Dipnot:Ram'i 4gbx2 adet almıyorum çünkü aklımda, bir kaç ay sonra bir tane daha 8gb alıp 16gb yapmak var.
Aklımdaki Sistem bu arkadaşlar açıkçası uzun zamandır oem piyasasından uzağım yani intel/amd/-Invidia/Ati kombinasyonlarını bilmiyorum bana önerilerinizi bekliyorum Ayrıca bir zamanlar arkadaşım iyi bir sistem yapıcaksan 750w supply şart demişti , bu sisteme 650w ps yeterli mi
Dipnot:Ram'i 4gbx2 adet almıyorum çünkü aklımda, bir kaç ay sonra bir tane daha 8gb alıp 16gb yapmak var.
Aklımdaki Sistem bu arkadaşlar açıkçası uzun zamandır oem piyasasından uzağım yani intel/amd/-Invidia/Ati kombinasyonlarını bilmiyorum bana önerilerinizi bekliyorum Ayrıca bir zamanlar arkadaşım iyi bir sistem yapıcaksan 750w supply şart demişti , bu sisteme 650w ps yeterli mi
Şimdiden ellerinize sağlık teşekkürler..
istersen anakartı biraz daha yükseltip alabilirsin hayırlı olsun sorunuz olursa alıntılayın yada pm atın
alternatif
750w altı kasa yetmez diye bir söylenti duydum doğru mudur bu tip sistemler için?
+80 550 600 watt yeterli olur. tabi 12v kanalından verilen gücede bkmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Hugues de Payen
alternatif
Ramları Gskill ile değiştir daha ucuzlar ve bu tür bir alternatif olabilir;
bencede en son yapılan sistem güzel gskill ram lar arada vatanda 209 tl den satılıyor takip edersen biraz daha fiyat düşer artan parayla mutlaka korumalı priz al hayırlı olsun
bencede en son yapılan sistem güzel gskill ram lar arada vatanda 209 tl den satılıyor takip edersen biraz daha fiyat düşer artan parayla mutlaka korumalı priz al hayırlı olsun
benim sistemim mi güzel
gigabyte anakart gskill ram olan güzel sistem kasada iyi bence onu topla ama dediğim gibi ram lari bekle 209tl ye düşünce al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme