Evet oyunumda çıkan 200 PA lı kaleciyi paylaşmak istiyorum alım çalışmaları başladı gelesi yok ama
şu an böyle
buda potential
Ne zevk alıyorsunki scout kullanarak. Birde insanın refleksleri doğuştan gelmez mi.Nası bu kadar gelişiyor ki.Hadi az gelişirde 14'ten 20 ye
quote:
Orijinalden alıntı: Nuclear Incubus
Ne zevk alıyorsunki scout kullanarak. Birde insanın refleksleri doğuştan gelmez mi.Nası bu kadar gelişiyor ki.Hadi az gelişirde 14'ten 20 ye
refleks olayı bayaa değişik tabii
scouta arada bakmak hoşuma gidiyo böyle 200pa lılar filan iyi oluyor görmek tabiikide kendin bulmak çok daha güzel ama bulduğum oyuncunun pasının filan kaç olduğunu merak ediyorum ben napiyim editör kullanmaktan iyidir esas o zaman hiç bi zevki kalmaz oyunun
Gizli mental ozellikleride iyi, potansiyeline ulasabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Mechaniker
Gizli mental ozellikleride iyi, potansiyeline ulasabilir.
Nerde ulaşıcaksa ulaşır valla bana gelmicekmiş 20 filan olsun büyük takıma gider kesin bence
Bu da benim ufaklık. Fluminense'nin altyapısından 2.4 milyon euroya çaldık. Evra abisi herşeyi öğretti Rakam olarak bilmiyorum da gözlemcim 3.5 yıldız vermişti Barça 24 milyon euro peşin verdi vermedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 5 Haziran 2011; 22:59:05 >
Ben PA'sını falan bilmem de 3-5 oyuncu fotosu koyayımda yarın regen görün
Hatta 2'sini şimdi koyayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackfield -- 5 Haziran 2011; 23:21:13 >
Ben PA'sını falan bilmem de 3-5 oyuncu fotosu koyayımda yarın regen görün
Hatta 2'sini şimdi koyayım.
Hocam ikincisi insan mı Bunlar ne ya Süperler
Valla hiçbir hile yapmadan kendim araştırıp buldum adamları.Hatta çok iyi adamlar daha buldum ama EU dışı oyuncu sınırına takılıyorlar.Tek Marcelo var o yüzden EU dışı.Gelene geçene 5 atmaktan, her kupayı kazanmaktan sıkıldım.Yeni kariyer açtım ben de Ligde 112 gol attılar geçen sezon.2 gol daha atsalar maç başına tam 3 gol düşecekti
Regenlerden nefret ediyorum oyunda onlar çıkmaya başladımı kapatıp yenide açıyorum
Efsane regenlerimi koyarim birazdan ortalik oyuncu gorsun.
FM 2010 ama
Bana şimdiye kadar 196'lık denk geldi. O da eski kulübümde kaldı alamıyorum. Fm 2010'da David Kerr diye bi regen vardı. Şimdiye kadar onun gibisini görmedim
fm 2010 da cristian brown diye bir oyuncu çıkmıştı geçen sene.daha 18 yaşında neredeyse xavi ile aynı öelliklere sahipti.
quote:
Orijinalden alıntı: FiréLord
Regenlerden nefret ediyorum oyunda onlar çıkmaya başladımı kapatıp yenide açıyorum
Bu şekilde oynamaktan ne zevk alıyorsunuz gerçekten merak ediyorum.Topla yüksek potansiyelli oyuncuları takıma sonra topla tüm kupaları.Zaten oyuncunun iki seneye messi gibi oynayacağını biliyorsun.Zevk meselesi tabiki ama bana kalırsa asıl zevk arjantin,brezilya liglerindeki oyunculara tek tek scout yollamak,fena olmayanları alıp takımda denerken acaba bu adamdan iş çıkarmı diye merak etmektir.Liverpoola geleli 3 yıl oldu şuana kadar 20den fazla genci takıma kattım.Aralarında sadece 2-3 tanesi takımda oynayabilir düzeyde çıktı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme