Şimdi Ara

2000 tl ye kadar Tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Yaklaşık bir ay önce philips televizyonumun panelinin çatlamasından dolayı televizyonsuz kaldım. Ben tv'yi sadece film izlemek için kullanıyorum.
    Bu işi de tvye bellek bağlayarak görüyorum. Eski tv de benim karşılaştığım sorunlar DTS formatını desteklememesi , Türkçe alt yazı desteği ve son zamanlarda oluşan alt yazı senkron bozukluklarıydı.
    Yeni alacağım tv nin 3d olması smart tv olması beni hiç ilgilendirmiyor zaten kullanma ihtiyacı duymadığım özellikler.
    Yeni almak istediğim tv'nin ekranının büyük, görüntünün kalite olması ve daha önce belirttiğim sorunları barındırmaması benim için yeterli.

Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Tercihen
    FİYAT------------Max 2000 tl
    BOYUT-----------47'' üstü
    SMART-----------aman istemez
    3D----------------eksik olsun
    OYUN-------------oynamam
    1080p candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelmsDeep_ -- 21 Kasım 2014; 21:53:58 >

• tam yeni konu açacakken çok yakın bir konunun açıldığını gördüm bende film izlemek için pc monitöründen kurtulup büyük bir tv almak istiyorum. biraz araştırma yaptım lgnin plazmaları dikattımı çekti 50" ve 60" leri var fiyatları çok uygun arkadaşım geçen hafta 60"lik modelini aldı lg 60pb690v olması gerek. bir iki gün içinde ona uğrayıp bakıcam güzelse bende almayı düşünüyorum kendisi çok met etti bu arada teknosadan 2,200 gibi bir fiyata aldı 50"leri 1800tl civarı sanırım. bunun yanında bimeksde sharp le652 led tv dikattımı çekti bimekse gittim ama yoktu bu tvyi kullananlar varsa eksi artılarını yazsın lütfen. kısacası forumda ki bilgi sahibi üyelerden bilgi istiyorum-uz 2000 civari en iyi sinema tvsi peşindeyiz

• gecesefasi_52fb kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu bahsettiğiniz tvlerde belleği taktıktan sonra Türkçe alt yazıyı destekliyor mu , bluray filmler genellikle DTS ses formatında oluyor tv bu ses formatını açabiliyor mu? Bu konular ile ilgili bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.
  • Bir hafta içinde almayı planlıyorum bir kaç yorum gelirse çok sevinirim
  • Samsung 48h6270
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.