Şimdi Ara

2000 TL Civarı Sistem (Acil Yorumlarınızı Bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD FX-4100 3.6GHz/12MB/2000MHz (FD4100WMGUSBX) sAM3 + BOX 125$
    Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/processors/c80083/producer=amd;21276=14396/

Asus M5A99X EVO (sAM3 +, AMD 990X/SB950, PCI-Ex16) 123$
    Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/motherboards/c80082/21260=13167%2C13178/

MSI PCI-Ex N560GTX-Ti Twin Frozr II / OC 1024MB GDDR5 (256bit) (880/4200) (2 x DVI, mini HDMI) (N560GTX-Ti Twin Frozr II / OC) 242$
    Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/videocards/c80087/page=2;sort=cheap;21330=11190%2C11577/

G.Skill DDR3-1600 4096MB PC3-12800 Ripjaws (F3-12800CL9S-4GBRL) 28$
    Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/memory/c80081/21249=3365;21250=3350;21257=3373;21259=3379/

OCZ Vertex 3 SSD 60GB 2.5" SATAIII MLC (VTX3-25SAT3-60G) 133$
    Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/ssd/c80109/sort=cheap;21506=12501;21507=5832/

CoolerMaster CM Storm Sniper Black (SGC-6000-KXN1-GP) 174$
    Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/cases/c80090/page=2;producer=coolermaster;sort=cheap/

Thermaltake TR2 RX 650 W (TRX-650M) 89$
    Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/psu/c80086/sort=cheap;22972=9876/

Asus DVD ± R / RW SATA Black bulk (DRW-24B3ST/BLK/B/AS) 22$
    More:http://hard.rozetka.com.ua/optical-drives/c80085/sort=cheap; = 21 310 3953 /

Monitor 24 "Asus VE248H 252$
    http://hard.rozetka.com.ua/asus_24_ve248h/p124487/

Kablosuz klavye/mouse set ve kaliteli (kesinlikle baslı olmalı) kulaklık tavsiyelerinizi de bekliyorum. Sistemi kabataslak oluşturdum fakat bütçeyi zorluyor. Bu arada Ukrayna'da yaşıyorum kdv dahil etmeyin fiyatlara. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• FX-4100 ü 6100 yap rahat et güzel olmuş :) 10 numara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithhh

FX-4100 ü 6100 yap rahat et güzel olmuş :) 10 numara :)

6100 güzel de fx 4100 şimdilik idare edeceği için ve ilerleyen zamanlarda bd2 çıkacağı için 4100 ü yeterli buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Icore

quote:

FX-4100 ü 6100 yap rahat et güzel olmuş :) 10 numara :)

6100 güzel de fx 4100 şimdilik idare edeceği için ve ilerleyen zamanlarda bd2 çıkacağı için 4100 ü yeterli buldum.

Alıntıları Göster
    arada 40 dolar fark var burda deger o farka bence bd2 cıkar cıkmaz alma gibi bir ihtiyacınızda olmaz fiyatlar oturuncaya kadar idare eder o fiyat farkına 6100 derim ben tabi orda fiyat farkı coksa tercih sizin...

@hatta toplaya ciddi ciddi niyetlendigim sistemle ufak farklar haric birebir diyebilir kur fırlayınca simdilik beklemeye aldım 2000 tlye burda niye toplayamıyoruz böylle sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 30 Kasım 2011; 0:29:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

arada 40 dolar fark var burda deger o farka bence bd2 cıkar cıkmaz alma gibi bir ihtiyacınızda olmaz fiyatlar oturuncaya kadar idare eder o fiyat farkına 6100 derim ben tabi orda fiyat farkı coksa tercih sizin...

@hatta toplaya ciddi ciddi niyetlendigim sistemle ufak farklar haric birebir diyebilir kur fırlayınca simdilik beklemeye aldım 2000 tlye burda niye toplayamıyoruz böylle sistemi

Alıntıları Göster
    İntel Düşünmüyor Musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Famous

İntel Düşünmüyor Musunuz ?

Alıntıları Göster
    Intel düşünmüyorum çünkü sistemi olabildiğince upgrade edilebilir şekilde toplamaya çalıştım. Ayrıca intel bütçeyi daha bir sarsıyor.
  • quote:

Intel düşünmüyorum çünkü sistemi olabildiğince upgrade edilebilir şekilde toplamaya çalıştım. Ayrıca intel bütçeyi daha bir sarsıyor.

Hoca Sen Bunu Diyorsan Biz Türkiye de Ne Yapacağız Bilmiyorum Vallahi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

Dolar son zamanlarda uçtuğu için hesapladığım zaman yine bi 2200-2300 lira oluyor sistem. Tabi Türkiye'de aynı sistem 2800 e falan geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Dolar son zamanlarda uçtuğu için hesapladığım zaman yine bi 2200-2300 lira oluyor sistem. Tabi Türkiye'de aynı sistem 2800 e falan geliyor.

Alıntıları Göster
    OCZ ssd nin sandforce sorunları vardı, çözüldü mü onlar? bi ara geri toplandı diye duymuştum. belki biraz daha pahalı gelebilir ama crucial markasına bir göz istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ztar

OCZ ssd nin sandforce sorunları vardı, çözüldü mü onlar? bi ara geri toplandı diye duymuştum. belki biraz daha pahalı gelebilir ama crucial markasına bir göz istersen.

