Şimdi Ara

2000 lira civarı oyun laptopu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 lira civarı oyun laptopu alacağım fakat henüz karar veremedim, tavsiyeleriniz nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hectorc -- 22 Mayıs 2013; 21:31:35 >

• Msi ge60 412trye bakabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O modele baktım da freedos sıkıntısı var.
  • Tek yapmaniz gereken isletim sistemi kurmak(kolayca kurarsin)be cd den driverlari yuklemek.

• Biraz daha araştırayım daha iyi bir model bulamazsam bunu alırım teşekkürler.
  • Rica ederim.
    Zaten win 8 lisi 2400 tl
    Bu fiyata alabilcegin en iyi pclerden biridir ge60.
    İyi secimler

• Arkadaşlar aynı konuyu açacaktım fakat burada varmış ve birde güncel oyunları yüksek kalitede açabilen bir laptop olursa daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Arkadaşlar aynı konuyu açacaktım fakat burada varmış ve birde güncel oyunları yüksek kalitede açabilen bir laptop olursa daha iyi olur.

Önerilen modeli beğendim bir dehttps://www.notebookadresi.com/asus_k56cb-xx274d_notebook bu modeli gördüm bu da güzel.
  • Gtx660m su anki tum oyunlaru yuksek aayarda acar.
    Msi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hectorc

quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Arkadaşlar aynı konuyu açacaktım fakat burada varmış ve birde güncel oyunları yüksek kalitede açabilen bir laptop olursa daha iyi olur.

Önerilen modeli beğendim bir dehttps://www.notebookadresi.com/asus_k56cb-xx274d_notebook bu modeli gördüm bu da güzel.

oyun oynıcaksan msı ile bu ürün kıyaslanmaz bile...birde ultrabook segmentinde bu ürün oyun oynamaya kalkarsan ısıma sorunu ile karşılaşırsın..

• Ya bende laptop düşünüyorum ama Macintosh diyorum. Hem virüs derdi yok, hem de hızlı çalışıyo diyorlar.. Ne dersiniz ?
  • msi modellerine bak
  • işletim sistemli msı alırsan sadece boşa işletim sistemine para vermiş olursun .Bence freedos olan msı gayet güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.