Şimdi Ara

2000TL'ye notebook önerisi (oyun için değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, bu aralar babama bir laptop (notebook/ultrabook) almayı düşünüyoruz. Bilgisayarda oyun oynanmayacak ama genelde fotoğraflar üzerinde çalışma yapılacak ve günlük işlerde kullanılacak. Kullanım daha çok çekilen fotoğrafların görüntülenmesi ve bazı programlar ile üzerilerinde düzenleme yapılması olacak (bu yüzden yüksek bir ekran kartına gerek olduğunu düşünmüyorum). Çözünürlük 1920x1080 olmalı, 1376 x 768 olmamalı (fakat ara çözünürlükler modele göre olabilir). İşlemci olarak i5-i7 uygun olabileceğini düşünüyorum.

Ek olarak baktığımda ise ultrabookları gördüm, üzerilerinde ssd bulunuyor bu güzel bir özellik fakat bazılarında dvd-rom bulunmuyor ve ekran/çözünürlük biraz ufak kalıyor. Bu yüzden sizce ultrabooklara bakmaya gerek varmı?, yoksa hiç bulaşmamam dahamı iyi olur?

Laptoplarda modellerden çok anlamıyorum fakat genelde asus modellerini beğeniyorum, fakat masaüstü kullanıcısı olarak laptoplardan veya modellerinden çok fazla anlamıyorum.
    Eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim,
    İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UniqueX -- 13 Temmuz 2012; 23:29:55 >

• quote:

ultrabookları gördüm, üzerilerinde ssd bulunuyor bu güzel bir özellik fakat bazılarında dvd-rom bulunmuyor ve ekran/çözünürlük biraz ufak kalıyor

ultrabookların genelinde dvdrom olmaz, aynı şekilde 1080p gibi yüksek çözünürlüklerde olmaz. max taşınabilirlik ve hızlı olmaları için üretilmişlerdir, bunlar senin aradığın özellikler değil
  • taşınabilirlik arıyorsan kesinlikle ultrabook tarzı bişey almalısın sürekli pc ni yanında bulundurmak 15"+ pc lerde büyük problem ağırlıkları hafif gibi olsada insana zor geliyo bir yerden sonra tabi performans açısından laptopla yarışamaz oyun oynamazsanda kesinlikle işini görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.