Burada özel olarak belirtmem gereken birşey yok sadece şunu ekleyebilirim çamaşır makinesinin alabileceği ağırlık konusunda sıkıntım yok çünkü sadece 1, max 2 kişilik çamaşır yıkanacak. Bulaşık makinesinin temiz yıkaması dışında kendisinden bir beklentim yok o konudada çok ciddi miktarda bulaşığımızın olacağını sanmıyorum (boyutları ile ilgili bilgi vermek gerekirse diye belirtiyorum).
Buzdolabı ise mümkün olduğunca iyi olsa faydalı olur tabi geri kalan bütceyle olabilecek en iyisini önerebilirsiniz yada varsa onada uygun bir çözüm önerebilirsiniz tabiki:) Buzdolabı konusundada 185cm kabin boşluğu içine sığacak bir ürüne ihtiyacım var.
İlginize şimdiden çok teşekkür ederim,
merhaba bütçeye kafanı takma bence 7-8 bin lira verip ürünlerden memnun olmayanlar da var, ürünleri nasıl almayı düşünüyorsunuz mağazadan taksitli yada peşin mi yoksa internetten de almayı düşünür müsünüz???
Taksitli olmasını tercih ediyorum tabiki ama sanırım birçok internet siteside taksit yapıyor.
tekrar merhaba, beyaz eşya ile ilgili birkaç tavsiyede bulunmak istedim, öncelikle şunu belirtmek isterim bu makinalardan daha ucuz ve performanslı makinalar var mı bilmiyorum? olacağını çok sanmıyorum ama çevremde bu makinaları kullanan insanlara sorup fiyat araştırmasını öyle yaptım genel olarak bu makinalardan mennunlar sorunsuz şekilde kullanıyorlar için rahat olsun... BUZDOLABI:http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-profilo-bd4307anfe-buzdolabi-fiyati,440401.html