Bildirim
2000cc üstü araca sahip olanlar buraya (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok iyi gerçekten. W140 S500 20L civarı yakıyor. Adamlar W140 tan W220 ye çağ atlamış resmen. Bu arada 99-04 arası üretildi diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: trktlh
Çok iyi gerçekten. W140 S500 20L civarı yakıyor. Adamlar W140 tan W220 ye çağ atlamış resmen. Bu arada 99-04 arası üretildi diye biliyorum.
2003-2005 modeller w220 facelift, biturbo çok daha fazla beygir gücü var fakat yakıtı da çok daha fazla -
5.2 :) -
malesef 2.0 üstü arıyoruz -
Dünyaya bir kez geliyorsun hocam keyfini sür bi müddet sonra işine gelmezse satarsın. Benim kasko değeri 85bin %5 olayından vergim 3000e düştü nası sevindim -
2004 model accord 2.4
197 hp
Yakıt 11 lt. (lpg yok)
Vergi 1140 tl
Ayda 600-700 km. kullandığım için yakıtı pek düşünmüyorum, çok keyifli bir araç -
Hay maşallah Allah kaza bela ceza vermesin. Kendimi biraz düzelteyim 2. araç olarak w140 s600 düşünüyorum bende öyle haftasonları falan gezmek için. Tek kriterim yeşil renk olması şu megane 2lerin meşhur yeşillerine benzeyen bir yeşili varya onlara hastayım -
sizin kasadan değilde w140 kasadan S600 almayı düşünüyorum 2. araç olarak. Şu megane 2 meşhur yeşil rengine benzer bi yeşili var o renk olmazsa olmaz o arkada boydan boya stoplar falan.
6 litre fazla yakması o zevkin yanında hiçbişey inanın -
Şu senin GTC'lerin panoramik ön camlıları varya ilk çıktığında hastaydım onlara tek kapı bi araç alacak olsaydım ilk tercihim 1.6t gtc panoramik ön camlı bi astra h olur.
Çok değerli bi araca sahipsin emin ol -
hocam e46 var ama aile işi 1600 cc şöyle yedek parça fiyatlarına yakıtına bakım giderleri vergi sigorta giderleri derken bakıyorum 300 tl aylık masrafı var aracın. bir daha düşünüyorum aynı işi aynı araç yapacak durduk yerde sırf daha hızlı ve güçlü diye neden aylık masrafımı +600 tl ye çıkartayım diyorum ve boynum bükük bakıyorum araç ilanlarına :D -
Amin hocam, Allah razı olsun. Yukarıda ki arkadaş W220 S600 yakıt ortalamasını gösterince W140 S500 den soğudum W220 S600 bakın derim -
Bence sadece yakıt ve vergi fark ettirir harici zararı olmaz yani 300se 400 450 olur çok çok. Nakit sıkıntın yoksa bence 1 sene 2 sene keyfini çıkart -
W220nin makyajsızları az yakıyor doğru ama makyajsızları pekte güçlü değil o yüzden. Gerçi makyajsız w220 almaya kalksam bile kendi aracımı satmam veya krediye girmem gerekecek o yüzden w140 yeter -
Benim m50b25 aracım vardı . Size tavsiyem direk orjinal m50b25 alın . Sanayide ustalarla uğraşmak ölüm ayrıca motor için en az 10 bin harcayacaksınız . Arkadaşta m20b25 var o bile ciddi yürüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xdrive düşünüyorum kredilerim bitsin 1.5 yıl gibi sonra belki x3 olabilir 2011 üstü veya 3.30xi e46 en temizinden birde güzel bir bakımla borçlanmadan. -
Akrabamız ile proje olarak düşünüyoruz montajı vs biz yapacağız ama mecburen bazı işler sanayide olacak
Ben elektronik işini hallederim kendisi makine mühendisi yani direk eğlence olarak düşünüyorum pazar günleri üstünde çalışmak için :)
Elimizde ufaktan bir garaj ve malzemeler var tork anahtar bile dijital
Çok güzel konu, gözümüz gönlümüz açılıyor. Kriterlere uyan tüm arkadaşların paylaşımlarını bekliyoruz mümkünse fotoğraflarla beraber.. -
Mantikli. Ama insan doymuyor iste. Kendini dizginlemek lazim zaman zaman
O aracin zevki kışın çıkıyor.
Kickdown hissi mukemmel.Rx den sonra
Lx470 keser anca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X