Arkadaşlar 200 TL civarı bir parayla 1 yada 1,5 TB Harddisk almak istiyorum. Üzerinde mutlaka Esata olmasını ve hızlı olmasını istiyorum. Tercihen önbelleği 32 Mb veya daha yüksek dönüş hızı da 7200 rpm olursa çok iyi olur.
Piyasada birçok ürün var ama maalesef hepsinin bi yerinden kısmışlar.
Harici HDD kutusu ve normal HDD alarak da bir çözüm üretebilirim. Ancak fiyat aralığım yine aynı kalmalı. Sizce hangisi daha mantıklı ve güzel bir çözüm olur?
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Hala beklemedeyim
Arkadaşım bende daha tecrübeli ve daha bilgi sahibisin bu hdd konusuda sanırım ama yinede benden bir öneri olsun..
Smartdisk'in 3,5" 1,5TB e-satalı modeline bir bak istersen.. vatanda geçen hafta sonu 185 liraya satılmıştı.. 5400 rpm ama yorumlarda 50 mb/s üzerinde aktarım hızından bahsediliyordu.. Ben o gün alamadım sonra fiyat yükseldi, 2 gün önce usb2'li modellerde biraz fiyat indirilince WD 2TB usb2'li bir ürün aldım.
e-sata'lı smartdistte aklımda kalmadı değil hani.. geçen hafta sonu 185 iken şuan 200 lira
ben smartdisk 1.5 tb e-sata kullanıyorum,e-sata ile hızı fena değil bulabilirsen tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme