Şimdi Ara

2000 TL'lik oyun pcsi olmuş mu yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok kafa karıştırıcı şeyler geldi işin içinden çıkamadım.. o yüzden topladığım sistemin içinden sadece kasa ve güc kaynağına öneri yaparsanız çok sevinirim.. SSD bilerek eklenmedi oda elde mevcut..

Not: Ram hazirda 4gb daha olduğu için 4gb olarak eklenmiştir..,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menfistod -- 3 Mayıs 2015; 22:06:21 >

• Kasada 500w var bide sen 500w guckaynagi alıyosun :D kasayı sağlam bisiyle deis ve güç kaynağını everest yerine coolermaster yada zalman al birde 2000lik sisteme r7 260 olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 3 Mayıs 2015; 21:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

Kasada 500w var bide sen 500w guckaynagi alıyosun :D kasayı sağlam bisiyle deis ve güç kaynağını everest yerine coolermaster yada zalman al birde 2000lik sisteme r7 260 olmaz
    üst sınır 2000 olduğu için öyle oldu dostum aşma şansı yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: menfistod

Alıntıları Göster
    İllaha vatandan mı olması gerek?
  • quote:

Alıntıları Göster
    monitör
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/dell-professional-e2214h-215-1920x1080-8ms-full-hd-dvi-d--siyah-led-monitor.aspx

IPS
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=101801

01 - Ekran Kartı : GTX 960 GDDR5 2GB 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . http://www.teknofiyat.com/?search=gtx+960

02 - Kasa + PSU :

Kasa : Mini Tower Zalman ZM kasa (Micro ATX anakart ile) . . . http://www.teknofiyat.com/?search=zalman+zm+mini

PSU : 12v kanalından ~ 320W güç verebilen 400/450W PSU alabilirsiniz.
    450W PSU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . http://www.teknofiyat.com/?search=450w&ustlimit=50
    400W 80+ verimli PSU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . http://www.teknofiyat.com/?search=400w+80&ustlimit=40

03 - HDD : 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk (WD Caviar Blue veya SEAGATE)

04 - GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram (İleride tek modül 4GB bellek daha alırsınız.)

05 - AMD Athlon X4 860K BE Soket FM2+ Quad-Core İşlemci http://www.teknofiyat.com/?search=athlon+fm2+x4

06 - A68 yongalı (FM2+ soket) anakart . . . . . . . . . . . . . . . . http://www.teknofiyat.com/?search=fm2%2B+a68

• quote:

Orijinalden alıntı: crysef

quote:

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu pcyi topladım kısmetse kısa zamanda alıncak ama eksik fazla sizin gördüğünüz bişey ekliceniz bişey varsa yorumlarınızı bekliyorum.. 2000 tl barajını aşmamak şartıyla sizin tavsiyelerinizde değerlendirilir.. tek kalem eksil kalmicak klavye mouse'ta dahil pc topluyorum..

Not: Ram hazirda 4gb daha olduğu için 4gb olarak eklenmiştir..

arternatif ssd çıkarılıp ekrn kartı r9 280ne ve psuda zm 600 e yükseltilebilir

hangi siteden topladınız aceba?

• quote:

quote:

quote:

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu pcyi topladım kısmetse kısa zamanda alıncak ama eksik fazla sizin gördüğünüz bişey ekliceniz bişey varsa yorumlarınızı bekliyorum.. 2000 tl barajını aşmamak şartıyla sizin tavsiyelerinizde değerlendirilir.. tek kalem eksil kalmicak klavye mouse'ta dahil pc topluyorum..

Not: Ram hazirda 4gb daha olduğu için 4gb olarak eklenmiştir..

arternatif ssd çıkarılıp ekrn kartı r9 280ne ve psuda zm 600 e yükseltilebilir

hangi siteden topladınız aceba?

sinerji

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanzeigen

İllaha vatandan mı olması gerek?

gidip elden alacağım için vatan olması iyi olur sadece vatan var kayseride bildiğim kadarıyla internetten almak istemiyorum
  • menfistod kullanıcısına yanıt
    Intel Core i3 4160 3.6 GHz 3 MB 1150p
    Gigabyte H81M-S2PV
    Kingston HyperX XMP 4 GB 1600 MHz
    Nagas 500W AO500 Güç Kaynağı +80 Bronz Aktif PFC
    Zalman Z1 Mid Tower Siyah Boş Kasa
    Corsair 120 GB LS Series SSD Disk
    Asus VGA STRIX-GTX960-DC2OC 2GB 128Bit GDDR5

aoc monitörle beraber 2000 tl ye gelir sanırım. sinerji.gen.tr 100 tl daha ekleyip

