Şimdi Ara

2000 ve 2200tllik sistem tavsiyesi acele pcm bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R9 380 4 gb 256 bit ekran kartli olucak iki sistemde guclu bir sistem istiyorum

2000 tllikte i3 6100 3,7 skaylake islemci

2200 tllikte 15 4460 3.2 haswell

Ram de 8 en az 2133 mhz

Ürünler vatandan toplanacak tek seferde alim yapicaz montaji falan orada halledicez.

Geri kalan ana kart hdd kasa cd rom
    Lazim derseniz de islemci sogutucu (fan)

Toplarsaniz iyi olur onlari pek anlamiyorum kasa genisligi kac olmali gpuya gore hava sirkulasyonu hangisinin daha iyi olur falan simdi diyeceksiniz sen sistemi kurmussun kardes daha ne istiyon falan ama araştırıp da konuyu actim 2000 tlye i5 li sistem olmuyor olursada ekran.karti dusuyor

Bide ben cpuyu benchmark testlerine falan baktim i3 6100 ile i5 4460 arasinda pek fark yok gibi tek cekirdek isteyen uygulamarda i3 daha iyi coklu cekirdektede i5 ama oyunlarda aktif fps farkını gosteren bir tablo veyahut video bulamadim boyle bir tablo veya video bilen elinde olan.varsa atarsa sevinirim.

I3 lu sistem ddr4 olucak parcalar değişecek falan ddr4un farki sanirim o kadar fazla degil gibi dusuk sengmentte.

I5 li sistemdede i3 le arasında 211 tl fark var bu farka degermi ? i5 4460 haswell i3 6100 skaylake den daha güçlü bir islemcimi buna emin olamiyorum degisik yorumlar gördüm i3 2 sanal 2 gercek cekirdek i5 4 gercek cekirdege sahip bu daha iyi olmasi icin yeterli mi ?cok soru sordum kusura bakmayin bilgili kisilerden yorum bekliyorum sistem tavsiyesiyle birlikte simdiden cok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xArathorn -- 30 Aralık 2015; 9:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

•  2000 ve 2200tllik  sistem tavsiyesi acele pcm bozuldu
  • Yalniz hocam o islemciye ekran karti siritmamis mi ddr4 sistem sartmi fiyattan tasarruf edebiliyorsak i5 4460 li ddr3 bir sistem kursak ekran karti r9 380 4 gb 256 bit veyahut 4gb gtx 960 128 bit yapsak fiyat fazlami oluyor cok mu sey istiyorum acaba 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xArathorn -- 30 Aralık 2015; 21:42:46 >
  • xArathorn kullanıcısına yanıt
    Bence şu: 2000 ve 2200tllik  sistem tavsiyesi acele pcm bozuldu
  • Bu sistem guzelmiş sag olun gpu olarak verdiginiz r9 380 i nimi kullansak yoksa nvdia gtx 960 4 gb 128 bit mi kullansak daha iyi/güçlü olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xArathorn -- 30 Aralık 2015; 23:21:27 >
    MSI
    H110M PRO-VD DDR4 VGA DVI GLAN SATA 3 USB 3.1
    186 TL

Intel
    Skylake Core i5 6400 2.70 GHz 6 MB LGA 1151p
    660 TL

Corsair
    8GB 2400 DDR4 Ram CMK8GX4M1A2400C14R
    178 TL

WD
    1 TB Blue 7200 64MB Sata3 WD10EZEX
    177 TL

Cooler Master
    RC-350-KKP500-N4 500W Kasa Siyah
    254 TL

Zotac
    GTX960 AMP! 4GB 128Bit GDDR5 3xDP HDMI
    834 TL

Toplam : 2289 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlar kdv siz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Direkt ürün sayfasında yazan fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Cok iyi fiyatlar kdv dahilse bende urun sayafasina baktim kdv dahil gosteriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Cok iyi fiyatlar kdv dahilse bende urun sayafasina baktim kdv dahil gosteriyor

Bu paraya en iyisi işte çoğu zaman olduğu gibi.
  • Hocam baktim vatandan KDV Dahil
    2.386,70 TL cikiyor aynisini topladim siz ayri ayri sitelerden mi topladiniz?

Sinerjiden toplandi o parçalar

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Benim bir çağ dışı abim var internetten alisverise cok karsi bi sikinti olmaz dimi sinerjiden montajli alsak 35 lira farkla duzgunce gelir heralde haberlerde cikiyor ya telefon aldi armut cikti falan hopluyor hemen pederle abim 😄 birde montajli aldigimizda ikinci el temiz bir ürün takmadiklarina nasil emim olucaz hocam ? Ve sistem konusunda son bir endisem acaba r9 280 gtx 960 tan iyimidir vatanda yorumlarda herkes 960 la 970 arasi bir kart olarak tanimlamis r9 280 i

bende işkillenmiyorum değil o fiyatları görünce gidiceksin adamların yerine vericeksin listeyi sana jelatinli kapalı kutu parçaları verecekler (eğer istanbuldaysan) ben öyle yapıcam valla kapalı jelatinli görmezsem almam direk inventusa giderim
  • Kocaeli karamursel ben izmite vatana giderim anca heralde inventusda fiyatlar nasil bayisi var mi burlarda stok durumu nedir sikinti hep bunlar 😳

İyidir.
    inventus çok iyi ve güvenilir firmadır fiyatları sinerji ve vatana yakındır (bazen daha düşük) bilgisayarını toplarlar ücretsiz monta ederlerler kablo gizlemesini en iyi şekilde yaparlar bilgisayarını teste dabir tutarlar 12 saat boyunca sırf müşteri memnuniyeti için çalışıyorlar galiba (araştırmalarıma göre konuştum. hiç alışveriş yapmadım bu aralar para arıyorum bulduğum an yapacağım alışverişimi onlardan :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 31 Aralık 2015; 17:00:35 >
  • Dogrudur da insan gidip canli canli gormek istiyor bunlarda sinerji gibi tek bayi internetten satis yapıyor he istanbulada gidemeyiz burdan kalkip bu havalarda.bayileri varsa ama is degisir izmit gibi yerde olmali zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.