Bildirim
2000TL BÜTÇEYE FOTOĞRAF MAKİNESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2000d var Sirkeci’de doğubankta. Bende araştırıyorum şimdi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yerinizde olsam aynasız alırdım. ağır makine = dslr = gezerken eziyet. -
Olympus m10 + 17-20 civarı prime lens fazlasıyla işinizi görecektir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu makine bayağı uygun gibi geldi ama bir sorun sezen arkadaşlar olursa yazsınlar lütfen. Bu arada ikinci el fotoğraf makinesi alırken nelere dikkat edilmeli konularını bol bol okumak lazım.
Bütçe 2500'e çıktığında seçenekler çok daha fazla artıyor. Em5 var, Olympus om-d e-m10 mark 2 var, Em5 mark 2 gördüm. Fuji Xa2 görünüyor, Sony A6000 görünüyor. Bu makineleri de ve bütçe dahilinde bulduğunuz makineleri de kullanıcılarına sorular sorduktan sonra almanızda yarar var. Ve hatta bütün bu makinelerin teknik özellikleri, yardımcı menü-hazır ayar vs. gibi işinize yarayacak kısımları gözden geçirin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sony a6000 fiyatları 2500 tl temiz bulunmaz bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asig -- 5 Temmuz 2020; 23:3:55 > -
Sony aynasız almak taşıma ve lens çeşitliliği olarak büyük avantaj. Satarken de aranan makinelerden.
Diğer yandan, ilk makineniz olarak Canon makineler işinizi görecektir. Hem lensleri ucuz hem de bol bol 2.el uyguna lens bulabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X