Şimdi Ara

~2000 TL Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 6s kullanıyorum ve önceisnde 5 kullandım. Şimdi telefonu eşime verip ben kendime yeni bir telefon alacağım. Ah bu kadınlar :)

İncelediğim telefonların özeti aşağıda 2000 TL civarına A5 düşünüyorum sizin farklı bir öneriniz var olur mu?

A5 - 1899 TL
    A7 - 1998 TL
    S7 - 2599 TL
    S7 edge - 2999 TL
    Iphone 6s - 2599 TL
    Iphone 7 - 3299 TL
    Iphone 8 64gb - 4199 TL

Herkese teşekkürler.

• xioami mi6 ve huawei p10 arasındayım.
    mi6 ithalatcı garantisi ama p10 huawei turkiye garantisi ile de satılıyor.
    p10 için iphone 6s den gerek şarj süresi gerek fotograf ve performans olarak biraz daha üstte deniyor.
    mi6 ozellik olarak p10 dan daha iyi ama dayanıklılık oalrak beni düşündürüyor.
  • Çok teşekkür ederim.
    Iphone ciddi dayanıklı bir telefon 1-1 yaşadığım için biliyorum. Iphone 5 ile aynı zamanda aldığım samsung s3 2 yıl sonra arada dağlar kadar fark vardı. Birisinin üstü soyuldu diğeri sapasağlam vs vs...

Bende sizinle aynı fikirdeyim acaba 2 yıl sonra bu xioami yada samsung tipi telefonlar beni yarı yolda bırakır mı ? yoksa Iphone 7 alıp 2-3 yıl önüme sapa sağlam bakmalımıyım kararsız kaldım...

Tüm bunları değerlendirdiğimde şimdilik A5 biraz ağır basıyor fiyat olarak ama net karar veremedim hayırlısı bakalım
  • Lg G4 telefonum Boot Loop denen sıkıntı yüzünden elimde kalınca araştırdım.Özellikle 5,5 İnch istediğimden One Plus 5 aldım.Çok övmüşler telefonu.Mi 6 ile ikisi arasından onu terxih ettim.İnşallah memnun kalırım.

2300 tl + kargo parası hepsiburada dan aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    12 ay önce açıldı
    1200 TL YE TELEFON ÖNERİSİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.