Bildirim
2000TL ALTI TELEFON ARIYORUM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biraz beklerseniz iphone 6 albilirsiniz bu fiyat aralığına. Şuan S6 alabilirsiniz biraz daha ucuza Note 4 alınabilir. -
1700 Tl ye LG G4 al kalan paraylada gezersin dostum , önceliğin fiyatın yüksek olmasıysa Z5 i bekleyip hemen alabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: BerkCck
Biraz beklerseniz iphone 6 albilirsiniz bu fiyat aralığına. Şuan S6 alabilirsiniz biraz daha ucuza Note 4 alınabilir. -
Şuan için s6 edge lg g4 ya da note 4 alabilirsin bence z5'i de gör ona göre karar verirsinquote:
Orijinalden alıntı: fallout69
1700 Tl ye LG G4 al kalan paraylada gezersin dostum , önceliğin fiyatın yüksek olmasıysa Z5 i bekleyip hemen alabilirsin.
Alıntıları Göster -
z5 i bekle al adamlar tank gibi tekefon yapmışquote:
Orijinalden alıntı: DJ Ten
Şuan için s6 edge lg g4 ya da note 4 alabilirsin bence z5'i de gör ona göre karar verirsin
Alıntıları Göster -
beklemeyi düşünüyorum ekimde türkiyede olucak diye ahber çıktı saten -
htc m9quote:
Orijinalden alıntı: mdasdas
beklemeyi düşünüyorum ekimde türkiyede olucak diye ahber çıktı saten -
ısınıyor diyorlar doğrumudur -
Iphone 6 alabiliyorsan al. Alamazsan kesinlikle g4, z5 için kesin bişe söyleyemeyiz -
Htc one m8
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır > -
Bana kalırsa s6
Ama g4 te çok iyi telefon
Açma hızları s6 342 MB g4 241 MB
BENCe s6
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır > -
iphone almak istemiyorum özellikleri kötü geliyor bana tmm uygulama stabilitesi iyi ama 2gb ram kullanan bir telefon hala iphonelar kameraları ise ekranda iyi bilgisayara geçirion :/ yani iphone dan başka almak istiyorum havası için değmez -
Note 5 iyi olur kanımca :)quote:
Orijinalden alıntı: mdasdas
iphone almak istemiyorum özellikleri kötü geliyor bana tmm uygulama stabilitesi iyi ama 2gb ram kullanan bir telefon hala iphonelar kameraları ise ekranda iyi bilgisayara geçirion :/ yani iphone dan başka almak istiyorum havası için değmez -
M9 -
En son baktığımda 1659 liraya G4 alınabiliyordu gittigidiyorda.Hala o fiyattaysa kesinlikle alınır muhteşem telefon.Ekran ve kamera tarafında LG kendini bir hayli geliştirdi ve en iyilerden.quote:
Orijinalden alıntı: Satoshi Nakamoto
M9 -
BANA KALIRSA G4 EN MANTIKLISI OLUR.....quote:
Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal
En son baktığımda 1659 liraya G4 alınabiliyordu gittigidiyorda.Hala o fiyattaysa kesinlikle alınır muhteşem telefon.Ekran ve kamera tarafında LG kendini bir hayli geliştirdi ve en iyilerden.
Alıntıları Göster -
2500 LİRA VE G4 TEN BİLE KÖTÜ S6 EZER GEÇER A -
quote:
Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10
2500 LİRA VE G4 TEN BİLE KÖTÜ S6 EZER GEÇER A
Ne 2500 ü en son kliksada 2500 e yanında bilgisayar hediyesiyle veriyorlardı. 600 liraya satsan 1900 e gelir ve o paraya alınabilecek en iyi telefon. O kampanya bittiyse bile vatanda 2200 oluyor arada. -
Anladim ama kamerada OİS olmamasi ve com ısınması kötü kamerada hem s6 hem de g4 ten geride -
Z5 bekle bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X