Şimdi Ara

2000 Ford Focus 1.6 Ambiente ederi ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

400 TL hasar kaydı ve sol arka kapının orada avuç içi kadar boya var diyor başkada bir şeyi yokmuş,

Güvenlik paketi değil. Tek hava yastığı var, abs de yok.

20.000 TL verilir mi bu araca ??

bu modellerde focus tavsiye eder misiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-alacaksin-bir-fort-olacaksin-lord-195089614/detay/

• araba temize benziyor ama 15 yaşındaki Focus'a 20 bin vermek benim zoruma gider. Gerçi Focus, Astra, Civic, Golf hepsi de bu civarlarda satılıyor. Bu paraya B segmenti çok daha yeni arabalar var.
    Güvenlik paketi ve Abs yok yazmışsın fakat ilanda Abs var yazıyor. sanırım ilan sahibi ya bilgisiz ya da kurnazlık yapıyor. ayrıca kesinlike boya yok dedikten sonra avuç içi kadar boya lafı benim kafamı karıştıran şeyler. ben kendime alacak olsaydım satıcının bu ikilemlerinden dolayı büyük ihtimalle vaz geçerdim.
  • babaevren kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Daha donanımlı olarak neyi tercih edebilirim bu fiyatlara ??
  • SaNaLFaci@ kullanıcısına yanıt
    merhaba, geçen sene 2000 Focus Ambiente satıp 2005 dizel Megane HB Sportway aldım.
    Focus'un performansı ve sürüş dinamikleri daha keyifli fakat Megane daha konforlu ve daha gürültüsüz. Donanım olarak da daha üstün. Abs, yol bilgisayarı, cruse control vs standart.
    geçen sene 20 bin liraya aldım, tabi satan tanıdık olduğu için biraz da uygun bıraktı :)
    işin açıkçası şu an 20 bin civarında bir otomobil baksam benim için büyüklük çok önemli olmadığı için, Clio, Punto, gibi 2006 üstü veya 2004-2005 Megane düşünürüm.
  • Sürüsü yol tutusu cok keyifli bir aractir. Piyasa yuksek temizse alinabilir.
    Teşekkür ederim.

Megane 2 mi bahsettiğiniz araç ?

tam olarak modeli ne diye geçiyor ?

bu bütçeye alınabilecek araçların km leri çok yüksek. Biraz daha bakınacağım. Belki bri tanıdıktan uygun bir şey çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

Sürüsü yol tutusu cok keyifli bir aractir. Piyasa yuksek temizse alinabilir.

Teşekkür ederim.

Piyasa yüksek ama piyasayı birazda şişiriyorlar sanırım.

neyse bakalım bu hafta sonuda kartal, ümraniye pazarlarını bi gezeyim bakalım uygun bir şey denk gelir mi ? Piyasa araştırmış olurum.
  • sürüş keyfi ve yol tutuş konusunda elbette Focus tartışılmaz avantajlı,, konfor ve sessizlikte de Megane önce çıkıyor. İstanbul'da araba alıp satmak riskli olabiliyor, ustanıza veya bir bilene danışmadan kaporo dahi vermeyin. yüksek kilometre günümüz motorlarında çok sorun olmuyor yeter ki bakımları zamanında yapılmış olsun.
    Çok sağolun teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.