Bildirim
2000 PARÇA PUZZLE DENEMEM ( 2 Yeni SS )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
seneye biter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu bi hevesle aldin ama haftaya bir koseye atacaksin.
hll knk -
daha once yaptiysan taktik ver. ben 3000 lik aldim, gozum yemiyor baslamaya. -
bende 1000 parça almıştım 2 haftada bitti.
eğer tecrüben yoksa 2bin parça çok zorlar. -
hll spr dvm.. -
3000 parça iyi ki almamışım dedim hocam buna başladığımda. Kenarları birleştirmek bile 3 günümü aldı sen düşün artık. 4 kişilik sağlam bir ekip lazım bence 3000 için. 2000 için 2 kişiyiz ancak yinede zor.
Bu ilk puzzle denemem hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: NZM_TURKEİ
3000 parça iyi ki almamışım dedim hocam buna başladığımda. Kenarları birleştirmek bile 3 günümü aldı sen düşün artık. 4 kişilik sağlam bir ekip lazım bence 3000 için. 2000 için 2 kişiyiz ancak yinede zor.
Bu ilk puzzle denemem hocam
bak o zman öneride bulunuyum.
4-5 tane ufak yogurt kovası al.
renklerine göre ayır parçaları. krmızları biyere siyahları ayrı felan. -
Tamam hocam.. Orta köprüyü ayırdım şimdi puzzle ın ortasını yapıcaz yarın 2 arkadaşım yardıma gelecek. Yarın konuyu uplar fotoları da atarım zaten -
valla ben en son ilkokulda puzzle almıştım oda 30 parçalıktı. 15-20 dk da anca yapmıştım sonra puzzle yapmaya tövbe ettim. çok pis bi melet -
aslinda benim duvara bir tablo lazimdi, bunu da internetten cok ucuza denk getirdim. tabloya para bayilacagima bunu yaparim daha iyi olur diye dusundum. 2 kisi yapacagiz, buzdolabi posetlerine dediginiz gibi ayristirmaya basladik renk renk. -
Merak ettigim bu bitince nasil tasiyacaksiniz ? Hemen dagilmiyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: kubiilay
Taşımak için puzzle halısı çok uygun bir gereç. Tabi puzzle ı halinin üzerinde yapmanız gerekiyor. Istediğiniz zaman rulo yapıp tasiyorsunuz. Ben çerçeveciye de öyle goturuyordum. Elimde 2 adet 3000lik 2 adet 2000lik 1 adet 1500 ve 3 adet de 1000lik puzzle var :-D
quote:
Orijinalden alıntı: kirmik
quote:
Taşımak için puzzle halısı çok uygun bir gereç. Tabi puzzle ı halinin üzerinde yapmanız gerekiyor. Istediğiniz zaman rulo yapıp tasiyorsunuz. Ben çerçeveciye de öyle goturuyordum. Elimde 2 adet 3000lik 2 adet 2000lik 1 adet 1500 ve 3 adet de 1000lik puzzle var :-D
Eyv. O hali dediginiz puzzle i tutuyor mu. Kaymasini engelliyir fln ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kirmik
quote:
Eyv. O hali dediginiz puzzle i tutuyor mu. Kaymasini engelliyir fln ?
Evet öyle bir özelliği de var tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: melih9478
seneye biter
-
çöp almışsın kardeş.... -
2000-3000 parçalıkların ortalama fiyatları ne
@NZM_TURKEİ
@kirmik -
Bu iş gerçekten sabır işi. 1000 parçalık olandan iki kere yapıp tamamladık ailecek.
Yemek masasına sermiştim 1 hafta da bitmişti ama sabır lazım. Bazen yarım saat bakıyor 1 tane parça yerleştiremiyordum. Babam çok inatçı çıkmıştı sabahın köründe kalkıp başına geçiyordu. En kötüsü de çok bariz bir parçayı arayıp bulamayınca acaba kayboldu mu ki diye düşünmek. :D
Kolay gelsin.
Benzer içerikler
- yüzde 70 devam zorunluluğu kaç gün
- schweppes tonik alkollü mü
- nofap forum
- verilen hediyeyi kabul etmemek
- lise mezunu ne iş yapabilir
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- çay emojisi
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X