Şimdi Ara

2000-2100 Toplama Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda alıcağım Monitör dahil olucak 2200 filanda olur bütçe Toplama Bilgisayar Önerisi :) AMD olursa iyi olur ama Bu daha iyi dediğin İntel Varsa Olabilir

Hepsi aynı siteden olursa güzel olur :)

Ayrıca birşey soracağım Vatan , Eksen , vb siteler Toplamayı yapıyormu

•  2000-2100 Toplama Bilgisayar

+
    R9 280
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

2.000 TL'den az tutuyor, dilersen SSD'de ekleyebilirsin;

http://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-128gb-ultra-plus-sata-30-ssd-okuma-530mb-_-yazma-290mb.html

Eksen'e toplamasını yaptırabilirsin, ekran kartını indirimde olduğu için Vatan'dan önerdim.

• İ5 4460
    H97M-D3H Anakart
    G-Skill 2*4 1600 MHZ Sniper Ram
    Zalman Z5 Plus
    Corsair VS650
    Seagate Barracuda 1 TB HDD
    Sapphire R9 280 Dual-X

Toplam:2023 TL Hayırlı olsun.

Dip Not:Vatan`dan topladım fakat Eksen`den daha ucuza ram,ayni anaakrti ATX modeli,Vatan`in kazigindan dolayi koyamadigim 4590 gibi secenekler mevcut.Vatan`dan mutlaka alman gerek iki parca indirimden dolayi VS650 ve R9 280 Dual-X modelleri.

Parcalari eksen`den alirsin montaj yaparlar geri kalanini vatan`dan alirsan oray goturursun,orada da diger parcalarin montajini yaparlar

Biraz parca parca oldu ama kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci İçin AMD mi İntelmi Daha iyi Olur Herkez i5 4590 Filan Öneriyor kararsız kaldım
  • AMD FX mimarisinde, örneğin FX-8350 gerçek anlamda 8 çekirdeğe sahip bir model değil. AMD işlemciye gerçek 8 çekirdek yerine 4 adet modül yerleştirilmiş. Modüllerin her biri Hyper Threading'e benzer bir mantıkla çalışıyor, toplam 4 tane modül ve her birinin içinde 2'şerden 8 adet birim var. İşletim sistemi 8 mantıksal işlemci çekirdeği görmesine rağmen, komutları 4 adet çekirdek yerine getiriyor. Gerçek hayat uygulamalarında ise elde edilen performans, sanallaştırılan çekirdekler sayesinde üst düzey bir kazanç sağlamıyor.
  • Oyun İçin Kullanacağım İçin İ5 4590 iyi performans verirmi Almayı Düşünüyorum Çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLife820 -- 27 Kasım 2014; 18:01:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLife820

Oyun İçin Kullanacağım İçin İ5 4590 iyi performans verirmi Almayı Düşünüyorum Çünkü

Gayet tatminkar performansı vardır,oyun bilgisayari icin Ekran.karti onemlidir ama islemcinin de tek cekirdek gucu cogu oyunda gunumuzde on planda oldugu icin ve daha guncel oldugu icin.senin icin en iyi islemci diyebiliriz,zaten.FX serisinin neden.alinmamasini gerektirgini Leon-X gayet guzel.bir dille aciklamis :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    İşlemci Konusunda Karar verdimde Leon-X in önerdiği sistemi alıcam ama ekran kartının vatandan olması sorun benim için hepsi aynı siteden olması lazım :)
  • quote:

İşlemci Konusunda Karar verdimde Leon-X in önerdiği sistemi alıcam ama ekran kartının vatandan olması sorun benim için hepsi aynı siteden olması lazım :)

Sistemi.eksen`de toplattir,ekran karti en.basit parca zaten.montaj anlaminda.Sokete oturtuyorsun vidalari elinle sikiyorsun tamam.bu kadar cok basit islem ki sen zaten kasayi vatana gotursen.yine takarlar onu

Birşey sorucağım sipariş ederken Birşey söylüyormuyuz yoksa kendilerimi topluyorlar Yoksa telefon numarası alırlar büyük ihtimalle arayıpmı soruyorlar merak ettim
  • quote:

Birşey sorucağım sipariş ederken Birşey söylüyormuyuz yoksa kendilerimi topluyorlar Yoksa telefon numarası alırlar büyük ihtimalle arayıpmı soruyorlar merak ettim

Tam proseduru bilmiyorum ama sen siparisi gectikten önce ve hemen sonra ara konus detaylandir.

Bende Öyle Tahmin etmiştim Leon-X ın önerdiği sistemi alıcam %95 iyide performans vericeğine inanıyorum
  • quote:

Bende Öyle Tahmin etmiştim Leon-X ın önerdiği sistemi alıcam %95 iyide performans vericeğine inanıyorum

Gayet iyi sistem.Kasa cok ucuz.islemci 4590 dedigim gibi eksenden.alinca bazi avantajlar oluyor.

Yani dogru karar

Unutmadan Birşey daha Taksit olayı tek tek parçalara olmuyor demi kasaya yapıyorlardır :D taksitle alıcamda
  • quote:

Unutmadan Birşey daha Taksit olayı tek tek parçalara olmuyor demi kasaya yapıyorlardır :D taksitle alıcamda

Tabiiki de.

Alisveris yaptığın parçaların tek faturasını çıkarıyorlar,2000 TL ise mesela toplam tutar, 10 ay taksit yaptirdin diyelim.Aylık 200 kağıt 200 kağıt ödemek zorundasın

Sistem 1963 tutuyor Monitörde lazım 300 350 de ona gitse 2200 2300 Hayırlı olsun
    Bu arada kafama takılan şey :D Taksiti nasıl yaptırıyoruz Kapıda Filan yapılırmıki :D
  • quote:

Sistem 1963 tutuyor Monitörde lazım 300 350 de ona gitse 2200 2300 Hayırlı olsun
    Bu arada kafama takılan şey :D Taksiti nasıl yaptırıyoruz Kapıda Filan yapılırmıki :D

Kredi Kartı ile mi almayı planlıyorsun yoksa Nakit mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 27 Kasım 2014; 19:03:00 >
    Kredi Kartı
  • quote:

Kredi Kartı

Tamam o zaman,internetten Taksitlendirme seçeneği ile ödemeyi yaparsan düzenli olarak aylık kredi kartı faturana yansır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 27 Kasım 2014; 19:04:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.