Şimdi Ara

2000TL Bütce Toplama Oyun Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000+200 tl gtx 1050 li 1 tane 8gb ram li oyunlarda yüksek performans alabilcek bi bilgisayar tavsiye edermisiniz hazırı varsa onada bakarım bununla ilgili konular var ama yinede açmak istedim teşekkür ederim. bide bende casper marka monitör var sıkıntı olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastemas123 -- 25 Ağustos 2017; 17:35:6 >

• Pentium 4 3.0 li ve agp ekran kartlı bir pc topla.gerisinide git kumarhanede ez.2000 tl ile ancak bu yapılır....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanmodoff kullanıcısına yanıt
    kardesim niye tersliyosun adami ryzen 3lü bir sistem toolanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: jerula limbaw

kardesim niye tersliyosun adami ryzen 3lü bir sistem toolanabilir

Yaw sen geçenlerde çok uzun zamandır pc toplamadim biraz yardım alabilir miyim diye konu acmadin mı? Şimdide bilgisayar dahisi mi kesildin

• 2000TL Bütce Toplama Oyun Bilgisayarı

İmkan olunca aynısından bir tane daha ram eklersiniz.
  • Insanmodoff kullanıcısına yanıt
    sen nesin kendini çok bilmiş birseyden anliyomusun adamin hevesini kırıp yolluyosun bunu yapmaya hakkın yok

• quote:

Orijinalden alıntı: jerula limbaw

sen nesin kendini çok bilmiş birseyden anliyomusun adamin hevesini kırıp yolluyosun bunu yapmaya hakkın yok

Birseyden anladığım yok mu?güldürdün

Bilgisayardan adam yaparım yerine koyarım. Senden çok daha iyi bir evlat daha iyi bir arkadaş ve daha iyi bir insan olur...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jerula limbaw kullanıcısına yanıt
    boşver problem değil
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim 8gb ram benim neyime yetmezki
  • mastemas123 M kullanıcısına yanıt
    PUBG, BF1 gibi oyunlarda 8 GB ram kullanımına erişiliyor. Artık alt limit 8 GB diyebiliriz.

Bu arada monitörünüzde sadece VGA girişi varsa "DP port to vga" aktif dönüştürücü almalısınız. DVI veya HDMI girişi varsa aparatsız kullanabilirsiniz.
  • Monitorunuzun cozunurlugu nedir? En az 1600×900 olmalı ki sistem bi işe yarasın.

• itopyada hazır sistelmler var i3 7100+150ti 2000 tlden başlıyor hazır sistem almak istemiyorsan o kasalardan esinlenip kendine ryzen veya intel ile bir sistem kurabilirsin
  • Emr_Oztrk E kullanıcısına yanıt
    ben o kasalara kesinlikle katilmitorum 1. icinde dandirik bir güc kaynagi kullaniyor o sisteme boyle bir guc kaynagi olmaz 2. diş gorunusten çok kısıyor . 3.kasalari gercekten verilen paraya deymiyor kasalar 2 fanli

• jerula limbaw kullanıcısına yanıt
    Güç kaynakları kötü zaten o kasalara bakıp onlardan esinlenerek kendine toplaması lazım fakat kasası fiyatına göre tercih edilebilir bir kasa
  • biraz daha cikarsa ryzen 1200 lu sistem alinir. i3 e pek gerek yok. g4560 g4600 onun yerine is gorur 1080p de

indirim olursa ryzen iner o fiyata zaten

• arkadaşlar bütceyi 2500 e çıkardım ve şu bilgisayarı alacağımhttp://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-tv-intel-kaby-lake-g4560-3-5-ghz-gtx1050ti-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-oyun-bilgisayari.html bu sisteme modifiye et kısmında gtx 1050 ti yi gtx 1060 3gb ile değiştirdim intel skylake core i3 6100 3.7ghz ile gtx 1060 3gb darboğaz yaparmı
  • memişs M kullanıcısına yanıt
    1024x768 kullanıyorum tamamen bilmiyorum monitör fps yi felan etkilermiki iyi bi fps alabileyim yeter
  • şu darboğaz, cpu ve gpu ne olduğunu öğrendikten sonra korkum oldu bide şu ryzen 3 1200 i3 le kafa kafaya bi o bi o birbirlerini oyundan oyuna farklılık gösteriyolar sanırım alabilirsem intel skylake core i5 6400 alıcam eğer darboğaz yapıyosalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastemas123 -- 27 Ağustos 2017; 23:4:32 >
  • Benim sistemde ya rami 2*8 GB yapınız ya ekran kartını GTX1060 3 GB yapınız ya da (monitör tüplü herhalde) evde hdmi girişli lcd tv yoksa 21.5" DVI girişli monitör alınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.