Şimdi Ara

2000-2500 TL Bütçeyle Sistem Toplamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da söylediğim üzere 2000-2500 TL aralığında oyun bilgisayarı toplamak istiyorum.Bu bütçeyle alabileceğim maksimum verimi sağlayacak bir bilgisayar tavsiyesi yaparsanız sevinirim :)

Ayrıca işlemciyi AMD almama taraftarıyım ve kasa dışında bir de monitör alıcam full hd.Orta halli yine bu bütçeye dahil bir monitör de önerirseniz çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler herkese. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tavsiyem
  • i5-4690 - r9-280x - 8Gb Ram - 500Gb Hdd - Acer k222hqlbd
  • İntel daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

i5-4690 - r9-280x - 8Gb Ram - 500Gb Hdd - Acer k222hqlbd

Hocam çok teşekkürler fakat bir sorum var.İçinde gpu bulundurmayan bir işlemci daha mantıklı değil midir? (4600 VGA'yı kastediyorum)

• TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkürler :) Ancak bu kadar para vermişken en azından i5 alayım diyorum.Haksız mıyım sizce?

• Hangi açıdan?
    quote:

İçinde gpu bulundurmayan bir işlemci daha mantıklı değil midir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    5000 tl sistem önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5oLife

Değerli yorumunuz için teşekkürler :) Ancak bu kadar para vermişken en azından i5 alayım diyorum.Haksız mıyım sizce?

Haklısın ama dolar çok yükseldi.
  • quote:

Hangi açıdan?
    quote:

İçinde gpu bulundurmayan bir işlemci daha mantıklı değil midir?

Yani zaten ekran kartı var,işlemcide ekran kartı olması gereksiz geldi.Uzun bir zamandır da bilgisayar toplamıyorum.Belki de tüm işlemciler öyledir :)

• Bir de bilgisayarı nerde toplayayım? İzmirde oturuyorum ve vatan computer baya bol burda.Gidip direk elimle satın almak istiyorum açıkçası.Sizin önerebileceğiniz güvenli bir yer var mıdır?

• İşlemcideki ekran kartının sana bir zararı olmaz.Ekran kartı olmayanlar için o.Aynı işlemcinin ekran kartlı ve ekran kartsız olmak üzere 2 tane ayrı modeli de olmadığına göre çok fazla düşünmeye gerek yok bunu...Bu arada Everest gibi markalardan uzak durun.3 kuruş için toshibanın 500gblık harddiskini almayın.biraz daha katıp 1 tb wd, seagate gibi markalardan alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 8 Haziran 2015; 14:43:15 >
  • quote:

i5-4690 - r9-280x - 8Gb Ram - 500Gb Hdd - Acer k222hqlbd

Seçtiğin psu çok kötü.Anakartın ön portunda usb 3.0 yok.(usb 3.0 son derece kullanışlı kimse önemsiz demesin).3 kuruş için 500 gblık toshiba öneriyorsun.Ne zaman düzgün sistemler önermeye başlayacaksın?
  • Anakart,psu ve hdd'ye öncelik verildiğinde elde ne kaldı 4460+r9-270. Söz konusu bütçeye 4690+280x alınabiliyorken performans konusunu göz ardı edip psu ve usb girişine yatırım yapmayı mantıklı bulmuyorum. Hdd boyutu ve usb girişini gerekçe gösterip sistemi kötü olarak tanımlamadan önce buyrun bu bütçeye daha performanslısını toplayın.
     2000-2500 TL Bütçeyle Sistem Toplamak  2000-2500 TL Bütçeyle Sistem Toplamak
    quote:

Seçtiğin psu çok kötü.Anakartın ön portunda usb 3.0 yok.(usb 3.0 son derece kullanışlı kimse önemsiz demesin).3 kuruş için 500 gblık toshiba öneriyorsun.Ne zaman düzgün sistemler önermeye başlayacaksın?

• 5oLife kullanıcısına yanıt
    O everest psu gümler bunun yazdığı kalitesiz anakartı da beraberinde götürür zaten aman dikkat edelim .Vatan çok kazık olduğu için sana sinerji gen tr den yazılabilir sistem

monitör ufaltılıp ekran kartı artırılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

O everest psu gümler bunun yazdığı kalitesiz anakartı da beraberinde götürür zaten aman dikkat edelim .Vatan çok kazık olduğu için sana sinerji gen tr den yazılabilir sistem

monitör ufaltılıp ekran kartı artırılabilir

Teşekkür ederim.Monitörün boyutu çok da önemli değil 1080p olsun yeter bana :)

Bu arada her birinize tek tek değerli yorumları için teşekkür ederim.Hepsinin harmanı bir sistem toplayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.