Şimdi Ara

2000cc üstü araca sahip olanlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burda 1.6 hatta 1.4 motor üstü araçların vergisi ve yakıtından korkanlar çok fazla sayıdalar. 1.8 değil 2.0 hiç değil 2.0 yukarısı araçlara binenler araçları hakkında görüşlerini maceralarını yazarsa güzel şeyler çıkacağını umuyorum. Ek olarak marka model motor hacmi beygir gücü model yılı vergisi ve yakıtı gibi bilgilerde eklerseniz bence güzel olur.

Ben 2.8T v6 opel insignia sahibiyim aracımda chip uygulamasının harici birkaç eklenti daha var dynoda 325hp 455nm güç elde edebildik stock opclerle aynı beygirde ancak 20nm tork daha yüksek ama sonuçta opc yine nal toplatır orası ayrı

Vergi 5000tl olması lazım yıllık. Yakıt olarak korkutucu görünsede sakin sürüldüğünde şehir içi 30-40kr ile gezmek hayal değil. Ama ben bi dur kalk mahalle aralarında falan gazlayayım derseniz 1 liranın üstüne çıkması da hayal değil

• Isuzu D-Max 3.0 otomatik. Vergisi 3200 sü bu sene ancak kasko değerinin yüzde 5'ini aştığı için 1900 liraya indi. Araç klasik otomatik ve şehir içi sakin kullanımda 10-11 litre yakıyor. Arazide Low 4x4'de bu 17-18 litreye çıkıyor. Yükseltme, 32 inç lastik ve chip mevcut.
  • 3 aracimiz var 1600cc 1400cc 1300cc

Bizimkide 4300cc sayilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 üstü değil ama yakıttan çok vergisi zorluyor yaşı ilerlediği için vergisi azaldı buna rağmen vergi çok geliyor

• Dışarıdan seyredelim, ne yapalım

• VipLife kullanıcısına yanıt
    Hay maşallah Allah kaza bela ceza vermesin.
  • M50B20 E34 alıp 3.0 veya 2.8L stroker hayalim var sizce vergiden kaçma gibi bir şekilde ceza yemem mümkün mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -ForeverY- kullanıcısına yanıt
    bişey olmaz
  • 3.8 litre 260 beygir 380 Nm tork. 2005 pontiac grand prix gtp.

ama turkiyede olmadigi icin yillik vergisi 120 dolardan az birsey az

yakit tuketimi yaz aylarinda dur kalkli sehir ici yolda motor soguk iken gunde 4 km gidilip stop edilen yolda ortalama 15 litre civari. ayni yolda hava sicakliginin ortalama -10 derece ve yerin kar-buz kapli, kis lastikli ortalamasi 19 litre/100 km.

uzun yolda 75 mph'ye ( yaklasik 120 km/h) cruise control acilirsa az birsey dur kalkla birlikte ortalama 9 litrelik bir tuketim oluyor.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Orda fiyatları nedir kendisinin ve muadil model mustanglerle kıyaslarsan sevinirim.
  • 2.5 opel vectralar cok hoşuma gidiyor. piyasası 16-18 arası.
    az cesaret lazım, motor şanzıman ürkütüyor.
  • angarabebesi0606 kullanıcısına yanıt
    benim kullandigim modelin fiyatlari 3000-5000$ civari. mustangler 1000 dolar kadar fazla fiyaa sahip genelde. ama bu aracin muadili mustang degil chevrolet impala -buick lacrosse oluyor. onlar da yine ayni fiyat araliginda bulunuyor.
  • Millet fuzuli korkuyor 2.0dan. Ha yeni model alinmaz o ayri. Kol gibi vergiler malum. Kasko degeri şeysinden dolayı 2.0larin vergisi dusuk cikiyor. Temiz denk gelsin 2.0 2.4 v6 falan uygundur. Tabi tupte

• 2001 530i 231hp 300nm I6
    Yıllık mtv 623tl
    100km/16-17 lpg

• Senelik 5 bin 4 yilda yuksek model bir araba parasi yapiyor.Yazik gunah o parayi vermek,bizim 1.2 sumbule toplasan senede 2 bin lira ancak yakit atiyoruz.

• 99 model Lexus rx 300. 3.0 v6 210hp

Yıllık vergi 600tl.

Tüketim 12litre ortalama. Lpg ile 15 litre olsun. Rahat, keyfi kullanım değeri.

Araç sürekli 4*4. Arazide çok iyi. Performansı iyi. 1800 kg, 4 ileri otm aracın 0 - 100 değeri 8.9sn.

Kalite konfor 150binlik araçları cebinden çıkarır.

Orijinal ses sistemi para verip alınan sistemler kadar başarılı.

Fiyat 35bin civarı.

Olumsuz olarak da parça lazım olduğunda beklemek gerekiyor ama hiç yatma durumu olmadı.

Bir olumsuz yanı da bağımlılık yapması. Bu araçtan sonra çoğu araç tat vermiyor, verenlerin de fiyatı uçuk :)

Bence insanımız boşuna korkuyor, bu araçların tadı çok başka.

• VW Crafter 2.0 BiTDI 163 PS 400Nm sayılıyorsa bende geldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1948cc. Tüh 52 cc ile dışarıda kaldık iyi mi.
  • m52b28 2800cc 528 ile benzinde karma kullanım.Yeri geliyor ışıklardan tam gaz kalktıgımda oluyor yeri geliyor sahilde 80 sabit gittiğimde bunların genel ortalaması ise 13.5 LT benzin harcıyorum.Çok sakin kullanırsam kick down yapmadan vs stabil diyelim 12 LT olarak görebiliyorum.Büyük motorlar ilk kalkışlarda fazla yakarlar.Dur kalk trafikte örneğin ancak sabit hızla gidince mübarek kendini 1.6 zannediyor.
  • 2005 2.0 accord vergi 380×2 156 beygir herhangi bi eklentisi yok sehir ici tupte 30-35 krus yakiyor...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.