Şimdi Ara

2000 PARÇA PUZZLE DENEMEM ( 2 Yeni SS ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben d&r dan aldım 2000 parça 59 tl idi. İçinden yapıştırıcısıda çıktı. Educa marka olduğundan bu fiyat. Daha uygun fiyatlılarıda var.

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

çöp almışsın kardeş....

iyi o zaman puzzle ı yanına gönderiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NZM_TURKEİ -- 25 Nisan 2013; 12:10:07 >
  • Ben de geçen 1000 parçalık aldım nasıl yapacam acaba diye düşünüyorum 2000 parça alsaydım ne yapardım bilmiyorum
  • bu benim yaptıgım 1000 parça.abim evleniyo onların evine ascaz hediye olarak verdim.
     2000 PARÇA PUZZLE DENEMEM ( 2 Yeni SS )

buda ben 8-10 yaşındayken abimle yaptıgmız (aslında abimin yaptıgı) puzzle.
     2000 PARÇA PUZZLE DENEMEM ( 2 Yeni SS )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Munez -- 25 Nisan 2013; 14:24:47 >

• bir parçası kaybolsun rage guya dönersin
  • Güzelmil hocam. Acaba ne kadara çerçevelettiniz cam ile beraber ?

Jo_be + kayıp parça desteği var
  • Hocam kolay gelsin sabır işidir puzzle
  • quote:

Orijinalden alıntı: NZM_TURKEİ

Güzelmil hocam. Acaba ne kadara çerçevelettiniz cam ile beraber ?

Jo_be + kayıp parça desteği var

o işi babama bırakıyorum fiyat beni ilgilendirmez
  • Yeni ss attım hocam
  • Eğer sabırlıysan şu şekilde ayıracaksın parçaları.

Önce renklerine göre. Resmin teması neyse, ona göre ağırlıklı renkleri ayıracaksın kendi içinde.
    Ondan sonra 10-20 neyse çay tabağı alacaksın. O renkleri kendi arasında şekline göre ayıracaksın. İşte sende ortada cami var, onun parçaları ayrı olacak.
    O şekilde tek tek ayıracaksın.

Onran sonra;
    4 çıkıntılı, 3 çıkıntılı, 2 çıkıntılı yanyana, 2 çıkıntılı karşılıklı, tek çıkıntılı şeklinde. Kenarları zaten bitirmişsin, onlara gerek yok.

Ondan sonra başlayacaksın parçaları yerleştirmeye.
  • 500 lü yaptım 8 saatte ağlıyacaktım Allah sabır versin
  • Ben bir hevesle 1000 lik almistim sonra yapmadan biraktim cok sıkıcı la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirmik

quote:

Orijinalden alıntı: kubiilay

quote:

quote:

Merak ettigim bu bitince nasil tasiyacaksiniz ? Hemen dagilmiyor mu

Taşımak için puzzle halısı çok uygun bir gereç. Tabi puzzle ı halinin üzerinde yapmanız gerekiyor. Istediğiniz zaman rulo yapıp tasiyorsunuz. Ben çerçeveciye de öyle goturuyordum. Elimde 2 adet 3000lik 2 adet 2000lik 1 adet 1500 ve 3 adet de 1000lik puzzle var :-D

Eyv. O hali dediginiz puzzle i tutuyor mu. Kaymasini engelliyir fln ?

Evet öyle bir özelliği de var tabi.

Puzzle halisi tek kullanimlik mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel gidiyo camiyi yapmışsın bile
  • Hayırlı olsun. En kısa zamanda bitirirsiniz inşallah...

Ben de bir hevesle mona lisa tablosu almıştım. Bayağı bi ilerlemiştim ama siyah yerleri yapamadım Sonrada bıraktım zaten...

Şimdi 2000 parçalık tac mahal var. Onu puzzle halısı alarak yapmayı düşünüyorum. Puzzle halısı alırsanız sizin için de daha iyi olduğunu düşünüyorum.

İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armelin

quote:

quote:

quote:

quote:

Taşımak için puzzle halısı çok uygun bir gereç. Tabi puzzle ı halinin üzerinde yapmanız gerekiyor. Istediğiniz zaman rulo yapıp tasiyorsunuz. Ben çerçeveciye de öyle goturuyordum. Elimde 2 adet 3000lik 2 adet 2000lik 1 adet 1500 ve 3 adet de 1000lik puzzle var :-D

Puzzle halısı bu şekildedirhttp://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.buradadir.com/otel/puzzle-halisi.jpg&imgrefurl=http://www.puzzle-halisi.buradadir.com/&h=260&w=300&sz=23&tbnid=tto0KuzCkJ7_rM:&tbnh=101&tbnw=117&zoom=1&usg=__TmCHRviREFAL4BovnpvN3OT-JkU=&docid=KnPJj2fa8Ld1kM&hl=tr&sa=X&ei=n119UayiB6vL0AWbooHwAQ&sqi=2&ved=0CFEQ9QEwAA&dur=567 Tek kullanımlık değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezeboi -- 28 Nisan 2013; 20:34:44 >

• hocam benimki biraz zor oldu.( seçim olarak ) ama tac mahal daha zevkli ve eğlenceli yapılabilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

quote:

Orijinalden alıntı: Armelin

quote:

quote:

quote:

quote:

Puzzle halısı bu şekildedirhttp://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.buradadir.com/otel/puzzle-halisi.jpg&imgrefurl=http://www.puzzle-halisi.buradadir.com/&h=260&w=300&sz=23&tbnid=tto0KuzCkJ7_rM:&tbnh=101&tbnw=117&zoom=1&usg=__TmCHRviREFAL4BovnpvN3OT-JkU=&docid=KnPJj2fa8Ld1kM&hl=tr&sa=X&ei=n119UayiB6vL0AWbooHwAQ&sqi=2&ved=0CFEQ9QEwAA&dur=567 Tek kullanımlık değildir.

Bu puzzle halısı denen illetin kumaşı nedir acaba.Öyle 45 tl edecek bir şeye benzemiyor.kalın karton ruloya dola o bezi tamam bilen var mı bez türünü ?

• devammm
  • Parçaları rengine göre gruplarsan iyi olur. Saatlerce başında durmak beyni durduruyor, günde 2-3ndefa yyarımşar saat bakmak tek seferde 2 saat bakmaktan daha verimli oluyor.
    Bende de geçen sene A101'den stokladığım 1000'er parçalık 2 puzzle duruyor. Bu aralar onu yapmaya fırsatım olmayacağı için kuzu kuzu bekliyorlar.
  • evet hocam kesınlıkle dedıgınız gıbı. Yarımsar saat ara ara bakmak daha faydalı aynı fıkırdeyım bende Yapın bence cok zevklı bır ugras. zor ama bıtınce degecek bılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.