Crucial M4 64GB 2.5 "SATAIII MLC (CT064M4SSD2 OEM)
    Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/ssd/c80109/producer=crucial;sort=cheap/

Bu var 147$
  • quote:

arada 40 dolar var evet ama ben monitör, kasa ve güç kaynağından feragat etmek istemiyorum. işlemci, ekran kartı gibi kısa zamanda değer kaybeden donanımlardan fedakarlık yapmak daha mantıklı geldi. sonuçta bu sistemi heralde bi bf3 zorlar, upgrade gerektiği zamanda kasa masa değiştirmeden sadece gereken parçayı değiştiririm diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Hatta Daha Fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: Famous

quote:

quote:

quote:

Hatta Daha Fazla

Alıntıları Göster
    Keşke şu değil de şu daha iyi olur tarzında mesajlar da gelseydi...

• quote:

Keşke şu değil de şu daha iyi olur tarzında mesajlar da gelseydi...

Alıntıları Göster
    kardeş sen stabil bi sistem yapmışsın hemen hemen, çok fazla öneri geleceğini sanmıyorum açıkcası ama sen yinede bi bekle.
  • quote:

kardeş sen stabil bi sistem yapmışsın hemen hemen, çok fazla öneri geleceğini sanmıyorum açıkcası ama sen yinede bi bekle.

Tasarruf yapmak istiyorum biraz ama neyi feda edeceğime karar veremedim.
  • quote:

quote:

Tasarruf yapmak istiyorum biraz ama neyi feda edeceğime karar veremedim.

Alıntıları Göster
    iplenmeme rekoruna dogru gidiyorum arkadaslar bodozlama da sistem toplamak istemiyorum uyum sorunu falan cikarsa derdimi anlatamam ruscam o kadar da iyi olmadigi icin. marka model olarak secimleri degerlendirseniz en azindan?

mesela 560ti yerine 6950 daha mı iyi olurdu veya gskill yerine corsair ram gibi..

• quote:

iplenmeme rekoruna dogru gidiyorum arkadaslar bodozlama da sistem toplamak istemiyorum uyum sorunu falan cikarsa derdimi anlatamam ruscam o kadar da iyi olmadigi icin. marka model olarak secimleri degerlendirseniz en azindan?

mesela 560ti yerine 6950 daha mı iyi olurdu veya gskill yerine corsair ram gibi..

Alıntıları Göster
    AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci

Geil Plus 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Low Voltage Dual Kit (2x4GB)

MSI ATI HD6950 Twin FrozR II 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı

• quote:

Alıntıları Göster
    fx işlemci şuanki rev. alınmaz kendini kanıtlamış performans olarak fxten üstün phenom serisi işlemci idealdir ayriyetten 6950 560tiden performans olarak üstün biraz oc ile 570i geçiyo ssd için bekle derim

Cooler Master HAF RC-912 Plus High Power Element Bronze 750W 80+ Bronz Sertifikalı Güç Kaynaklı Kasa
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 8MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci
    Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu
    Gigabyte GA-970A-D3 AMD 970 AM3+DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart
    Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz CL9 2x4GB Dual Kit Bellek
    Sapphire ATI HD6950 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı
    Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostkid35 -- 30 Kasım 2011; 23:35:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lostkid35

fx işlemci şuanki rev. alınmaz kendini kanıtlamış performans olarak fxten üstün phenom serisi işlemci idealdir ayriyetten 6950 560tiden performans olarak üstün biraz oc ile 570i geçiyo ssd için bekle derim

Cooler Master HAF RC-912 Plus High Power Element Bronze 750W 80+ Bronz Sertifikalı Güç Kaynaklı Kasa

Fx 4100 ü x955 ile hemen hemen aynı performansı verdiğini düşündüğümden ve daha yeni bir revizyon olduğundan sisteme dahil etmiştim.

6950 konusundaki kararsızlığımın nedeni ise özellikle oyunlarda yaşanan ati kaynaklı sıkıntılar ve bazı oyunların nvidia ya göre optimize edilmesi. Diğer şekilde 6970'e modlanabilme imkanı da ilgimi çekmiyor değil :)

SSD için bence de erken fakat bir kaç ay önce 35-40 dolar olan mekanik hard diske gidip de 100 doların üzerinde para saymak içime bir türlü sinmiyor. En azından ssd alayım ki performans olarak karşılığını versin diye düşündüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lostkid35

Fx 4100 ü x955 ile hemen hemen aynı performansı verdiğini düşündüğümden ve daha yeni bir revizyon olduğundan sisteme dahil etmiştim.

6950 konusundaki kararsızlığımın nedeni ise özellikle oyunlarda yaşanan ati kaynaklı sıkıntılar ve bazı oyunların nvidia ya göre optimize edilmesi. Diğer şekilde 6970'e modlanabilme imkanı da ilgimi çekmiyor değil :)

SSD için bence de erken fakat bir kaç ay önce 35-40 dolar olan mekanik hard diske gidip de 100 doların üzerinde para saymak içime bir türlü sinmiyor. En azından ssd alayım ki performans olarak karşılığını versin diye düşündüm.

Dusunduklerin benim acimdanda kesinlikle dogru arkadasim dedigin sistem uygundur tek seninde kararsizligin bendede var 6950 deki daha hizli oldugunu dusunuyorum ama nvidia daha saglikli verim verebiliyor burda kararin ucuz olandan yana ya bence :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.