Şimdi Ara

2000cc üstü araca sahip olanlar buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mercedes bmw audi grubunda biraz zor hocam alt vergi dilimine kasko bedelleri yuksek kaliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alaattin(bjk) A kullanıcısına yanıt
    Tabi o baska mesele ustam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

E60 i begenmiyorum hocam aracin kalitesine lafim yok lakin ic mekan hosuma gitmiyor.Allah izin verirse w11 e320 ye tekrardan donus yapacagim.

w211 candır ya. benimde hasta olduğum bir araba ama ozaman e60 ın temizini alırken w211 in hor kullanılmışlarını alabiliyorduk. oyüzden tercihimiz e60 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verdandi Urd Skuld

quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

E60 i begenmiyorum hocam aracin kalitesine lafim yok lakin ic mekan hosuma gitmiyor.Allah izin verirse w11 e320 ye tekrardan donus yapacagim.

w211 candır ya. benimde hasta olduğum bir araba ama ozaman e60 ın temizini alırken w211 in hor kullanılmışlarını alabiliyorduk. oyüzden tercihimiz e60 oldu

Evet hocam.En az 10 bin tl fark var.Benimde param yetmedigi icin simdilik bmw aldim 😃e39 da 40 binlere elle tutulanlari bulunabiliyorken w210 da bile 50 bin bandini bulmak gerekiyor.Ki w211 de bu fark daha da aciliyor e60 kasaya kiyasla.

• 2005 E60 530i, 231ps, 6 ileri otomatik
    139bin kusur km de.
    mtv 1600 kusur lira yillik.
    son 3bin km ortalamam 10.3lt/100km
    ort hiz 47km falan.
    sehir ici dur kalk trafigiyle pek işim olmaz zira hic zevkli olmuyor bu araçla.

Daha once de accord 2.4 vardi.

Ozellikle 170gibi dip gazda cok hizli sekilde 225leri goruyor arkada kimse kalmiyor.... Otobanin krali gibi hissediyorsun kendini.. Alti ustu 68,5 bin liralik araç.

3.5 lt Legendi de test ettim. Alamadim direkten dondum..Legendin en onemli eksikligi 5 ileri oluşu. Ve bir de lpg simit tankta cok kisa menzil veriyor..Yoksa o da 4x4 sistemiyle harika bir araç.

• 2.0 üstü 2.2 E250 var. Ama şirketimin üstüne benim kullanmadığım 2.5 l200 var birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 27 Haziran 2016; 23:38:59 >
  • 2.2 td4 2010 land rover freelander2 10lt altına düşmedim sıfır trafikte. Yaylaya çıkıyoruz, çakıldan 4.9metre kayık indiriyorum çevre yolunda basarım 9 oldu 12 oldu uzun dönem 10 derim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.