Bildirim
2000tl Sistem Tavsiyesi + Yorumlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 12oguzhan
ilemciyi 6300 yap bu kartı alhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60601-10p-gtx680-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59522
6300 yapıp o kartı alırsa işlemci ekran kartını kısıtlayabilir, benden söylemesi.
-
Sistem 10 numara beş yıldız. -
ozaman 100tl daha koy 680 al -
Anakart + İşlemci + HDD tamamdır.
RAM'lerin linki yanlış. Ramler Gskill Sniper 1600Mhz CL9 Dual kit (2x4GB)
Kasa+psu hoşuma gitmedi. Onları Corsair 300R 600W 80PLUS lütfen.
Bütçeyi zorlamasın diye de ekran kartını PCS veya Sapphire 7950 tamamdır!
Daha sonradan bu sisteme SSD alırsanız her şey gayet güzel olur, hayırlı olsun -
Valla arkadaşlar arkadaşın bütçesi 1700 tl idi biraz kendinden kısarak 2000 liraya karar kıldı esneme payı yok bu arada onuda belirteyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Yigas
Daha sonradan bu sisteme SSD alırsanız her şey gayet güzel olur, hayırlı olsun
Hocam kasayı rc - k380 yapsak 300r ile arasında ne gibi farklar var ? aydınlatırsanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Allonzy
quote:
Orijinalden alıntı: Yigas
Daha sonradan bu sisteme SSD alırsanız her şey gayet güzel olur, hayırlı olsun
Hocam kasayı rc - k380 yapsak 300r ile arasında ne gibi farklar var ? aydınlatırsanız sevinirim
İlk olarak Corsair daha kaliteli. Coolermaster psuları daha fazla ses çıkartıyor onu da söyliyim. Corsairdaki psu 80plus daha kaliteli. Eğer böyle bir sistem alıyorsanız sistemi iyi bir psuya emanet etmek şart!
-
Corsair 300R de Fan yuvası daha fazla + Kasanın genişligi var fakat kasanın tek kötü yanı normal kasalardan daha agır olması -
Kasanın genişliği en büyük +sı, ekran kartları falan çok büyük oluyo. Ağırlığı da o kadar problem değil bende 400R var. Kaldırılamayacak bir ağırlık değil. Ayrıca 300R'ın soğutması da daha iyi haberin olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigas -- 8 Nisan 2013; 20:01:45 > -
-
vala sistem güzel olmuş hocam sadecehttp://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/corsair-cc-9011011-750cx-carbide-serisi%E2%84%A2-400r-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63473 o sisteme bu kasa+psu yu alabilyio olsaydın çok güzel olurdu onun dısında bence değişiklik yapma ekran kartında 10 numara hiiiiiiiç değiştirme bence -
Sistem güzel böyle alabilirsin....tek eksisi kasa oda yapacak birşey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: YetkinArpat
vala sistem güzel olmuş hocam sadecehttp://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/corsair-cc-9011011-750cx-carbide-serisi%E2%84%A2-400r-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63473 o sisteme bu kasa+psu yu alabilyio olsaydın çok güzel olurdu onun dısında bence değişiklik yapma ekran kartında 10 numara hiiiiiiiç değiştirme bence
Hocam ne 400r bu sisteme 600w fazlasıyla yeter....
-
hocam benim onu dememin sebebi kasanın iyi bi kasa olması yani uzun süre değiştirme gereği duymayacagı bi kasa olması benim tercihim aslında kasa ve psu ayrı almaktır psu içinde dediğiniz gibi yetiyo olabilir benim sisteme bile 700 yeter diyolar yinede 800 w alıcam çünkü belli olmaz ilerde sli yada cf yaparım su an o.c yapmayı bilmiyom ama ilerde onada niyetlenirim düşüncesiyle hep ileriye dönükte düşünürüm eğer arkadasta ilerde böyle bişey düşünürse ileriye dönüklük acısından 400r iyi gibi benim düşüncem bu tabide ince noktaları bilen sizsiniz yeter diyosanız üstüne söz söylemem tabiki -
quote:
hocam benim onu dememin sebebi kasanın iyi bi kasa olması yani uzun süre değiştirme gereği duymayacagı bi kasa olması benim tercihim aslında kasa ve psu ayrı almaktır psu içinde dediğiniz gibi yetiyo olabilir benim sisteme bile 700 yeter diyolar yinede 800 w alıcam çünkü belli olmaz ilerde sli yada cf yaparım su an o.c yapmayı bilmiyom ama ilerde onada niyetlenirim düşüncesiyle hep ileriye dönükte düşünürüm eğer arkadasta ilerde böyle bişey düşünürse ileriye dönüklük acısından 400r iyi gibi benim düşüncem bu tabide ince noktaları bilen sizsiniz yeter diyosanız üstüne söz söylemem tabiki
Cf olacak ise 400r alınabilir. 8350 + 7970x2 toplam 600 küsür watt çekiyor diye hatırlıyorum.
-
quote:
hocam benim onu dememin sebebi kasanın iyi bi kasa olması yani uzun süre değiştirme gereği duymayacagı bi kasa olması benim tercihim aslında kasa ve psu ayrı almaktır psu içinde dediğiniz gibi yetiyo olabilir benim sisteme bile 700 yeter diyolar yinede 800 w alıcam çünkü belli olmaz ilerde sli yada cf yaparım su an o.c yapmayı bilmiyom ama ilerde onada niyetlenirim düşüncesiyle hep ileriye dönükte düşünürüm eğer arkadasta ilerde böyle bişey düşünürse ileriye dönüklük acısından 400r iyi gibi benim düşüncem bu tabide ince noktaları bilen sizsiniz yeter diyosanız üstüne söz söylemem tabiki
yok hocam tabiki ileriye dönük crossfirex-slı yapacaksa tabiki 400r alabilir....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X