Şimdi Ara

2000 Model Dragstar 650cc Direksiyon yükseltme işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu ile alakalı bilgiye sahip yada bilirkişilerden edinilmiş fikirlerinize ihtiyacım var.

Fotoğraftaki motorun aynısına sahibim.
    Motoru Sedefli beyaz yapmak için işçiliğine tam güvendiğim Hüseyin Ustama verdim.

Bu esnada motorun gidonunu "ape hanger" denilen dilimizde "çaylak gidon" olarak geçen yüksek gidon yapsam mı?

Aşşağıdaki linkte almayı düşündüğüm gidonun ilanını veriyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-ape-hanger-gidon-caylak-gidon-yuksek-motosiklet-direksiyonu-57381815/detay

Sizce nasıl olur?

Bu da gidon için bağlantıya geçtigim abimizin yapmış olduğu başka bir dragstar 650cc gidon yükseltmesi gidon motorda bu şekilde duruyor.

Kullanım esnasında ne gibi avantajları ve dezavantajları vardır.Kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Şuan da üzerinde 10 cm lik birde gidon yükseltme aparatı var.Yoksa onuda çıkartıp orjinal ebatlarında mı kalsa?

Yardımınıza ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.

• ben endense tanm olarak bilmiyorum ismini t gidonmu diyorlar hani düz oluyo onları daha çok yakıştırıyorum bunlar biraz itici geliyor bana : ) Tabi tamamen zevk meselesi . Tamamen düz mantıkla düşünüyorum Sanki bunlarda diğerlerine göre sağa sola dönüşler rahat olmazmış gibi geliyor bana
  • Ben bunu biraz "custom chopper" olma çabaları olarak değerlendiriyorum ve oldukça rahatsız bir sürüş deneyimi olduğuna emin ol.

Al kullan sonra zaten eskisinin rahatını arıyacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.