Şimdi Ara

2000-3000₺ arası Laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000-3000₺ arası bi bütçem var, donanımlar hakkında çok fazla bilgim yok. Alacağım laptopu online derslerim ve oyun amaçlı alıcam,hafif/rahat taşınabilir olması ve hızlı çalışması önceliğim.
    İntelin performansının AMD sen iyi olduğunu söylüyorlar, birde SSD almamı tavsiye ettiler pek fikir sahibi değilim.

HP Pavilion 14" AL007NT vatan bilgisayardaki fiyatı 2850₺ işlevsel olarak beğendim fakat sanırım CD-rom u yok
    HP 15" BA010NT A10 u düşünüyordum özellikleri fiyatına göre iyi gibi fakat işlemcisinden dolayı ısrarla üsttekini tavsiye ettiler burnunda fiyatı Vatanda 2150₺. Birde bazı sitelerde (ebrarbilgisayar gibi) fiyatlar daha ucuz ama işletim sistemi Windows10 değil sanırım Linux yada FreeDOS tavsiye eder misiniz?

Bunlardan veya başka önerebileceğiniz bir laptop var mı pek bilgim olmadığından bilinçsiz bir alışveriş yapmak istemiyorum, laptopun hafifliğini de dikkate alırsanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HP'nin söylediğiniz modellerinden şikayet edenler okudum forumda. Temkinli yaklaşmanızı öneririm.

Önceliğiniz oyunsa bu fiyat aralığında "hafif/rahat taşınabilir" bir bilgisayar bulmanız mümkün değil. Aynı zamanda hem optik sürücüsü olan hem de "hafif/rahat taşınabilir" bir bilgisayar da yine bu fiyat aralığında mümkün değil. SSD olması bir avantaj evet ve artık çoğu bilgisayarda görüyoruz. Sizin için uygun olabileceğini düşündüğüm bir cihaz var ancak ekran çözünürlüğü keşke full HD olabilseydi, ne yazık ki değil. Onun dışında beklentilerinizi karşılayabilecek oldukça hafif bir cihaz.

https://www.incehesap.com/dell-vostro-14-5468-g50f81n-fiyati-33111/?gclid=COyw7-Koi9ICFW0A0woda1sAXA

Ürünü Media markt' da inceleyebilirsiniz ancak fiyatı orada pahalı.

• Oyun amacınız ön planda olacaksa eğer, 950M-960M ekran kartlı modellere bakmanız yararınıza olacaktır ama o da 3000 TL bütçesini aşacaktır, indirimleri takip etmeniz gerekiyor.

İşlemci olarak Intel daha iyi bir grafik çiziyor.

HP'nin 14 inçlik modelinde tek sorununuz CD-ROM ise, USB bağlantısı kullanan harici bir optik sürücü alıp kullanabilirsiniz.

FreeDOS da alabilirsiniz ama içinde orijinal Windows lisansı barındıran ürünü tercih etmeniz yararınıza olur, en azından illegal yollara başvurmazsınız ve recovery imkanınız olur.
  • Geomatik_ kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim, aslında benim oyundan kastım Football Manager/CS Go tarzı fazla bir şey istemeyen oyunlar olduğu için gaming notebooklara tam olarak ihtiyacım yok, pavilion ile de aynı performansı alabilirim diye düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eegekoc -- 13 Şubat 2017; 9:3:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SlideToUnlock kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.