Şimdi Ara

2000 model Volkswagen polo (makyajlı kasa - ara kasa) aracımdaki arıza yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2017 yaz ayında almış olduğum aracı satışa çıkaracağım sırada araçta bir arıza meydana gelmeye başladı. Aracı bazen çalıştırırken ilk marşta almıyor. İkinci üçüncü marşta aldığında ise araç sarsıntılı çalışıyor devir kendi kendine 3000 devire kadar çıkıyor araba kendini yavaş yavaş topluyor. Çalıştığında aracın egzozundan kara duman ve çiğ benzin kokusu geliyor.
    Sanayiye gittiğimde aracın beynini makineye taktılar sorun gözükmedi ve program attılar birşey yok dediler. Sorun devam etmeye başladı. Yine aynı ustaya aracı götürdüm. Yine makineye bağladı bu sefer krank mili sensörü arızası verdi. Yedek parça siparişini verdim parça 250 tl + işçilik 100 tl 350 tl bayıldık. 1 gün sonra aynı problem yine tekrarladı. Yine araç makinaya bağlandı değiştirdiğimiz parça yine arıza veriyor.Dediler bu araç lpgli karıştırıyor olabilir. Gittim otogazcıya sigortasını söktürdüm lpgnin benzinde kullandım aynı arıza devam ediyor. Dedim özel yetkili Volkswagen servisine gösteriyim işin içinden çıkamayacağım.Bu arada bunları yaparken birde gaz kelebeğini temizlettim ama nafile sorun devam ediyor.Her neyse serviste aracı makineye soktu değiştirdiğim parça arıza gösteriyor. Dedim şu usta zaten parçayı sıfırı ile değiştirdi. O zaman dedi beyin ile ilgili bir problem var. Beyin problemini de burada çözemezler anca İSTANBUL'da dediler. Ben bir kaç ustaya daha gösterdim. Birisi enjektörleri değiştirelim biri manifolt basınç sensörü değiştirelim. Tamam değiştirelim diyorum sorun çözülecek mi değiştirmeden anlayamayız diye deneme yanılma yöntemi iş yapan ustayım diye geçinen insanlar var. Şimdi ben bu aracın çaresini buladım. Bu aracıda satacağım ama yaptırıp satmak istiyorum içim elvermiyor. Benim gibi problemle karşılaşan birileri varsa yardımcı olsun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negro1992 -- 16 Temmuz 2018; 11:30:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.