Şimdi Ara

2000 TL Fotoğraf Makinesi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi 2000 TL body için bir bütçem var. Ve 2000 TL'nin üzerine pek çıkmak istemiyorum (aslında hiç istemiyorum).

2.El pazarından düşünüyorum çünkü sıfır makinelerin neredeyse başlangıç fiyatı bu kadar. Ben DSLR bi makine istiyorum, aklımda aynasız modellerden şuan için sadece Sony A6000 var.

Siz bana ne önerirsiniz? Bir de aklıma Canon 5D var yani almaya pek hevesli değilim aslına bakılırsa, zira takdir edersiniz ki eski bir makine ama hem FullFrame hem de Canon'un DSLR üzerindeki baş tacı (diye biliyorum).

Bunun yanında alacağım model için çok da uçuk fiyatları olmayan lens önerirseniz sevinirim.

• Fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=15248
    Sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-tamron-28-300-vc-nikon-garantili-uv-hediyeli-foto-nano-657228551/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 8 Şubat 2019; 2:59:5 >
  • İkinci el olarak Samsung NX300 yada NX3000 yanına kit lens ve 45 mm f1,8 lens alabilirsiniz bence. Hatta para bile kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, makine alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden birisi lens, yani paranızı lens alacak gibi de hesaplayın.
    Ben hem 5d hem a6000 sahibi olarak, fotoğraf çekecekseniz sadece 5D'yi ve kalan parayla 1-2 lens almanızı tavsiye ederim.
    Video çekeceğim diyorsanız zaten a6000 :) ancak sony lensler genelde canon'dan daha pahalılar.
  • Deli Hamsi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Aklıma evet Canon 5D de vardı ama hani hem biraz eski falan diye biraz şüphe vardı içimde. Lens için ayrıca param var yoksa zaten 2000 TL ye Sony SLR'a girmek biraz zor. Çok ciddi olmasa da amatör olarak videoya da girmek (çekmek) istiyorum. O zaman a6000 daha iyi bir seçim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

İkinci el olarak Samsung NX300 yada NX3000 yanına kit lens ve 45 mm f1,8 lens alabilirsiniz bence. Hatta para bile kalır.
    Cevap için teşekkürler. Değerlendireceğim.
  • landöner L kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olmaya çalıştığınız için sağolun ancak hem hala araştırma ve karar aşamasındayım hem de elimde olan paranın şimdilik yapmam gereken harcamalara gidecek. Tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.