Merhaba arkadaşlar.2000-2500 Tl civarında İşlemci,Anakart,Ekran Kartı ve Ram yani toplamda bu 4 parça önerisine ihtiyacım var,geriye kalan parçaları yakın bir zaman içerisinde temin etmiştim.Monitör olarak hala kullanmakta olduğum LG E2250V model ürün var,günümüz modellerine göre özellik olarak belki geride kalıyor ama bir süre daha beni götürür diye düşünüyorum.Parçaları amazon üzerindende satın alabilirim duruma göre,bu fiyat aralıgında oluşturulabilecek en verimli sistemi toplamak istiyorum açıkcası.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi, i5+h110 anakarttan çok daha iyi bir seçim olacaktır vereceğiniz ekstra 187 lira ile:
Overclock desteği (çarpan kilidi açık işlemci) fazladan 2 çekirdek 4 thread. anakartın üstünde usb 3.1 portları. Çok daha iyi ileriye dönük bir sistem olacaktır.
cevapladığınız için çok teşekkürler arkadaşlar,uzun bir süre beni idare edecektir bu sistem diye düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme