Şimdi Ara

2000 model Toledo Almaya Niyetliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlan linki buhttp://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-seat-sahibinden-parliament-mavisi-toledo-2000-model-177329581/detail

İlandaki aracı bir abimizin satıyor. Modeline göre temiz bir araba, 21bin e bırakıcak bana, ne dersiniz. 14 yaşında bir araca 21 bin vermek mantıklı mıdır. Aşk mı mantık mı?

• Araç temiz görünüyor bence alınabilir.
  • Cok para bence gereksiz.
  • 14 yaşında bir araca 21 bin vermek bence mantıklı değil.
  • 14 yaşında bi toledoya 21bin verirsen bence bu başlık parası olur dönüşte de nikahı kıyarsınız
  • bu araçlar önceden 15bin liraydı be sadece 1.5 yıl önce oha
  • Çok güzel bir araçtır kendisi, kullanmaktan zevk aldığım nadir araçlardan.

Bence 16-18 bandında alınabilir.Bunun üzerine kesinlikle çıkmayın.

Unutmayın bu araç 2000 model.

Saygılar.
  • illa geniş sınıf bir araç alacam diyorsanız passat alın hocam bir yaş iki yaş daha büyük olur en azından piyasası hızlı araba
    tanıdıktan olması bir avantaj ancak
    aracın piyasası yavaş
    ikinciside 14 yaşta az değil ya gerçekten
    fiyatta 20 bandını geçince en azından bi 2004 model olmalı bence alacağınız araç
  • 2 ay önce bordo 2004 sun rooflu signo plus toledoyu 20.000den azıcık aşağı verdim
    km 200.000 boya 8 parça- tavan kaput ve bagajda dolu izleri vardı 1500 civarı yaptırılabiliyordu
    fiyat fazla çok temizse 17000 verilir ama yürüyeni müthiştir focusun yol sesi astranın kütküt amortisörü gibi özellikleri yoktur ve onlardan çok daha makul fiyatlıdır.
    ben memnun kaldım tavsiye de ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakomat -- 4 Eylül 2014; 22:42:52 >
  • 2001 model otomatik vites lpg li 21 bin tl ye satmistim 4 ay önce. Çok konforlu bir araçtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20.000'e alınmaz diyenler tavsiyede bulunsunlar lütfen ! Toledo güzel araba temizlerine düşük km'lilerine 25.000 lira fiyat çekiliyo artık ucuz araç yok...
    20 bin verip teneke 98 model civic mi alsın arkadaş ya da clio denen çöp tenekesini 3-4 yaş genç diye.
  • fiyatı biraz dusur guzel araba 17 civarı alırsan iyidir
  • Fiyatina bisey diyemem ama guzel duruyor araba

• Araç çok temiz duruyor yaşına göre.Kilometresi orjinal geçmişi belalı değilse alınır 19 bin liraya Güzel bir araçtır bakımını yaptığınız sürece sorun çıkarmaz

• 3 yaşındaki arabaya daha azını verirken düşünmüştüm siz 14 yaşındakine üç kat daha fazla düşünün.
  • 18500 tl ye kapattık, nasipse p.tesi alıyoruz. Debriyaj plakası 15bin km sonra değişmesi gerekebilirmiş. Başkada birşeyi yok. Yorumlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.