Bildirim
200 TL YE KADAR RAÇ SES SİSTEMİ ??
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kaliteli hoparlör 80-100 liradan aşağı değil.Teypte 200'den aşağısını bulabileceğini sanmıyorum.(çin malları hariç) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhlis06
ARKADAŞLAR GEÇENLERDE BİR ARAÇ ALDIK ARAÇTA ORJINAL TEYP DURUYOR 10 YILLIK TEYP SONUÇTA BOZULMUŞ . 200 liraya kadar içinde 1 radyo mp3 çalar birde arka için 2 tane hoparler olsn hoparlorler net ve kalıtelı ses versın yeter cok fazla ses vermesı gerekli değil cevaplar içi n simdiden sağolun
pioneerin ovallerini tavsiye ederim 6963 modelini.70 liraya magazan almıstım ben.teyple gayet iyi bagırıyor -
bence o paraya ikinci el temiz bir pioner teyp alın 2150 usb gibi artan paraya da biraz daha para ekler daha sonra iki tane hoparlör alırsınız -
teşekkürler arkadaşlar tavsiyeler için değerlendireceğiz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X