Arkada$Lar bu konuyLa fazLa aLakam yok ama benim emektar 4 ylLLlk pc yi deq$trmek istiyorm.. ÖnceLkLerimi beLirteym.. ÖnceLkLe sağLam bi LCD ekran istiyorm oyun oynayabLeceqm $ekLde uygun oLan.. Daha sonra sağLam bir ekran kartl tabiki Oyun ağlrLlkLl oLacak ve acayip müzk dnLerm yeternce hard disk aLanl oLrsa da sevnrm :) Daha önceden 1 kere anakartlml yakm$tm böyLe $eyLer tekrarLamak istemiyorum yeterLi performansa sahip oLursa iyi oLur TavsiyeLernzi bekLiyorm $imdiden te$ekkrLer..
Biraz önce baktm açlkça söyLemek gerekirse anLamlyorm dedqm gibi bu i$Lerden oradan yaptlqlm seçim doğru oLrmu Ayrlca LCD için tavsiyeye de ihtiyaclm var..
Dostum imzamdaki sistem g15 ve dsp500 hariç toplam 2300 ytl ye maloldu bana, anakart tercihini farklı kullanırsan 2150-2200 ytl ye benzer - güzel bir sistem kurabilirsin diye düşünüyorum. Nakit almayı düşünüyorsan benzer fiyata benzer sistem toplayabilirsin kısaca, istersen farklı monitör alırsın vs sana kalmış.
Evet nakit aLlcam pc yi..
Eksen bilgisayar ile irtibata geçmeni öneririm bu durumda, nakit fiyatları bence gayet iyi. Anakart ve monitörde farklı tercihlerle maliyeti düşürebilirsin. Oradan tavsiye vs al forumdan da güzel tavsiyeler çıkacaktır heralde. Bu bölümde birkaç gün gezersen neyin ne olduğunu aşağı yukarı kavrarsın zaten İyi şanslar
Eksen bilgisayar ile irtibata geçmeni öneririm bu durumda, nakit fiyatları bence gayet iyi. Anakart ve monitörde farklı tercihlerle maliyeti düşürebilirsin. Oradan tavsiye vs al forumdan da güzel tavsiyeler çıkacaktır heralde. Bu bölümde birkaç gün gezersen neyin ne olduğunu aşağı yukarı kavrarsın zaten İyi şanslar
İn$ anLarm ya :G T$k..
imzamdaki sistemi yaptırabilirsin..anakart-işlemci-ram-ekran kartı-kasa-powersupply-harddisk. vatandan aldım ekran kartı harıc 1100 ytl ye aldım.ekran kartı ıcın msi 8800 oc ya da zotac amp edıtıon alabılırsın.ben bulamadıgım ıcın asus aldım ama cok memnunum..zaten hepsının fıyatları hemen hemen aynı..lcd icinde samsung ya da phılıps onerırım..
Monitör vs vs yok kasa ve dvd rw bnm tercihime blraklLml$.. Deği$tirebLeceqm parça yada eksiqi fLn varml fiyata göre ?
8800Gt ler ne ara 300 ytl oldu 300$+kdv olmasin sakin o? Sitelerin altindaki notlari duzgun okumani tavsiye ederim sitelerdeki fiyatlar genelde dolar olur ve kdv dahil olmaz.. %18 kdv unutma
hehe koptum yaw off yaw keşke %18 olmasa çok fazla yaw ama yapıcak bişi yok neyseki exa %8 indirim yapıyor nakitte %13 indirim yapıyor
Monitör vs vs yok kasa ve dvd rw bnm tercihime blraklLml$.. Deği$tirebLeceqm parça yada eksiqi fLn varml fiyata göre ?
8800Gt ler ne ara 300 ytl oldu 300$+kdv olmasin sakin o? Sitelerin altindaki notlari duzgun okumani tavsiye ederim sitelerdeki fiyatlar genelde dolar olur ve kdv dahil olmaz.. %18 kdv unutma
Hmm beLkide :G Peki yukardaki sistemin kdv dahiL ortaLama fiyatl hakklnda biLgi verebLrmsn?