Silicon Power 240 GB SSD Disk ile corsair ssd disk değiştirilebilir.
  • meys M kullanıcısına yanıt
    i3 düşünmüyorum hocam o yüzden işlemciyi yükseltip diğerlerinden kıstım kendi sistemimdede
    Intel Core i5 4460 3.2 GHz 6MB 1150p
    Gigabyte H81M-S2PV
    Kingston HyperX Fury 8 GB 1600 MHz
    Asus VGA R7265-DC2 2 GB 256Bit GDDR5

i3 düşünmüyorsan bu şekilde bakabilirsin. yine aynı fiyata geliyor.
  • crysef kullanıcısına yanıt
    hocam sizin ss dolar 2.70 olmadan önce sanırım sadece işlemciye baktım merak ettiğim için sırf onda 100 lira oynamış.. o kasa şuan 2600 2700 civarını bulur tahminimce. Öneri yapan arkadaşlar dolar fiyatlarını da göz önünde bulundurursa sevinirim.. bundan 2 ay önce 2000 liraya uzay mekiği kaldırılıyodu şuanda herseyden kısmak gerekiyo benim topladığımda o yüzden böyle oldu
    İllaha vatandan mı toplanması lazım sistemi,sinerji veya eksen de olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meys

Intel Core i5 4460 3.2 GHz 6MB 1150p
    Gigabyte H81M-S2PV
    Kingston HyperX Fury 8 GB 1600 MHz
    Asus VGA R7265-DC2 2 GB 256Bit GDDR5

i3 düşünmüyorsan bu şekilde bakabilirsin. yine aynı fiyata geliyor.

sizin sisteminizi göz önünde bulundurcam hocam teşekkür ederim öneriniz için..
  • quote:

yukarda size cevap yazmıştım ama karışmış sanırım hocam elden almak istedigim için vatandan olsun istiyorum. bide şehrimde sadece vatan var garantilik bi durum olduğunuda filan uğraşmak istemiyorum fazla
  • quote:

quote:

yukarda size cevap yazmıştım ama karışmış sanırım hocam elden almak istedigim için vatandan olsun istiyorum. bide şehrimde sadece vatan var garantilik bi durum olduğunuda filan uğraşmak istemiyorum fazla

Alıntıları Göster
    Şu sistem vatanda 2.2k,vericeğin 200tl yerine parçaları sipariş ettir.Bir bilgisayarcıda 50 tlye falan toplat.

• Arkadaşlar 2 aya oyun kasası topliyacağım sizce bu set nasıl gider ? Hiç kullanan var mı ?

Cooler Master Storm Devastator Siyah Mavi Ledli Klavye + Mouse Set

• quote:

hocam sizin ss dolar 2.70 olmadan önce sanırım sadece işlemciye baktım merak ettiğim için sırf onda 100 lira oynamış.. o kasa şuan 2600 2700 civarını bulur tahminimce. Öneri yapan arkadaşlar dolar fiyatlarını da göz önünde bulundurursa sevinirim.. bundan 2 ay önce 2000 liraya uzay mekiği kaldırılıyodu şuanda herseyden kısmak gerekiyo benim topladığımda o yüzden böyle oldu

sinerjide i5 4460 485 tl iken vatan 601 lira fark ortada o yüzden sinerjiden topladım
  • quote:

quote:

sinerjide i5 4460 485 tl iken vatan 601 lira fark ortada o yüzden sinerjiden topladım

anlamadın sen beni dostum senin 485 yazdığın işlemciye siteden baktım 600 lira vatanla fiyatı aynı yani
  • quote:

quote:

quote:

anlamadın sen beni dostum senin 485 yazdığın işlemciye siteden baktım 600 lira vatanla fiyatı aynı yani

sinerjiden bakarken kdv dahil olmayan fiyatmış pardon ama genede sinerji vatandan uygun fiayatlı olur 40,50 lira daha ucuz olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.