-hiç değilse çok alma-ama bunu yapman gerekiyorsa bir şey diyemem.
    Ben bu sene sınavda şunu gördüm hocam,asla bu kaynak çok zor deyip çözmemezlik yapma mutlaka çözmeye çalış ama hep zor kaynaklarda çözme mümkün olduğunca her seviyeden çöz ve ayrıca şunu unutma gelecek sene ne getirir bilemeyiz sınavlar çok zorda olabilir,kolayda bu yüzden kesinlikle sınırların olmasın ya da çok geniş tabakadan bak.
    Aldığın kaynaklar gayet güzel ama bu kaynaklara birden girmek yerine daha alt seviye kaynaklardan başlayabilirsin-hiç değilse birkaç derste-ya da video izleme işi ile halledebilirsin ki gerçekten çok güzel anlayacağın kaynaklar var.(teknofem,behzat rasuli,nejdet kirpi,ekol hoca,vitamin tabi bunlar bazıları paralı ama bunlar dışında şuan aklıma gelmesede birçok güzel kaynakta var.)Bu kaynaklar daha detaylı anlamana yardımcı olacak.İkinci seçeneği uygularsan(ücretsiz de bulabilirsin her şeyi araştır biraz)aldığın kaynaklar gerçekten fazlasıyla yeterli olur bunun dışında sınava bir iki ay kala 345 ve apotemi çözülebilir bunlar kasıntı ama bence bu sene birkaç tane soru yakaladılar.Son olarak bana tavsiye soran herkese matematik ve türkçe adına verdiğim yegane tavsiyem ales sorularını çözün.

• Fem kapsül matematik denemesini ve körfezin denemesini çıkar bence. Zaman kaybıydı ben çözdüm. Onların yerine 8li 10lu setler femin daha güzel. Öğretiyor en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: dikdörtgenli

Fem kapsül matematik denemesini ve körfezin denemesini çıkar bence. Zaman kaybıydı ben çözdüm. Onların yerine 8li 10lu setler femin daha güzel. Öğretiyor en azından
    Bu akdar para verceğime sıfıra yakın kitap arardım 3-4tl tane başından rahat toplarsın araştır derim
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Dediğinize katılıyorum karekök 12li bencede çöp. Hem çok kolay hem de kendini tekrar ediyor. Hep aynı soru tipi

• 44fthhkn44 4 kullanıcısına yanıt
    yok aksaray sbl benimki :) karttan çektireceğiz taksit yaptırabiliriz o yüzden biraz aşırıya kaçmak istedim ama olmadı bu ay birazını diğer ayda birazını alabilirim yani denemeleri azaltabilirim.
    çıkmış sorular hep kafamda açıkçası da piyasada malesef yok pdf falan buldum ama çıkartmak lazım onları da. video konusunda da linkleri var bazı paralıların tabi ama teknofem şimdilik idare ediyor bir de konu özetliyi çözünce sorular yakın oluyor 345 ve apotemi en son dediğiniz gibi düşünüyorum hele 345in soru bankasını gördüm o ney öyle :) teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için.
  • quote:

yok aksaray sbl benimki :) karttan çektireceğiz taksit yaptırabiliriz o yüzden biraz aşırıya kaçmak istedim ama olmadı bu ay birazını diğer ayda birazını alabilirim yani denemeleri azaltabilirim.
    çıkmış sorular hep kafamda açıkçası da piyasada malesef yok pdf falan buldum ama çıkartmak lazım onları da. video konusunda da linkleri var bazı paralıların tabi ama teknofem şimdilik idare ediyor bir de konu özetliyi çözünce sorular yakın oluyor 345 ve apotemi en son dediğiniz gibi düşünüyorum hele 345in soru bankasını gördüm o ney öyle :) teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için.
    körfez interaktif çok kolay bilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamgunaydın

körfez interaktif çok kolay bilgine

Alıntıları Göster
    çıkmıs sorular al ama akıllı adam yayınları değil karekök al onun düzeni daha güzel.ygs türkçe lys edebiyat bir arada zaten artı lys mat ve ygs mat al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana_96 -- 8 Temmuz 2015; 9:31:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.