Merhaba arkadaşlar 2000 tl bütçeyle akıllı telefon almak istiyorum çok kararsızım her kafadan bir ses çıkıyor şaşkın durumdayım. Lg G3 32gb almayı düşünüyordum bi arkaşta HTC M8 vardı bu daha güzel dedi. Ama Sony Z2 tavsiye ederim dedi.Ama sony bana çok soğuk geliyor. S5 de güzel ama o da soğuk geliyor samsung artık kalıplaşmaya başladı diye düşünüyorum. Iphone tavsiye edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum Iphone sevmiyorum.
şimdiden teşekkürler
M8 ile g3 arasinda kalmissiniz anladigim kadariyla. Ikisi arasindan m8 alirim ama o segmentte note4 ve z3(z3c) dusunulebilir.
lg g3 32 gb
quote:
Orijinalden alıntı: mbayediagne10
lg g3 32 gb
iPhone 5s
lg g3
quote:
Orijinalden alıntı: Cassius X
iPhone 5s
Iphone karşıtıyım :)
M8 de çok güzel ama lg g3 le kıyaslandığında lg g3 32gb daha avantajlı değilmi
Normalde samsungları pek önermem ama note serisi bir başkadır alabilirseniz note 4, olmadı z3 öneririm.
Hic uğraşma düşünme tasalanma note 4 al geç
Note veya Z3 (Compact' ta olabilir.)
Z3 alin o butcede
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
Z3 alin o butcede
Z3 Güzel =)
quote:
Orijinalden alıntı: K E N
Z3 Güzel =)
Alıntıları Göster
note4 çok güzel de ekranı büyük, aslında büyük ekran işime gelir çok güzel ama taşıma zahmetli olur yaa :) Z3 e hiç bakmadıum ona bi bakayım ama Sony ler nasıl güzel mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: mirza25
note4 çok güzel de ekranı büyük, aslında büyük ekran işime gelir çok güzel ama taşıma zahmetli olur yaa :) Z3 e hiç bakmadıum ona bi bakayım ama Sony ler nasıl güzel mi ?
Alıntıları Göster
ben G3 e taktım kafayı
G3 cok isiniyor batarya su gibi akıyor ve kasılmalar cok fazla. Ben olsam z3 ya da m8 alırdım. Z3'un m8'e gore artısı batarya ve su geçirmezlik. Diğer özelliklerde m8 milimle önde. Kısaca G3 önermem.
2k ekran çok ısınıyor m8 derim
quote:
Orijinalden alıntı: Tdyromer
2k ekran çok ısınıyor m8 derim
lg g3 32 gb al ekran çok parlak gelirse z3 al derim
Z3 tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Z3 tabiki
z3 fazla ısınmıyormu ? z3 ü tavsiye eden arkadaşlar nedenleriyle birlikte yazarlarsa çok daha iyi olur
G3 32gb & Z3 & M8
Z3teki sogutucu band isevyaramis gozukuyor donanimhaber video incelemesini izleeni oneririm fiir verecektir.m8den ustun ayrica batarya kamera ram acilarindan
quote:
Orijinalden alıntı: mirza25
z3 fazla ısınmıyormu ? z3 ü tavsiye eden arkadaşlar nedenleriyle birlikte yazarlarsa çok daha iyi olur