Şimdi Ara

2000 model Brava SX hararet göstergesi sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gösterge paneli açıldı, temizlendi, sıkıntıları halledildi, düzelmedi...
    Hararet müşürü değişti, düzelmedi...

Hararet tam orta çizginin bir üst nokatsını hafif geçtikten sonra fanın soğutmasıyla birlikte orta noktaya geliyor. Daha önce orta çizgiyi 1 santim bile geçmezdi. Bu sorun daha önce yoktu aracın suyu bitti conta yaktı ondan sonra oldu ve yukarıdaki işlemleri yapmamıza rağmen de düzelmedi.

2 gündür sabahtan akşama oruçlu oruçlu sanayideyim. Bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanıMüdavim -- 10 Temmuz 2015; 0:39:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek. Yine bu işten anlamayan ustalarla uğraşmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2011 model Peugeot 407 1.6 Hdi Dizel araç aldım 1 yıla yakın sorun çıkarmadı bu 1 yılın sonunda Yolda HARARET yapıp bizi Erzurum soğugunda Per Perişan etti Donma Tehlikesi geçirdik...ARACINDA SORUN OLMAZSA KOLAY KOLAY HARARET YAPMAZ...Muhakkak MOTORUNDA bir sorun vardır.

Bizim Peugeot 407 araç Hararet yapıp CONTA YAKMIŞTI...Bu araca 1 ay içinde tam 5 milyar Masraf edip yaptırdım ve Satıp kurtuldum başkada seçenegim yoktu...EĞER BU ARACI SATMASAYDIM HALA MASRAF EDEREK BİNSEYDİM GENE HARARET YAPIP CONTASINI YAKACAKTI VE TEKRAR TEKRAR MASRAF AÇACAKTI BAŞIMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 10 Temmuz 2015; 21:30:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brawa çok Benzin yakar o araçla mutlu olacağını sanmıyorum...Brawa bizimde olmuştu ve kazada yapmıştım adeta KAĞITTAN farksız bir araçtır...SAT VE KURTUL DERİM.

• Şunu hiç UNUTMA...Bir araç masraf çıkardımı Ardı Arkası hayatta gelmez...Ve bir araca sadece bir kez masraf yap...İkinci kez masraf yapma SAT KURTUL...Böylelikle hiç değilse PARAN cebinde kalmış olur Sanayi sanayi Usta usta dolaşmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 10 Temmuz 2015; 21:23:02 >
  • Aynı birebir benim başımdan geçen olayları yaşamışsın...Conta Yakan araba ikinci sefer üçüncü seferde bu HARARETİ tekrarlayacaktır yani bundan kurtuluşun yoktur...BU BİLGİLERİ YAPAN USTA BİZZAT BANA DEDİ...Çok çile çekmişsin Conta Yakan bu aracı Sat Kurtul daha fazla üzülme dedi...YOKSA BU SORUN TEKRAR ETTİMİ DAHA FAZLA PARANI ALIR USTALAR SERVİSLER DEDİ...Allah o ustadan razı olsun şimdi ona Dua ediyorum.

• Bak kardeşim, Araç alırsan şuna dikkat et...Araç CONTA YAKMIŞMI yakmamışmı motorunu sökerek bakan sanayide iyi ustalar var bu ustalara ilk sefer parana kıy aracına en ince detayıyla baktır...CONTA TAŞLANMIŞSA BUNU MOTORU SÖKÜP BAKARAK ANLIYOR USTALAR.

Bir araçta en büyük sorun HARARET sorunudur.

Conta yakan araç tamir görmüşse dahi YÜKSEK DEVİRLERDE yolda kullanılmayı sevmez...Yani motoru yolda YÜKSEK DEVİRLERDE sürerek en az 1 saat yolda SIKIŞTIR aracın Hararet sorunu varsa hemen SU KAYNATIR bu meydana çıkar.

Conta yakmış aracın bu hatasını EXPERTİZ SERVİSLERİ hiç anlamıyor ve alınabilir ONAYI veriyorlar bunlarıda unutma...BİZİM ARACIMIZA ÖZEL PEUGEOT YILDIRIM KÜÇÜKYALI'DAKİ SERVİSTE BAKTILAR FAKAT BU HARARET SORUNUNU BULAMADILAR...Ve bize bu aracı alabilirsiniz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 10 Temmuz 2015; 21:42:51 >
  • Bak kardeşim, Araç alırsan şuna dikkat et...Araç CONTA YAKMIŞMI yakmamışmı motorunu sökerek bakan sanayide iyi ustalar var bu ustalara ilk sefer parana kıy aracına en ince detayıyla baktır.

Conta yakan araç tamir görmüşse dahi YÜKSEK DEVİRLERDE yolda kullanılmayı sevmez...Yani motoru yolda YÜKSEK DEVİRLERDE sürerek en az 1 saat yolda SIKIŞTIR aracın Hararet sorunu varsa hemen SU KAYNATIR bu meydana çıkar.

Conta yakmış aracın bu hatasını EXPERTİZ SERVİSLERİ hiç anlamıyor ve alınabilir ONAYI veriyorlar bunlarıda unutma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.