Şimdi Ara

Bir Telefona En fazla kaç TL verilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kazancınıza göre değişir hocam örn: asgari ücret alıp iphone x kullananlardan olmayın.
  • şu dönemde en fp olarak garantisiz sıfır satılan mi9 se nin 2000 tl civarına olduğunu düşünürsek 2000 tl derim.
    bundan daha iyi bi telefonu almak için min 4 bin tl vermek gerekiyor çünkü ama bence çok fazla bu ve oyun dahil mi9se de yapamayıp onda yapabileceğin hiçbir şey yok.

garantili için durum değişir bi 1000 tl daha eklenebilir.
  • Dönem dönem en üst tepe modellerden en giriş seviyesi cihazları kullanmış birisi olarak benim şahsi görüşüm; eğer tüm üst seviyede donanım özelliklerini barındırıyorsa 2500 lira civarında alabilirim örneğin lg g7, ancak böyle bir alternatif bulamıyorsam 1500 civarın f-p ürünleri örneğin mi 8 lite gibi cihazlar tercihim olur. Ve genelleme yapmak istemiyorum ancak bir telefona artık kesinlikle 3000 liranin üstünde para harcamak bana mantıklı gelmiyor.

Ek olarak şuan j7 prime 2 kullanıyorum ve indirim bekliyorum Seiko prospex otomatik bir saat var istediğim 3000 lira civarında onu alacağım. Telefonlar konusunda ki bakış açım bayadir bu şekilde.
  • Z3 Compact sahibiyim. Telefona verilen güncellemeler telefonu adeta öldürdüğü için XDA developers'dan özel yazılım yükledim ve uzun zamandır bir şekilde idare ediyorum. Bu yazılımlarda da illaki bir sorun çıkıyor. Telefonda ilginç bir şekilde kulaklık ya da hoparlör kullanmadan yaptığım görüşmelerde karşı taraf beni anlayamıyor. Bu sorunu da kaliteli bir kulaklık ile çözmeyi amaçladım ve amazondan kulaklık siparişi verdim. Bir telefona 7 bin lira verebilecek durumum bugün için var. Ancak yarın için olmayabilir diyerek olabildiğince telefon alışverişini ertelemeye çalışıyorum. Ya da hesaplı ve performanslı bir ürün denk getirene kadar beklemeye devam. İnşallah herkes aklındaki telefona mantıklı koşulllarda sahip olur.
  • İphone alacaksan vereceğin paradan korkma örneğin şimdi 6 7 bin tl versen 2 yıl kullanıp 3 4 bin tl ye satıp zamanın iyi android telefonlarından alabilirsin. Fiyat performans diye bir şey yoktur .amiral gemiler ve çöpler vardır. Parası olan kaliteli cihaz kullanır arta kalan çöplerle üretilen telefonları da diğer insanlar kullanır. Mesela ben gm 5 plus gibi bir çöp kullanıyorum bundan sonraki telefonum kesinlikle bir amiral gemi modeli olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

İphone alacaksan vereceğin paradan korkma örneğin şimdi 6 7 bin tl versen 2 yıl kullanıp 3 4 bin tl ye satıp zamanın iyi android telefonlarından alabilirsin. Fiyat performans diye bir şey yoktur .amiral gemiler ve çöpler vardır. Parası olan kaliteli cihaz kullanır arta kalan çöplerle üretilen telefonları da diğer insanlar kullanır. Mesela ben gm 5 plus gibi bir çöp kullanıyorum bundan sonraki telefonum kesinlikle bir amiral gemi modeli olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: schizophrein

Alıntıları Göster
    Arkadaş sadece 5000 TL ve üzerinde cihaz aldığı zaman amiral gemisi alacağını sanıyor herhalde. LG G7, Mi 8, Mi 9 da birer amiral gemisi..

• 2300₺'ya Note FE'mi almıştım. Mümkün değil 2500₺'dan fazlasını vermem.

En güncel modelleri satın alabilecek durumdayım lakin gerek yok. Altı üstü telefon bu. Arar, mesaj atar yeri geldi mi foto çeker internete girersin.

Millet nasıl 5000₺-6000₺ veriyor, harbiden şaşırtıcı. Bu kişilerin acilen incelenmesi lazım.
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Daha bugün asgarî ücretle çalışan bir arkadaşım taksitle iPhone XS Max aldı.. Ne gerek vardı..
  • quote:

İphone alacaksan vereceğin paradan korkma örneğin şimdi 6 7 bin tl versen 2 yıl kullanıp 3 4 bin tl ye satıp zamanın iyi android telefonlarından alabilirsin. Fiyat performans diye bir şey yoktur .amiral gemiler ve çöpler vardır. Parası olan kaliteli cihaz kullanır arta kalan çöplerle üretilen telefonları da diğer insanlar kullanır. Mesela ben gm 5 plus gibi bir çöp kullanıyorum bundan sonraki telefonum kesinlikle bir amiral gemi modeli olacak
    afferim o copu kullanmaya devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7B950238

Dönem dönem en üst tepe modellerden en giriş seviyesi cihazları kullanmış birisi olarak benim şahsi görüşüm; eğer tüm üst seviyede donanım özelliklerini barındırıyorsa 2500 lira civarında alabilirim örneğin lg g7, ancak böyle bir alternatif bulamıyorsam 1500 civarın f-p ürünleri örneğin mi 8 lite gibi cihazlar tercihim olur. Ve genelleme yapmak istemiyorum ancak bir telefona artık kesinlikle 3000 liranin üstünde para harcamak bana mantıklı gelmiyor.

Ek olarak şuan j7 prime 2 kullanıyorum ve indirim bekliyorum Seiko prospex otomatik bir saat var istediğim 3000 lira civarında onu alacağım. Telefonlar konusunda ki bakış açım bayadir bu şekilde.
    kol saatine hem de seiko 3000 tl vermek? iphone alsan daha az kaziklanirsin. nick entry uyumu. para kaybi diye degistir nickini daha uygun olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 7 Temmuz 2019; 8:16:48 >

• telefon sizin için meslek değilse, hayatınızın geçimini sağlayabilmek için telefon kullanımı çok önemli ise bütçeye göre arttırılır fakat gündelik sıradan kullanıcıysan gidipte 10-15k iPhone'a verilmez. MAX 2000 TL idealdir. duruma göre 2500 e kadar çıkılabilir. 3k dan sonrası çöplüktür.
  • Paramızın değersizliğini ve alınan vergileri düşünürsek max 2000 TL.

Bu aralar Oneplus 7 istiyorum ama 3300 lira kendileri. O kadar parayı veremem bir telefona.

Samsung Note 5'in orjinal stock romu baya lag yapıyordu. Xda da stock tabanlı rom bulup yükledim telefon kaymak gibi oldu. Uçuyor resmen telefon. Tarayıcı ve pil performansı yeterli benim için.

Yeni telefon alsam bana ne artısı olacak? Hiç. O yüzden gittiği yere kadar devam.
  • quote:

Daha bugün asgarî ücretle çalışan bir arkadaşım taksitle iPhone XS Max aldı.. Ne gerek vardı..
    Eziklik psikolojisi. Allah akıl fikir versin :)
  • sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Sen sus kayısı
  • quote:

Sen sus kayısı
    sen sus asil armut
    :) sen kafanı bunlara yorma
  • quote:

:) sen kafanı bunlara yorma
    olur yormayayim
    ❤️
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.